تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 180 از 210 اولاول ... 80130170176177178179180181182183184190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,791 به 1,800 از 2096

نام تاپيک: راه اندازی شبکه مابین دو کامپیوتر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام خدمت جناب فرهاد
    واقعا ازتون ممنونم مخصوصا به خاطر فیلم کاملتون
    ظاهرا مشکلم تو قسمت تنظیمات vm edit بود رنج آی پی نمیذاشتم
    مشکلم حل شد.
    کاش یکی تو انجمن موسیقی هم به این خوبی راهنماییم میکرد

امیدوارم خدا بر دانشتون بیفزاید همچنین بر عزت و سلامتیتون
    فقط چندتا سوال از تنظیمات توی فیلمتون داشتم می تونم همینجا بپرسم یا لازمه یه تاپیک دیگه باز کنم؟
    با نهایت تشکر

داره خودمونی میشه farhad.helix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خواهش میکنم عزیز. سوالتونم اگه اینجا جاش هست در خدمت هستم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اولین سوال اینکه اون ip که برای gateway و dns گذاشتین ip کدوم دستگاه بود؟
    دومیش اینکه من توی change adpter setting لپتاپم کارت شبکه برای vmware نبود
    سوم اینکه توی network & sharing center بین network و internet اون علامت زرد رنگ هست درصورتیکه اینترنت دارم
    وچهارم اینکه برای اینکه این کار بیرون از vm یعنی مثلا توی یه اتاق بصورت واقعی بخواد انجام بشه همین مراحل باید طی بشه ؟ چه کار اضافه تری نسبت به این مراحل بین دو یا چند سیستم واقعی باید انجام بشه؟
    تشکر تشکر و تشکر...
    Last edited by silver2012; 13-11-2012 at 15:25.

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اون IP ها ip های کارت شبکه مجازیی هست که vmware به صورت مجازی واسه سیستم میسازه که سیستم عامل های مجازی تحت vmware از طریق اون به کارت شبکه اصلی و در نهایت به اینترنت وصل بشن که البته اختیاریه یعنی خالی بزاری هم مشکلی پیش نمیاد
    تو فضای واقعیم همینطور ه به اضافه ی کابل کشی بینشون
    منظور دومی رو منظورتو متوجه نشدم . یعنی کارت شبکه مجازیی که برنامه ساخته نیست؟
    مورد سومم احتمالا به دلیل مجازی بودن فضا اونطوری میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بله منظورم اینه که اون قسمتی که کانکشنها و کارتهای شبکه نشون داده میشه فقط کارت شبکه realtek وbluetooth و wireless و کانکشن مودمم وجود داره کارت شبکه ای برای vmware نمی بینم. چرا؟

سوال سوم الان توی لپ تاپ هم به همین شکله ینی در network & sharing center بین network و internet یه علامت ضربدر قرمز وجود داره اما من به اینترنت دسترسی دارم. چرا؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام
    میخوام 2 تا کیس به طور مستقل به اینترنت وصل باشن اونم فقط با یک کابل usb که از مودم adsl میگیرم چون خروجی lan نداره مودمم ، اگه کانکشن اینترنت رو share کنم بینشون هم نمیشه چون تا زمانی که سرور روشن باشه کیس دوم به اینترنت وصله . کسی راهی بلد هست که هر وقت کیس اول یعنی سرور خاموش شد اینترنت کیس دوم قطع نشه ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بله منظورم اینه که اون قسمتی که کانکشنها و کارتهای شبکه نشون داده میشه فقط کارت شبکه realtek وbluetooth و wireless و کانکشن مودمم وجود داره کارت شبکه ای برای vmware نمی بینم. چرا؟

سوال سوم الان توی لپ تاپ هم به همین شکله ینی در network & sharing center بین network و internet یه علامت ضربدر قرمز وجود داره اما من به اینترنت دسترسی دارم. چرا؟
    مورد سوم رو باید خودم چک کنم تا ببینم چرا اینطوریه
    اون موردم اگه تو همون قسمت تنظیمات شبکه توی vmware مانند فیلمی که براتو ن گذاشته باشم باید ساخته بشه . این شبکه مجازیی هست که خود برنامه میسازه فقط به خاطر اینکه به کارت شبکه اصلیه سیستم bridge شه و دسترسی پیدا کنه

8. این کاربر از farhad.helix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    میخوام 2 تا کیس به طور مستقل به اینترنت وصل باشن اونم فقط با یک کابل usb که از مودم adsl میگیرم چون خروجی lan نداره مودمم ، اگه کانکشن اینترنت رو share کنم بینشون هم نمیشه چون تا زمانی که سرور روشن باشه کیس دوم به اینترنت وصله . کسی راهی بلد هست که هر وقت کیس اول یعنی سرور خاموش شد اینترنت کیس دوم قطع نشه ؟
    اگه بخوای هر سیستم مستقل از هم به اینترنت وصل شن باید بدون واسطه دیگر(PC) به مودم برسه حالا یا از طریق hub یا مسقیم . میفرمایید مودمتون فقط یک جای USB داره .
    اگه هیچ گونه خروجی lan روی مودمتون وجود نداره چاره ای جز سرور کردن یک سیستم و share کردن نیست عزیز.مودمتو تعویز کن

10. این کاربر از farhad.helix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

میدونم این سوال تکراریه و 100 ها بار پرسیده شده ولی اگه میشه کمکم کنید .. من مودمم دی لینکه ... و من میخوام لپ تاپم و دسکتاپم هم به اینترنت وصل باشه و هم شیر باشن
    آی پی زیر رو برای لپ تاپم که با وایرلس به مودمم وصله دادم و مشکلی نداره و اینترنتم رو دارم
    ولی برای کامیپوتر دسکتاپم که با کابل به مودم وصله همینه با شماره مثلا 192.168.1.7 میدم و اعداد دیگر هم مثل همین عکس ولی اینترنتش قطع میشه .. چکار کنم که هر جفتشون اینترنت داشته باشن و سیسیتم شیرینگ هم فعال باشه ؟

اینو برای لپ تاپم میدم و مشکلی نداره ولی با یه عدد آی پی دیگه که شمارش با این فرق داشته باشه به دستکاپ میدم اینترنت قطع میشه چه برسته به اینکه شیر باشه با لپ تاپ

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

میدونم این سوال تکراریه و 100 ها بار پرسیده شده ولی اگه میشه کمکم کنید .. من مودمم دی لینکه ... و من میخوام لپ تاپم و دسکتاپم هم به اینترنت وصل باشه و هم شیر باشن
    آی پی زیر رو برای لپ تاپم که با وایرلس به مودمم وصله دادم و مشکلی نداره و اینترنتم رو دارم
    ولی برای کامیپوتر دسکتاپم که با کابل به مودم وصله همینه با شماره مثلا 192.168.1.7 میدم و اعداد دیگر هم مثل همین عکس ولی اینترنتش قطع میشه .. چکار کنم که هر جفتشون اینترنت داشته باشن و سیسیتم شیرینگ هم فعال باشه ؟

اینو برای لپ تاپم میدم و مشکلی نداره ولی با یه عدد آی پی دیگه که شمارش با این فرق داشته باشه به دستکاپ میدم اینترنت قطع میشه چه برسته به اینکه شیر باشه با لپ تاپ

عزیز جان اول یک سری اطلاعات از حالت فیزیکی سیستما و مودمو نحوه ی اتصالشون کامل توضیح بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •