تغییرنامش که می دم ... ایرور می ده که این پسوند فایل می شه براش نامی انتخاب کنید ...!!!!اگر درست تغيير نامش بدي يه بار كه رفرش كني اون فايل محو ميشه ..
( مسنجر نیست؟ ... ادت کردم )
تغییرنامش که می دم ... ایرور می ده که این پسوند فایل می شه براش نامی انتخاب کنید ...!!!!اگر درست تغيير نامش بدي يه بار كه رفرش كني اون فايل محو ميشه ..
( مسنجر نیست؟ ... ادت کردم )
Last edited by مرتضی nvcd; 27-01-2009 at 13:27.
الان هستم ..
کسی با image reflection کار کرده ؟... یه پلاگینه ...
نمی دونم چجوری باید اعمالش کنم .... تو ماژولکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by مرتضی nvcd; 27-01-2009 at 14:05.
با سلام و خسته نباشید من توسایت mygig جوملا خودشو نصب کردم وقتی به mysql میرشم گیر میده می نویسه وصل نمیشه
درضمن از یه سری مشخصات می خواد اگه ممکنه راهنمایی کنید راست اونجا نوشته کلمه عبور اما من وقتی mysql را ساختم به من
چیزی نشون نداد که کلمه عبور باشه . با تشکر از شما
ببخشید حالا به جای این خطا می نویسه
Incorrect database name 'mygig_222222_behnam ' SQL=CREATE DATABASE `mygig_222222_behnam ` CHARACTER SET `utf8
در ضمن میگه تا وقتی شما شناسه کاربری جدانداشته باشید نمی توانید ادامه نصب رو ادامه بدبد.
اگه مشکلتون موقع نصب جوملاست ... خصوصا تو صفحه ای که اطلاعات دیتا بیس رو وارد می کنید ... باید یه چند تا کار رو ازمایش کنید تا ببینید مشکل حل می شه یا نهبا سلام و خسته نباشید من توسایت mygig جوملا خودشو نصب کردم وقتی به mysql میرشم گیر میده می نویسه وصل نمیشه
درضمن از یه سری مشخصات می خواد اگه ممکنه راهنمایی کنید راست اونجا نوشته کلمه عبور اما من وقتی mysql را ساختم به من
چیزی نشون نداد که کلمه عبور باشه . با تشکر از شما
اول اینکه یه دیتا بیس دیگه بسازید ... بعد ازمایش کنید
دوم اینکه موقع کپی پیست کردن نام دیتا بیس و نام هاست و غیره یکم دقت کنید ... چون بعضی موقع ها فاصله ها هم کپی می شه و ممکنه ایرور بده ...
سوم اینکه در قسمت پسورد .... پسورد mysql خودتون رو بنویسید ... یعنی همون پسورد ورود به ftp یا هاست ... منم معمولا یکی دوبار چنین مشکلی داشتم که ارتباط بر قرار نمی شد و هر دفعه یکی از این مشکلات بود که حلش کردم دی:
ایشالله برای شما هم درست بشه ..
آقا با تشکر این پیغامو میده
وجود يك خطا:
هنگامي که شما سعي در ايجاد پايگاه داده ميکرديد، خطا بوجود آمده است mygig_2889559_behnam .
کاربر توانايي ايجاد يک حياب کاربري در پايگاه داده را ندارد. تا زماني که يک حساب کاربري مجزا در پايگاه داده ايجاد نکنيد، نميتوانيد ادامه نصب را انجام دهيد.
با تشكر از شما دوستان مشكل قبلي حل شد
حالا يه مشكل دارم وقتي وارد سايت mygig يا gigfa مشم و ميخام قسمت زبان جوملا را از رو كامپيوترم آپ بخش آپ لود
هاستم كار نمي كنه يعني اصلا نداره اما بخش هاي flash upload و javaupload هست اما بخش upload نيست
در ضمن تو قسمت فايل ها يه فايلي هست نوشته"DO NOT UPLOAD FILES HERE File " دوستان لطفا كمك كنيد با تشكر
خب شما چطوري فايل هاي خود جوملا را آپلود كردي؟
همون طور فايل زبان را در پوشه language بريز
نه من از جوملای خود هاست استفاده کردم از بخش cms خودم آپلود نکردم یه چند روز پیش بود اما حالا نیست
اینم تصویر از پنل من البته مجانیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by eimanpaladin; 28-01-2009 at 23:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)