من خیلی خوندم. برای همین میگم اگه دولتی نباشه و مجبور بشی بری غیر انتفاعی اون وقت خیلی ضد حال میشه
من خیلی خوندم. برای همین میگم اگه دولتی نباشه و مجبور بشی بری غیر انتفاعی اون وقت خیلی ضد حال میشه
و اما بعد از کنکور
خوب چیکار کردی مهندس جواد........
من ادبیات و معارف رو بالای 50 درصد زدم ........ و 16 تا سوال ماشین و 7 تا تکنولوژی کارگاه و دیگه هیچی ..... اگه جوابام درست باشه به
نظرتون من غیر انتفاعی قدرت قبول میشم .
گروه برق به نظر من سخت بود و کلا متفاوت بود ....... فیزیک و تکنولوژی کارگاه که عجیب بود ..... ماشین و عمومی ها خدایی خوب بود .....
یکی از بچه های ابزار دقیق که از سختی امتحان همونجا شاخ درآورد.
من طی دو ماه اخیر فقط ماشین و کارگاه و معارف و ادبیات و کمی فیزیک خونده بودم .....و فهمیدم کتابهای مدرسان شریف به درد نمیخوره ....
ماشینم که خوب زدم به خاطر اینه که گسترش علوم پایه خوندم
Last edited by AKBAR132; 29-07-2010 at 17:11.
من همین الان بهت میگم با این درصدات غیرانتفاعی قبولی
مبارکت باشه
موفق باشید
بچه ها کنکور برق چطور بود...من کارتمو نگرفتم شرکت نکردم.![]()
سلام . .
نامردا عمران رو خیلی سخت گرفته بودن . . .
سال گذشته خیلی راحت بود . . !!!
هیچی امسال هم ..
سلام دوستان خسته نباشن یه سوال داشتم میخواستم ببینم اگه من کنکور کارشناسی ناپیوسته علمی کاربردی 89 قبول بشم و ترم 1 روهم برم-- بعد کنکور کارشناسی ناپیوسته سراسری 90 غیر انتفاعی قبول بشم و ثبت نام کنم اونوقت واحدهایی که علمی کاربردی پاس کردم برام تو غیر انتفاعی تطبیق میزنن یا نه؟
شرمنده یکم پیچیده شد.![]()
من وضعیتم بهتره
ماشین رو 19 تا زدم. مدار 11 تا. کارگاه 11 تا. فیزیک 6 تا. کنترل 6 تا. زبان 15 تا. معارف 13 تا. ادبیات هم 8 تا
ریاضی هم یکی زدم.
در کل سخت بود و با آزمون سالهای دیگه خیلی فرق داشت. به خصوص کنترل و فیزیک که فوق العاده سخت بود.
برای قبول شدن هم هیچی معلوم نیست. باید صبر کنی دفترچه ها بیاد تا ظرفیت ها معلوم بشه.
شاید دیدی هیج جا دولتی نبود. اونوقت همه باید بریم غیرانتفاعی
البته من ماشین و مدار رو مدرسان خوندم و به نظرم بهتر از گسترش هست(نظر شخصی)
Last edited by javadlf; 30-07-2010 at 11:48.
ظرفیت دولتی ها کمه ولی غیرانتفاعی بالاست باید دید چقدر میخوان پذیرش کنن امسال
پارسال که از تکمیل ظرفیت هم خبری نبود
موفق باشید
همونطور که گفتم هنوز هیچی معلوم نیست. امکان زیاد شدن ظرفیت های دولتی نسبت به پارسال هست. امکان اینکه هیچ ظرفیت دولتی هم وجود نداشته باشه هست. فقط باید صبر کرد.
امکان داره که ظرفیت های دولتی پارسال سر جاش باشه. ولی اینکه دیگه بیشتر بشه احتمالش صفره!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)