من از idm استفاده میکنم،ولی این نرم افزار اصلا از سایتایی ک فی......شدن ،دانلود نمیکنه ارور میده ! اخرین ورژنشم دارم
من از idm استفاده میکنم،ولی این نرم افزار اصلا از سایتایی ک فی......شدن ،دانلود نمیکنه ارور میده ! اخرین ورژنشم دارم
مرسی. اما مشکل اینجاست که عضویت تو اون سایت پولی هست !
من تا به حال از سایت هایی پولی هم ویدئو دانلود کردم ، اونهایی که برای نمایش گذاشته. این اولین باری هست که این طور شده !
راه حلش اينه كه يه بار ديگه بريد به سايتي كه اون فايل رو داشتين ازش دانلود ميكردين آدرس اون فايل ويدئويي رو دوباره بگيريد و آدرس فايلي كه داريد دانلود ميكنيد رو به آدرس جديد تغيير بديد.
من قبلا ها یک کاری کرده بودم که مثلا وقتی یک ویدیو از یوتیوب میدیدم آخر که نگاه میکردم و کامل میشد و میزدم ویدیو رو دانلود کنه از همون cache فایرفاکس استفاده میکرد و از اول دانلود نمیکرد
کسی میدونه چه جوری هاست ؟
سلام
اتوماتیک همینطور هستش . وقتی فیلمی رو تا آخر نگاه میکنید و روی دکمه ی دانلود کلیک میکنید فقط سیو میشه.
موفق باشید![]()
معلومه بدون چیز پ ی ان نمیشه !!!
حالا اگه ---- پی ان میخواید که بحثش جداست ...
ولی اگر منظورتون از سایت ف یی ل تر شده You t u b e هست که بگید تا یه راه دیگه برای دانلود با IDM بهتون بگم !!!![]()
اره Y O U .....
---------- Post added at 10:18 AM ---------- Previous post was at 10:17 AM ----------
(بدون اون یا با اون فرقی نمیکنه ،اصلا از یوت....دانلود نمیکنه)
سلام
من 2تا سوال دارم
اول اینکه چه طوری فایل هارو بدم به برنامه که دانلود کنه (همه فایل ها رو)
مشکلم اینجاست که فایلا تو سایت mediafire هست و فایلا جدا جدا هست .
سوال دومم اینه که وقتی چنتا فایل واسه دانلود میدم چه کار باید بکنم که فایلا پشت سر هم دان بشه یعنی وقتی 1فایل تموم شد بره سراغ بعدی .
1- امکانش وجود نداره چون سرور مدیا فایر لینک مستقیم نمیده مگر اینکه اکانتش رو خریداری کرده باشی
2-شما باید صف تشکیل بدی به این صورت که فایل هاتون رو درون نرم افزار انتخاب کنید و روش کلیک راست کنید و گزینه add to queu و سپس new queu رو بزنید و یک صف جدید ایجاد کنید(تنظیمات داخلی رو هم در صورت نیاز انجام بدید) و هروقت خواستید دانلود رو شروع کنید از منوی بالای نرم افزار روی گزینه start queue کلیک کنید و صف مورد نظر رو انتخاب کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)