بهترین مدل تا این قیمت..........3g هست..........اگه 20-30 تومن بزارید روش تاچ 2 هم هست.........
ولی کلا بهترین پاکت پی سی تا این قیمت امنیا لایت سامسونگ هست.........![]()
بهترین مدل تا این قیمت..........3g هست..........اگه 20-30 تومن بزارید روش تاچ 2 هم هست.........
ولی کلا بهترین پاکت پی سی تا این قیمت امنیا لایت سامسونگ هست.........![]()
دوستان یه راهنمایی دیگه میخواستم اونم اینکه:
تو حدودای قیمت 400,450 گوشی داریم که نحوه عملکرد تاچ اسکرینش مثل ایفون باشه؟ (منظورم کند نباشه)
من تجربه ی p990 ,LG KU990 رو داشتم ولی اصلآ عملکرد تاچ اسکرینش جالب نبود مثلآ وقتی داشتی یه متن بلندی رو میخنوندی و میخواستی بری پایین تر تا بقیه ی متن رو ببینی فرم به فرم (به صورت تکه ای) میرفت !
من چیزهایی رو که از گوشیم انتظار دارم رو میگم تا دوستان بهتر راهنمایییم کنن:
1-نحوه عملکرد هنگام لمس صفحه (کند نبودن)
2-GPS
3-ویندوز موبایل
قیمتش هم همونطور که گفتم 400 تا 450 باشه .
نظر این دوستمون غیر از اینه:
[QUOTE]و ضعف هر دو پاکت: نداشتن دی پد که به نظر من ضعف بزرگیه چرا که شما رو از بسیاری از برنامه های جاوا محروم میکنه همینطور برخی از بازی ها.ضمن اینکه با دی پد, کار کردن با گوشی ساده تره
... QUOTE]
همه گوشی ها موقع نصب جاوا کلید چهار جهتی مجازی می دهند ؟ ایا باید از داخل منوها فعالش کرد ؟ اخه یک بار بازی شطرنج غیر تاچ روی htc touch دوستم ریختم اما چون کلید نداشت باری نمیشد؟ گوشی گران تر نباید امکاناتش کمتر باشد .
در مورد بقیه سوالات هم راهنمایی کنید= پست 1789 .ممنون
Last edited by farredsky; 09-04-2010 at 09:49.
چه جالب شما هم مثل من تو کاره بچه هایه پیش فعالین؟؟!!
1-ببینید از لحاظ نرم افزار فرقی ندارن ولی اینجا 2 تفاوت هست ...1-بعضی پاکت ها که رزلوشن صفحشون 240x400 هستش ممکنه بعضی نرم افزارهایه رزلوشن هایه بالاتر مثل 480x800 رو ساپورت نکنن مثلا من که سامسونگ امنیا داشتم(240x400 ) نرم افزاری مثل Finger Keyboard رو ساپورت نمیکردم چون این نرم افزار برای گوشی هایه 480x800 نوشته شده مثل Diamond2 و HD .... و 2- بعضی نرم افزارها قدیمی هستند و روی ویندوز مبایل 6.5 جواب نمیدن ... ولی در کل شما نگران ساپورت نرم افزاری نباشید چون اکثرا برای نرم افزارهایه بد قلق که روی یکسری از گوشی ها کار نمیکنن 100% جایگزین هستش
2-دقیقا صحبت شما درسته و گوشی هایه کیبورد دار و دارای دکمه هایه 4 جهته دقیقا مثل گوشی هایه سیمبیان هیچ مشکلی برای اجرای اینگونه بازیها ندارن ولی گوشی هایه فول تاچ که دکمه یا کیبورد ندارن مشکل دارن و شما باید نسخه ای از اون بازی جاوا رو داشته باشین که صفحه کلید مجازی به بازی تگ شده باشه... البته من فکر نکنم با توجه به بازی هایه خوب وین موبایل دیگه فکر جاوا بیفتین!
3- ما دو نوع قلم داریم که البته تفاوت بین شون به خود قلم ربطی نداره بلکه به جای نگهدارنده ی قلم مربوطه تو بعضی مدلها قلم و جای نگهدارندش مغناطیسی هستند و این باعث میشه که قلم در جاش محکم باشه و نیفته و موقعی که شما قلم رو سر جاش میزارین قلم فوری به سر جاش برگرده! بعضی از پاکت ها مثل HTC Diamond 2 وقتی شما قلم رو از داخل گوشی در میارین اصلا هیچ اتفاقی نمیوفته و اصلا گوشی عکس العملی نشون نمیده ولی مثلا HTC HD این قابلیتو داره که تا قلم از جاش خارج میشه صفحه روشن میشه و آکاده به کار!! و هنگام مکالمه با گوشی اگه قلم رو در بیارین فوری دفترچه یادداشت بالا میاد برای یادداشت شماره آدرس و ....
