تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 180 از 1174 اولاول ... 80130170176177178179180181182183184190230280680 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,791 به 1,800 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

خودمون تنها مونديم.........
    عيبي نداره.........اين آخرين باز بود كه تا بعد عيد من پيش شما بودم.....البته تا 28 هستم........ولي اين بازي آخر بود.....حيف كه نتيجه خوبي نشد.......
    ولي جدا من نگرانم....با اين وضعي كه شوستر داره....اگه قرار باشه يا مورينيو و يا حتي ليپي بياد بارسلون واقعا وحشتناك ميشه.....اميدوارم رئال با مورينيو همين الان قرارداد داخلي ببنده تا آخر فصل بشه مربي رئال.......
    باي تا فردا.......البته اگه باشيد........و مثل الان مارو تنها نزاريد........
    من تا الان كه 8-9 ساله طرفداره رئال هستم هنوز يه سياست با حال از اينا نديدم آخه شوستر هم شد مربي
    من موافقم اگه يه بار هم كه شده يه كار درست انجام بدن و اين مورينيو رو بيارن از زماني كه دل بوسكه رفته من تا همين الان يا بازي باحال از اين تيم نديدم

آخر فروم باز amir_rahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بازم باخت پس کی می خوایم ببریم.
    بارسلونا رسید.عجله کنید

آخر فروم باز amir_rahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من دیشب بازی را ندیدم اما از روی سایت نمره رائول و گوتی را دیدم که خیلی کم است.
    چرا؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

مصاحبه شوستر:
    من نارحت نیستم ما چند هفته است که صدرنشینیم و در طی این مدت بارها اختلاف امتیازات بالا و پائین شده است ولی مهمترین چیز این است که در هر هفته ما صدرنشین باشیم و این تا پایان فصل باقی بماند.
    بازیکنان لاکرونیا خیلی خوب جاگیری کرده بودند و خیلی سخت بود به انها ضربه وارد کرد این تیم با ۹ نفر دفاع می کرد.
    ما می دانستیم که بازی سختی خواهد بود اما فکر نمی کنم انها هم خیلی موقعیت داشتند و عقیده دارم که ما مستحق شکست نبودیم اما به هر حال اتفاق افتاد.
    ما خیلی موقعیت نداشتیم چون انها خیلی خوب دفاع می کردند و بازیکنان زیادی در دفاع حضور داشتند انها ۳ مدافع مرکزی داشتند و بالهایشان نیز به دفاع کمک زیادی می کردند.
    ۴ بازیکن نیز جلوی خط دفاعی بازی می کردند و بازی کردن در برابر همچنین برنامه ای واقعا سخت است.
    من نمی گویم که ما خوب بازی کردیم اما فکر می کنم نتیجه ۰ --- ۰ عادلانه ترین نتیجه بود.
    و در مورد تعویضهایم هم بگویم که ما شکست خورده بودیم و به یک جرقه احتیاج داشتیم تا ان وضعیت را بهبود ببخشیم به همین دلیل تصمیم گرفتم ان ۳ تعویض را انجام بدهم.
    سولدادو یکی از بازیکنان تیم است و فکر می کنم بازی امشب فرصت خوبی بود تا او بتواند بازی کند و تا زمانی که در زمین بود خوب و با تمام وجودش کار کرد.

مرديكه با تمام پر رويي ميگه بايد مساوي مي كرديم!!!!!!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

با سلام اول باید بگم که فراموش نکنید ما درایم کم کم یه بیمارستان میسازیم نه باشگاه فوتبال دومآ اقا یک باخت و اونم با اشتباه بهترین بازیکن ای روزهای رئال نباید مارو دلسرد کنه یادتون نیس که فصل پیش چجوری میمردیمو زنده میشدیم و اونم با شانس مثلآ بازی با رکراتیوو یادتون رفته که در خانه حریف بود و ما در دقایق بعد 90 گل زدیم من که اصلآ از اون شیوه خوشم نمی اومد ولی الان گرچه میبازیم ولی خداییش خوب بازی میکنیم برای من زیبا بازی کردن یک تیم مهمه و در درجه بعد برد خدایشش تو این چند سال اخیر مخصوصآ بعد از رفتن زیزو دیگه تیم کی اینطوری بازی میکنه هیچ وقت خوب الان هم باید یادمون باشه که بهترین تیم رئال در 20 سال اخیر رو داریم .
    سومآ یادتون باشه هنوز 5 امتیاز جلو هستیم اگه امروز بارسا ببره.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

رائول:
    در نیمه اول خیلی خوب بازی نکردیم اما در نیمه دوم بیشتر صاحب توپ بودیم ولی با این وجود نتوانستیم راهی به سمت دروازه پیدا کنیم.
    ما قبلا در همچین وضعیتی بازی کرده بودیم اما در این بازی نتوانستیم موقعیتی بدست بیاوریم.
    تیم لاکرونیا واقعا بازی را به ما سخت کرده بود و در ضد حمله نیز خیلی خطرناک ظاهر می شدند.
    انها بازیکنان زیادی در دفاع داشتند که نمی گذاشتند ما به سمت دروازه شان حرکت کنیم و این خیلی سخت بود.
    هنوز ۱۰ بازی دیگر باقی مانده است و ما صدرنشینی شایسته هستیم و نمی توانیم در مورد گذشته فکر کنیم.
    ما ۶ بازی در برنابئو و ۴ بازی در خارج از خانه داریم پس می شود گفت که ما به خودمان وابسته هستیم به نتیجه هایمان و به امتیازهایمان.
    فصل طولانی است و همیشه اختلاف امتیاز وجود دارد ولی ما در هر بازی فقط باید به خود همان بازی فکر کنیم.

دليل اينكه اون و گوتي ديشب بد بازي كردن فقط شوستر...........مگه همين بازيكنان تويه هفته هاي قبل خوب بازي نمي كردند.......؟؟؟؟؟؟يك بازيكن هم هفته اي كه خوب يا بد نميشه.....فصل به فصل شرايط هر بازيكن عوض ميشه......اما امسال تويه رئال.......

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

گاگو جان دیدم هستی گفتم سلامی بگم راستی منظور من از رنگ قرمز وقتی هست که تیمی گل میزنه چند دقیقه اون گل تو سایت گل قرمز میشه واس اون گفتم حالا بگو بینم اصل حالت چطوره؟
    میگم بازی بعدی با والنسیا میخوای چندتا بزنیم فقط بگو

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

سلام احمد جان........
    با تمام احترامي كه برات قائلم من يك تار موي اون كاپلو رو كه همه ميگن تيمش بد بازي ميكرد رو با 100 تا شوستر عوض نمي كنم......
    مگه الان تويه دنيا به بازي خوب امتياز ميدن؟؟؟؟؟؟؟؟تازه اگر هم امتياز بدن....رئال كجاش داره قشنگ بازي مي كنه؟؟؟تويه اين بازي كه كلن 4 تا شوت هم نزد....يا بازي با رم؟؟؟؟كه فقط ده دقيقه تيم بود!!!!!
    اون تيم كاپلو لااقل ميدونستيم كه تيم يه هدفي داره.......بخصوص تويه اون10 يا 15 هفته آخر....يادته كه؟؟؟؟؟؟؟چقدر از بارسلون عقب بوديم ولي آخر قهرمان شديم.........
    من نا اميد نشودم.....اما مي گم اگه قراره ما همين طور كار كنيم.....شايد بخاطر نتايج بارسلون قهرمان بشيم...اما فصل بعد با اومدن احتمالي مورينيو بايد از فكر قهرماني بيايم بيرون.......

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

هاينزه:
    هر وقت که می بازیم ناراحت می شویم اما باید رو به جلو حرکت کنیم و هنوز صدرنشینیمان را از دست نداده ایم اما باید نسبت به گذشته بیشتر کار کنیم.
    صحبت کردن در مورد بازی خیلی خوشایند نیست اما ما باید تا انجا که می توانیم امتیازات را جمع کنیم تا قهرمان شویم.
    در دو بازی اینده ما دو بازی بسیار سخت در خانه خودمان داریم که هر دو واقعا مهم هستند و باید هر دو بازی را ببریم هرچند فرقی نمی کند و اگر می خواهیم قهرمان شویم باید چه در داخل و چه در خارج از خانه ببریم .
    تا انجا که امکان دارد باید بیشترین امتیازات را جمع اوری کنیم و باید در همه بازیها برنده شویم.
    لاکرونیا با بازیکنان زیادی در یک سوم زمین خودش بازی می کرد و تمام حملات ما را قطع می کردند و از یک استراتژی دفاعی بسیار هوشمندانه استفاده کردند.
    در فوتبال هر کس گل بزند برنده خواهد شد از این رو من به انها تبریک می گویم.
    امار بی معنی است ولی وجود دارد و گلی که خوردیم فقط روی یک بدشانسی اتفاق افتاد ولی ما نیز نتوانستیم خیلی موقعیت ایجاد کنیم و از این به بعد باید بیشتر کار کنیم و تمام حواس خود را به بازیها معطوف کنیم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بازی رو کی دید ؟؟؟
    قشنگ بود یا نه ؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •