تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 180 از 1635 اولاول ... 801301701761771781791801811821831841902302806801180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,791 به 1,800 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز armin_software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من سایتی می خواستم برای دیدن دوربین دیجیتال و قیمت آنها.
    یکی راهنمایی کنه
    کسی نیست جواب بده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Excel-VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض سايت

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    البته براي ديدن حدود قيمت ها و عكس دوربين خوب است اما قيمتش نسبت به پاساژ بزرگمهر بالاتر است ..
    جهت دريافت آخرين قيمت ها به يكي دو صفحه عقب تر برگرديد و فايل excel را دانلود كنيد ...
    با احترام
    كاويان

3. این کاربر از Excel-VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aria irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اینم یه سایت خارجی :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از aria irani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Bahador.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

سلام دوستان من یک دوربین Canon EOS 50D گرفتم می خواستم بدونم نظر شما چیه؟؟؟
    به نظرتون دوربین خوبی هست یا نه؟؟؟

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام دوستان من یک دوربین canon eos 50d گرفتم می خواستم بدونم نظر شما چیه؟؟؟
    به نظرتون دوربین خوبی هست یا نه؟؟؟
    دوربین خوب و کاملیه. ایراداش نویز حساسیت بالا و محسوس نبودن رزولوشن نسبت به دوربین های هم رده شه. ولی در کل خوبه. مبارک باشه. چند گرفتی؟

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

البته در مورد نویز سایت dpreview با 40D مقایسه کرده بود. از نظر نویز در حد D300 نیکونه.

