من همون نسخه اول رو میگم که اومده بود
چیزی هم توش نبود که بشه فهمید مال کدوم شرکته
در کل فکر نکنم کار یوبی بود!!!
من همون نسخه اول رو میگم که اومده بود
چیزی هم توش نبود که بشه فهمید مال کدوم شرکته
در کل فکر نکنم کار یوبی بود!!!
در کل وقتی یک سری از پست های اخیر این تاپیک رو میخونم
از gamer بودن خودم شرمم میگیره
واقعا برای یک عده خاصی متاسفم
که سطح افکار و دانششون از game و compare تا این حده
کاریش نمیشه کرد
سعی میکنم دیگه این تاپیک نیام
چون بازی رو 2 بار تمام کردم و با اومدنش برای pc هم میتونم تو بالاترین سطح اجرا کنم
و حتما این کار رو خواهم کرد و خودم comprae می کنم
همگی خوش باشید
Last edited by pedram_sad; 02-05-2009 at 20:13.
بدون موس باشه آره ولی بدون کیبورد نه.مثلا dmc4شما دیدی بازی برای pc عرضه بشه ولی ماوس و کیبورد رو پشتیبانی نکنه؟!
سلام دوستان من تو re5 5-2 x360 نمیدونم چجوری اون هیولا رو بکشم لطفا راهنمایی کنید
دوست من اگه اشتباه نکنم اینجا همون جایی هست که وارد یک آزمایشگاه میشیید اکسلا و جل دارن از بالا شما رو نگاه می کنن و اون مرده جلوی شما نشسته و یه مرتبه کرما از بدنش بیرون می زنن.فکر کنم همینه.اینجا باید به چند تا چیز توجه کنید
1-یه اسلحه ی آتش افکن که پشت سر شماست که هر وقت پر میشه چراغ هایی که بالای اون جایگاه ویژه ی تفنگ هست سبز میشه وم یتونید از اسلحه استفاده کنید.هر وقتم تموم شد دوباره همون جا قرارش می دید تا پربشه
2-اینکه این هیولا میتونه از 3 راه به شما حمله کنه.از جلو چپ و راست.
3-اگه توجه کنید بر سر هریک از این راه ها یه کپسول قرار داره که اگه بهش شلیک کنید منفجر میشه
حالا شما باید برید جلوی این کپسولها و با و اون رو بندازینش روی زمین.بعد این هیولا از هر سمتی که رد بشه وقتی که کپسول روی زمینه اون ور می داره و ودر بدن خودش نگه میداره.وقتی این کار رو کرد بلا فاصله با آتش افکن به طرفش نشونه می گیرید و اونو می زنید کپسول منفجر میشه و هیولا از بین میره
اگه راهنمایی بیشتر خواستید بگید تا براتون بذارم
موفق باشید![]()
والا میگن اواخر سال 2009 بازی عرضه میشه
راست و دروغش گردن گیم اسپات
ممنون از راهنمایی خوبت دوست من ولی من موفق نشدم.کارایی که کردم و موفق نشدم:
همونطور که گفتید اون کپسولها رو مینداختم رو زمین وقتی هیولا اونارونگه میداشت با آتش اکن منفجرش کردم حتی بعد از انفجار تا ته آتش افکن سوزوندمش این کارو با هر 3 کپسول امتحان کردم ولی نمرد که نمرد حتی با نارنجک و تفنگ هم حریفش نشدم شاید یه نکته ظریفی هست که ازش بی اطلاعم.![]()
خوب من یه پیشنهاد دیگه هم دارم
همه ی اسلحه هاتون رو تا اونجایی که میشه آپگرید کنید تا گلوله داشته باشید
تا جایی که اسلحه دارید با اسلحه بزنیدش(در اصل اینجا بود که من از لحاظ پولی و اسلحه ورشکست شدم)
بعد یک بار دیگه با سه کپسول این کار رو انجام بدید
و در این صورت اگه بازم زنده موند با همون آتش افکن این قدر بهش شلیک کنید تا بمیره.
من خودم اول نمی دونستم چی کار کنم.کپسوا ها رو می ترکوندم.با اسلحه می زدمو...تا اینکه متوجه آتش افکن شدم.از آتش افکن 4-5 بار استفاده کردم دیدم فایده نداره.بعد متوجه کپوسل ها شدم که میفته.دیدم کپسول در بغلش گرفت.فورا با آتش افکن زدم منفجر شد و مرد.
بعد همین طور بذارید آتش افکن پر بشه و چندین بار با آتش افکن بهش شلیک کنید
شما فقط تا اونجا که میشه بهش شلیک کنید واز همه ی اسلحه ها و کپسول ها به بهترین نحو استفاده کنید حتما موفق می شید![]()
Last edited by S.Y.K; 03-05-2009 at 17:04.
این Boss به آتش خیلی حساسه....با نارنجک آتیشی بزنش و بعد اون قسمت های زرد رو بزن با مگنوم یا اسنایپر...
شاد باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)