شما بايد از Key جديدي كه بنده و ساير دوستان در چند صفحه جلوتر قرار داديم استفاده كنيد.متاسفانه شركت كاسپر اكثر Keyهاي موجود در اينترنت را شناسايي و بلوك كرده است ولي هنوز هم كليدهاي فعال موجود هست.
چند صفحه جلوتر را نگاه كنيد.
موفق باشيد.
شما بايد از Key جديدي كه بنده و ساير دوستان در چند صفحه جلوتر قرار داديم استفاده كنيد.متاسفانه شركت كاسپر اكثر Keyهاي موجود در اينترنت را شناسايي و بلوك كرده است ولي هنوز هم كليدهاي فعال موجود هست.
چند صفحه جلوتر را نگاه كنيد.
موفق باشيد.
اون مينويسه active هست ولي عملا چون در ليست سياه هست بدرد نميخوره.اين كليدها كه براي KIS هست را تست كنيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اينها كه قديمي تر هست و شامل KIS و KAV هست:
از چه فایروالی استفاده می کنید آیا اجازه اتصال کاسپرسکی به اینترنت را داده اید یا نه ؟ اگر از فایروال استفاده می کنید آن را برای امتحان خاموش کنید ببینید مشکل حل می شود یا نه .اگر مشکل حل نشد کاسپرسکی را به طور کامل آنیستال کنید بعد مجددا نصب کنید و از همان اول با تنظیمات دیفالت به اینترنت وصل شوید ببینید مشکل حل شده است یا نه ؟
از فایروال استفاده نمیکنم...
حالا آنیستال میکنم بهتون میگم ..
ممنون
Internet Security با Antivirus چه فرقی داره ؟!؟ کارشون شبیه همه ؟
آنتی ویروس فقط آنتی ویروس هست. ولی اینترنت سکیوریتی اسپم چک می کنه فایروال هست و .... (البته به جز اینکه آنتی ویروس هست!)
آقا يكي جواب سوال ما رو بده
چي شد پس ؟
هيچكس بلد نيست؟
با سلام به همه بزرگان این فروم ...
دوستان عزیز من 1 سوال کوچک دارم ... امیدوارم این بار جواب بگیرم .. دوستان کسی تنظیمات فایروال کسپراسکی ورژن جدید رو بلده ؟ برای اینکه ما به فایروال بفهمونیم که فلان برنامه سالمه بغیر از ADD کردن تو قسمت Application دیگه باید چیکار کرد ؟ متاسفانه به دلیل بلوک کردن 2 تا از برنامه هام مجبورم همیشه فایروال این انتی ویروس قوی رو Disable کنم که دوست ندارم اینجوری باشه ... ممنون می شوم راهنمایی کنید
دوستان توجه كنند خواهشا بحث در مورد سريال يا كرك محصولات كاسپر در اين تاپيك مطرح نشه بلكه در آدرس زير در تاپيك اختصاصي مربوط به Key هاي محصولات كاسپر مطرح شود:
اين تاپيك صرفا براي بحث و تبادل نظر در مورد خود محصولات كاسپر است نه كليد يا كرك آنها.
سلام بر همه.
من آخرین نسخه (621) رو از سایتش دانلود کردم و نصب . بعد اون رو رو یه سی دی رایت کردم و دادم به یه کسی . اون هم گفت که وسط نصب دونت سند میاد. من هم فایل رو که رو کامپیوترم بود امتحان کردم و دیدم اون هم اینطور هست . دلیل این موضغوع چی هست؟ خودش فایل رو خراب کرده تا دوباره نصب نشه؟ من باید چی کار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)