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خب اگه این طوره و فیلمبرداری HD هم براتون مهمه چرا Panasonic FZ-28 نمی گیرین؟
    اخه من به جز کنون تو دوربین عکاسی به چیز دیگه ای اعتقاد ندارم
    از دوستان یه سوال داشتم خرید از سایت camshop چطوره گرانتیش معتبره تو رو خدا دوستا ن سریع کمکم کنید
    ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان.
    اول این نکته رو یادآور میشم که اینجا یک دنیای مجازی هست و متاسفانه من هر چی میگم سو تعبیر میشه.
    من نظرات همه دوستان رو خوندم و نظر من .....
    دوست خوبم senator (اگه مارو دوست محسوب کنی)نکته هایی که در مورد لنز دوربین فیلمبرداری و کیفیت کارشون و .....
    گفتی رو صد درصد قبول دارم ولی عزیز جان شما منظور من رو متوجه نشدی.
    این که این همه دلیل آوردی اون حرف من رو ثابت میکنه که اگه اینجا چیزی بپرسی بعضی ها میگن طرف هیچی بارش نیست.
    این نکته هایی که شما گفتی رو دوست من.من همش رو میدونم.اگر اینقدر نمیدونستم که اینجا سوال نمیپرسیدم چون برام اهمیتی پیدا نمیکرد و بدون تحقیق میرفتم میخریدم.
    من نگفتم روزی میاد که دیگه دوربین فیلمبرداری به کل از بازارها میره کنار و فقط یک دوربین دوکاره دیجیتال میاد که همه نیازها رو براورده میکنه.و اینکه قرار نیست به صورت فول اچ دی فیلمبرداری کنه که به قول شما حجمش خیلی خیلی زیاد خواهد بود.
    من گفتم پیشرفت در زمینه فیلمبرداری دوربین دیجیتال ادامه خواهد داشت تا اونجایی که مشتری رو به فکر فیلمبرداری با این دوربین ها میندازه.
    بستگی داره شما از چی بخوای فیلمبرداری کنی.صد در صد کسی نمیخواد در مجالسی مثل عروسی و .... با این ها فیلمبرداری کنه و بگه خوب حالا دیگه اینم کار اون رو کرد.
    صد در صد همه از اینکه بهتر فیلمبرداری کنه استقبال میکنن.به عنوان یک کار دوم.
    در مورد حافظه و حجم هم که گفتی من حرفت رو قبول ندارم.البته نظر من هست.علتش رو هم برات میگم.
    من 2 سال قبل یه موبایل سونی اریکسون دبلیو 700 خریدم.به فروشنده گفتم رم 2 گیگ داری؟تعجب کرد.به من گفت 2 گیگ؟
    هنک میکنه.فلان میشه.2 گیگ میخوای چکار؟باور کن 50 تا مغازه موبایل رفتم ولی هیچکدوم نداشتن.
    در صورتی که من در سایت های خارجی دیده بودم تا 2 گیگ رو ساپورت میکنه.الان اگه شما دقت کنی نوکیا موبایل ساخته با حافظه داخلی 16 گیگ.من الان رو که با اون موقع مقایسه میکنم و حرفم رو بر اساس پیشرفت سریع دنیای دیجیتال میگم.
    داشتن حافظه بالا چیز عجیبی نیست و مشکل غیر قابل حلی نیست که شما با اصرار میگین حجم فیلم میره بالا.
    شما اگه دقت کنی دوربین های کنون یک سال قبل با فرمت avi فیلمبرداری میکردن ولی الان به فرمت mov روی آورده که به دنبال راه حل برای مشکلی که شما ذکر کردین هست .
    یک مدل کامپکت سونی یک سال قبل بود که 4 گیگ حافظه داخلی داشت.پس میتونه خیلی راحت دوربین بسازه با 32 گیگ و یا بیشتر حافظه داخلی.و مشکل حافظه رو هم حل کنه.همونطور که میدونید فیلم های خارجی در کشورهای پیشرفته دنیا با فرمت divx عرضه میشن و فرمتی مثل vob رو به فراموشی رفته.کیفیت یک فیلم یک ساعت ونیمه با فرمت divx چیزی حدود 700 مگ میشه که کیفیتی برابر با یک فیلم دی وی دی با حجم 4 گیگ داره.
    در پایان باز میگم که حرف های شما در مورد لنز و..... که گفتین صد در صد تائید میکنم ولی در مورد حجم نظرم رو گفتم.
    پس امکان کیفیت بالاتر فیلمبرداری و حل مشکل حجم چیزی نیست که بگید اصلا قابل حل نیست.ممکن هست قیمت بالا بره ولی غیر ممکن نیست.باز هم میگم که من نگفتم روزی میاد که دوربین فیلمبرداری از بازار جمع میشه و دیگه فقط یک دوربین دیجیتال در دنیا هست.من گفتم روزی میاد که دوربین دیجیتال در فیلمبرداری با دوربین های فیلمبرداری رقابت میکنه.
    در مورد اینکه دوستان گفتن هیچ شرکتی نمیاد این کار رو بکنه.این حرف رو اصلا قبول ندارم.
    کافی هست یک شرکت پیشگام این کار بشه اونوقت همه شرکت ها روی به این سیاست هم خواهند آورد.
    من در سایت ها که دیدم یک شرکتی در ماه اول 2009 دوربین ساخته با 10 مگاپیکسل.بعد شرکت رقیب اومدده در ماه دوم میلادی چند دوربین معرفی کرده با 12 مگاپیکسل.و شرکت اول اومده باز چند مدل 12 مگاپیکسلی رو معرفی کرده.
    که قشنگ رقابتی بودن و چشم و هم چشمی شرکت ها رو نشون میده.پس اینکه سیاست شرکت ها باعث میشه این کار رو نکنن قبول ندارم.
