من جمله زیرو تو ورد نوشتم .
میکروسافت ورد میره اول جمله .
من جمله زیرو تو ورد نوشتم .
میکروسافت ورد میره اول جمله .
چگونه مي شود در خانه هاي جدول مطلبي را كه اندازه اش كوچك است اندازه خانه جدول بكشيم منظورم يه چيزي تو مايه هاي fit to cell تو مايكروسافت اكسل هستش متشكرم
شما توي همون خط كليك كن و كنترل را با شيفت راست بزن ببين چي ميشه
سلام
همچين چيزي هست توي ورد ولي جالب از آب در نمياد
روي اون خونه كليك راست و table properties رو بزن و بعد از زبانه cell گزينه option رو بزن و گزينه اي كه ميخواي اونجاست
ولي بازم بگم اينكار از لحاظ ظاهري مطلوب نيست
در برنامه word حرف ي همراه با دو نقطه اضافي در زير آن نشون داده ميشه .
براي رفع اين مشکل چکار کنم؟
سلام
پيشنهاد من نصب نرم افزار persian activator هست كه توي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موجود هست
و بعد هم البته استفاده از فونتهاي سري B
موفق باشي
با سلام به همه دوستان، یه مشکل دارم : کلیدهای ترکیبی Shift+Spase برای وارد کردن نیم فاصله در ویندوز اکس پی من و همینطور در ورد از کار افتاده است چطوری میشه اون را درست کرد. ممنونم از کمک شما
ممنون . بالاخره شد .
با کنترل شیفت درست میشه ولی با موس رو راست چین کلیک می کنم درست نمی نویسه !
بازم دستت درد نکنه .
دوست عزیز ممنون به پاسخگویی زیبایتان....
با اینکه تمام جملات را دراگ کردم باز هم هیچ تغییری نکرد و به همان صورت قبلی هست نمی دانم علتش در چیه .....
راستی تنظیمات داخل tools>option>complex scipts در قسمتGenral نرم افزار WORD چگونه بایستی باشد...
و همچنین در کنترل پنل تنظیمات Regional and Language قسمت Regional Options بخش customize (Customize Regional Options) چگونه بایستی باشه....
در صورت انگلیسی شدن حروف آیا مجدداً برای فارسی شدن همین مراحل را پیش بریم....
Last edited by sara100; 13-04-2008 at 21:27.
چرا وقتی میخوام میان کلمات فارسی انگلیسی بنویسم کلمات قاطی میشه یا میره اول سطر؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)