سلام رو 8-35 هستش اگه نبود که اینترنت نداشتم ببینید الان اینتوریه وقی این pc تو اینترنته اون یکی نمیره و بر عکس.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام رو 8-35 هستش اگه نبود که اینترنت نداشتم ببینید الان اینتوریه وقی این pc تو اینترنته اون یکی نمیره و بر عکس.
توی فرم ثبت نام یه قسمت داره که باید ایمیلتو مینوشتی.اشکالی نداره بعد از اینکه فعال شد خطط تماس بگیر شناسه مشتری خودتو بگیر .0131775000زنگ میزنی بعد شماره1 رو روی تلفنت میزنی بعد که گوشی رو برداشتن شماره خونتو بده بگو شناسه مشتری خودمو میخوام رمزشم که داری
اخ اخ اینو یادم رفت جوابتو بدم.ببین عزیزم باید ای پی بدی به دوتا کامپیوترت.ای پی ها هم باید یکی نباشن.توی تنظیمات لنم اولین سیستمتو بزار 192.168.1.2 ودومین کامپیوتر رو بزار 192.168.1.3
1. شماره ی مشتری رو که توی برگه به من داده رمز عبور رو نداده؟
2.توی برگه ی من یه ایمیل نوشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته ایمیل . بعد بالای صفحه نوشته اطلاعات کاربری شما در این crm.askiran.com اینا چیه باید چیکارشون کنم؟؟
Last edited by pedram9; 13-12-2009 at 20:08.
ببینید pc اولی از مودم با usb وصل شده و یک Local Area Connection برام ساخت بعد این ip رو وارد کردم 192.168.1.2 . با lan این pc کاری نداریم درسته چون چیزی بهش وصل نیست این تا انجا.
pc دومی با ethernet یا همون lan که تو Local Area Connection این ip وارد کردم 192.168.1.3 و همینتر انترنت شر کردم و با pc اولی کانکت شدم ولی باز با اروره 691 مواجه شدم. خدای دگه نمیدونم چه کار کنم![]()
یکم غلت املائی دارم
او او غلط املائی
راستی این ارور 691 برای PC دوم بود همون که با lan وصله.
دوست من شما نمیتونید با یوزر با دو پی سی همزمان کانکت باشید که.فرقی نداره ای دی اس ال باشه یا کارت اینترنت شما با هر یوزر فقط با یه پی سی میتونید وصل باشید.الان شما باید هردو پی سی رو طوری تنظیم کنید که خودکار به اینترنت متصل باشه وگرنه اگه بخوای شر کنی کناکشن رو نمیتونی متصل باشی
دوست من اطلاعات مربوط به crm.askiran.com مربوط به همین کنترل پنل crm هست که برای ورود شناسه مشتری میخواد که همونطوری که میگی تو همون قسمت نوشته
1. اون ایمیل چیه که توی برگه ی من نوشته info@askiran.com؟
2.اگه بخوان رمز عبور رو به ایمیلم بفرستند من که بهشون ایمیل ندادم به کجا میفرستن ؟؟
Last edited by pedram9; 13-12-2009 at 23:10.
زنگ بزنید رمز رو بگیرید.واسه من هم نداشت زنگ زدم گرفتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)