    اگه دقت کنید کنون یک مدل 14.6 مگاپیکسلی کامپکت رو ساخته که برای اولین بار تنظیمات دستی رو داره درست مثل slr like ها.پس نمیشه گفت هیچ شرکتی کامپکت نمیسازه با زوم بالا و تنظیمات دستی چون اونوقت غیر کامپکت ها فروش نمیرن.
    سیاست یک شرکت مساوی است با درخواست و اشتیاق مشتری به نمونه های پیشین.
    اگه مود اچ دی مورد استقبال مشتری قرار بگیره شرکت ها خودشون رو حداقل برای رقابت کردن و بدست اوردن بازار ملزم به پیشرفت در این زمینه میکنن.چیزی که الان قشنگ به چشم میاد.در مورد تبدیل اچ دی به دی وی دی که گفتین کیفیت همون دی وی دی میشه.حرفت درست.من گفتم اگه اچ دی بی دی وی دی تبدیل بشه به هیچ عنوان فیلم تبدیل شده افت نخواهد داشت چون از bitrate بالاتری به پائین تر تبدیل کردیم.ولی مود vga صد در صد افت میکنه.من نگفتم به دی وی دی تبدیل میکنم و کیفیت اچ دی میشه.من حرف از افت کیفیت زدم.فرض کن فیلم موبایل با 15 فریم رو دی وی کنی.آیا کیفیت فیلم تبدیل شده دی وی دی میشه؟مثلما نه.من منظورم افت کیفیت بود.در پایان باز از شما تشکر میکنم.
    در مورد نظرات دوستم prowler ....
    دوست خوبم.من ادعا نکردم که خیلی میفهمم.اگه اینطور بود که نمیومدم تحقیق کنم.صد در صد موافق هستی که اونی که 100 مدل دوربین دیجیتال برای فروش داره از همش اطلاعات کافی نداره.چه رسد به ما.
    دوست من.شما میگی مود اچ دی چیز بیخودیه.البته نظر شما قابل احترام هست.ولی دلیل روی اوردن شرکت ها به این مود چیه؟علت استقبال مشتری هست.با یک رم 16 'گیگ میشه 70 دقیقه فیمبرداری کرد.که میشه یک گیگ رو برای عکس بزاری و 15 گیگ رو فیلمبرداری کنی.اونوقت یک ساعت فیلم خوب هم داری.من برداشتم این بود که شما حرف من رو به مسخره گرفتی.اگه پست های قبلتر من رو بخونی بارها گفتم که من چیزی از فلان مورد و بهمان مورد نمیدونم.پس من ادعای خدا بودن نکردم.
    من میخواستم کاری رو کنم که میلاد گفت.یعنی اون 10 دقیقه هارو بینش افکت میزاری و مشکل خاصی نیست.
    از دوستی که لینک فیلم هارو گذاشته بی نهایت تشکر میکنم.
    از راهنمایی های دوستان دیگه جناب کاویان.rokefar .yasermoh. و دیگران بی نهایت تشکر میکنم.
    دوستان خوبم.من بین دو مدل fz28 و فوجی 2000 پرسیدم کدوم فیلمبرداری بهتری دارن.اینکه جرم نیست آخه.
    حال شما بگید فیلمبرداری هاشون خوب نیست.سوال من اینه که کدوم بدتر هست.
    من قبلا هم گفتم که اگه در حد دوربین های نواری باشه خوبه.که دوستان از این نظر مطمئنم کردن.
    من نگفتم میخوام مثل فول اچ دی سونی باشه.انتخاب من بین بد و بدتر بود.
    در مورد اینکه گفتم من خودم از بین 300 مدل به fz28 رسیدم حقیقت بود.من تمام دوربین های سایت دیجی کالا رو دیدم و بعد در سایت های خودشون هم مقایسه کردم و به این fz28 رسیدم.بعد در گوگل سرچ ردم قیمت fz28.چون سایت دیجی کالا قیمت نزده بود که اتفاقی به این تاپیک رسیدم.بعد دیدم دوستان در مورد این دوربین گفتن که من هم به مرور سوال هم رو پرسیدم.
    بعد بین این با اون فوجی به شک افتادم.امیدوارم سو تفاهمی نباشه.
    برای من اچ دی و زوم بالا و باتری لیتیومی مهم بود که این مدل تنها چیزی بود که این خصوصیات رو داشت.
    شما وسواس من رو بزارید به حساب پولدار نبودنم و راحت بگم بی پولی.چون هر چی بخرم دیگه مال خودمه....
    با تشکر از همه دوستان.من نظراتم رو گفتم .... که در مورد زوم بالا و اچ دی و در جیب جا شدن با حافظه بالا.....
    آینده مشخص میکنه.من در مقایسه با یکسال قبل به این نتیجه رسیدم.یک سال دیگه هم صبر کنید.
    با سپاس از همه دوستان.

11. 3 کاربر از 741852 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان جاش اینجا نیست بنابراین حذف خواهد شد توسط خود بنده.ولی مطلب خیلی جالبیه.
    این یک عکس 1474 مگاپیکسلی!!!است.یعنی درواقع از به هم چسبیدن تعداد زیادی عکس به هم تشکیل شده.موضوعش هم مراسم تحلیف باراک اوباما هستش.
    پیشنهاد میکنم حتما ببینین.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یعنی میشه روزی رو ببینیم که یه همچین مگاپیکسلی واقعا وجود داره؟

آخر فروم باز armin_software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

جهت دريافت آخرين قيمت ها به يكي دو صفحه عقب تر برگرديد و فايل excel را دانلود كنيد ...
    پیدا نکردم!
    میشه لینک رو بدی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •