الان لباس همه تیمها مثل هم شده.من چیکار کنم تا مثل اولش بشه؟
الان لباس همه تیمها مثل هم شده.من چیکار کنم تا مثل اولش بشه؟
مشکل دروازبان واقعا انقدر حاده؟ من که اصلا چنین احساسی نداشتم.
درسته اما نه به این غلظت
اوایل بازی کاملا اینطوری بود، نمی دونم انگار با زیاد بازی کردن یه جوری تعدیل میشه چون الان من خیلی کم پیش میاد گل بخورم! ولی بر خلاف نسخه های قبلی که بیشتر کاشته ها رو گل می زدم، اینجا خیلی سخت می تونم گل بزنم.
من اینو اصلا قبول ندارم، من از هر 10 تا کرنر که روی دروازم زده میشه یکیش به زور گل میشه!
من فکر می کنم شما درست بلد نیستی تک به تک بزنی. من حتی با بازیکنی مثل بویان که توی این نسخه خیلی خیلی ضعیف ساخته شده، تک به تک ها رو گل می کنم، چه برسه به اتوو یا آنری. در مورد شوت هم باید بگم که اغلبش با این اوصافی که شما گفتی چیزی بیش از یه کرنر بدست نمیدن!
من فکر می کنم اگه واقعا درست تکل بزنی داورم خطا نمی گیره! در مورد آفساید تنها چیز آزار دهنده اینه که حالت مساوی رو آفساید می گیره! ولی مشکل آفساید نداشتن منطقه پشت توپ حل شده.
آره این کمی بد شده، چون مهارت بازیکن حرفه ای و آماتور این بازی به همین به مقدار مناسب پر کردن قدرت شوته، منتها شوت های کشکی توی گل هم نمیرن، در واقع یه جوری حد وسط رو گرفتن.
من فکر می کنم مشکل بیشتر از خود همون خیلی ها بوده تا کونامی، چون این بازی نسبت به بازی قبلی شاید 10 تا کاستی داشته باشه اما در عوض 20 تا چیز بهتر داره و مهمترین چیزش اینه که به بازی واقعی خیلی نزدیک تر شده، به خصوص تو شیوه پاسکاری
من هم با شما موافقم.
چون اين بازي به نظر من كامل ترين و واقعي ترين بازي فوتباله
فقط يه سوالي دارم
شما چه قدر بازي كرديد(تعداد بازي هاتون چند تاست)
و درجه هوش مصنوعي چقدر شده
دوست عزيز وقتي با اين برنامه ها cv_0 رو باز ميكني نزديك 100 فولدر شماره بندي شده هست ؟ تو كدوم بايد ريخت
دوست عزيز همه فايل ها داراي يك شماره خاص هستند مثلا kits_7967 كه شمارش 7967 است بايد توي فايلي كه همين شماره را دارد پچ شود
اگر باز هم مشكلي داشتي بگو![]()
اخر كسي به من جواب نداد
من پچ معرفي شده را نصب كردم بعدش باي اجرا نشد
كرك را دوباره كپي كردم بازم اجرا نشد
بايد از دوباره نصب كنم ؟
بازی از کدوم شرکت خریدی؟دوباره نصبش کن ببین چیمیشه این دیگه سوال کردن داره
به نظر من این فوتبال از نسخه های قبلیش کاملتره و بهتره باید روی آخرین گرافیک بازی را انجام بدین تا بفهمی عزیزم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)