4-ببینید motion sensor و accelometer sensor و G-sensor در حقیقت هیچ تفاوتی ندارن و فقط وضعیت فیزیکی گوشی رو نسبت به زمین میسنجن و motion sensor دو تا کارایی داره که یکیش turn to off هستش که شما هنگام پخش موزیک یا زنگ خوردن گوشی رو میچرخونین تا صدا قطع بشه و یکی هم auto rotate هستش برای چرخش صفحه دقیقا مثل 5800 ...حالا هر گوشیی که این دو قابلیت رو داره همون motion sensor رو داره!!
5-تشخیص دست دیگه داره از بین قابلیت هایه پاکت ها به دلیله Capatative (خازنی) شدن تاچ ها و حذف قلم حذف میشه و این قابلیت فقط برای زبان انگلیسیه و فارسی نداره
6- همون پیدا کردن یک نفر تو دفتر تلفون از طریق نوشتن تدریجی اسمشه ...!!!
پدرم در اومد تا اینارو تایپ کردم 2 بار وسطش اینترنتم قطع شد و من ارسال رو زدم و همه ی متن پاک شد!!! سوالی داشتین در خدمتم
4-ببینید motion sensor و accelometer sensor و G-sensor در حقیقت هیچ تفاوتی ندارن و فقط وضعیت فیزیکی گوشی رو نسبت به زمین میسنجن و motion sensor دو تا کارایی داره که یکیش turn to off هستش که شما هنگام پخش موزیک یا زنگ خوردن گوشی رو میچرخونین تا صدا قطع بشه و یکی هم auto rotate هستش برای چرخش صفحه دقیقا مثل 5800 ...حالا هر گوشیی که این دو قابلیت رو داره همون motion sensor رو داره !!
ممنون از جواب کاملتون بخصوص که مجبور شدید دوباره تایپ کنید با ایناینترنتا باید حتما متن رو کپی کنیم تا حیف نشه .
در مورد motion sensor چون gsmir برای گوشی ها turn to mute ,auto rotate , motion sensorرا به طور جداگانه مشخص کرده و مثلا زده گوشی auto rotate داره اما turn to mute نداره برای همین این سوال پیش امد .
2 - touch 2 رادیو داره ؟ gsmaria زده داره .
3 - در htc برخی گوشی ها touch flu دارند و برخی toucg flu 3d یا این دوتا یکی هستند .اگر نیستند با نرم افزار قابل تبدیل است ؟
باز هم ممنونم.
سلام
يك گوشي حدود 400 تومان كه فيلمهاي DivX رو پخش كنه يا برنامه اي براي پخش اين فرمت داشته باشه ميخوام.
ميخوام همه فايلها تا 2 گيگ را بدون تبديل با نرم افزار نمايش بده.
نرم افزارهاي پخش تا جايي كه ميدونم CorePlayer و DivX Player هست كه هر دو فقط براي ويندوز موبايل و سيمبين S60v3 ارائه شده اند.
ويواز خيلي عاليه اما برنامه مناسب پخش براش نيست.
شما معرفي كنيد. (دست دوم هم طوري نيست.)
سلام دوستان .
اگه میشه لطفا راهنمایی کنین
اگه
1- کیفیت دوربین مهم نباشه 2- کیفیت فیلم و صفحه مهم نباشه 3- GPS و سنسور شتاب سنج مهم باشه
شما کدوم رو توصیه میکنین :
DIA2 یا PRO2 یا HD2
خب مسلما" بین این سه گزینه ای که شما مشخص کردین HD2 بهتره. ولی اگه قیمت هم براتون مهمه با توجه به کیفیت ساخت و کیبورد سخت افزاری Pro 2 هم گزینه فوق العاده ایه.
سلام
میتونی beta player رو هم امتجان کنی من خودم رو پاکت پی سی داشتم کار میکرد ولی من ورژن .یگش رو برای گوشی های دیگر دیدم
برند گوشیت چیه؟
شاید برات تونستم لینک بذارم![]()
آقا مموری خوب میخوام برا omnia 7300 ، لطفا مارک و قیمت برا 8 ، 16 و 32 بفرمایید.(قیمت ها متفاوتن.من برا 8 ،از 20 تومن شنیدم تا 35 تومن.)
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)