سلام دوستان خواهش میکنم منو کمک کنید. یه چند وقتی بود وقتی سیستم رو به برق میزدم چراغ پاور چشمک میزد و باید دو سه بار کلید پشت پاور رو میزدم تا درست میشد و ولی الان سیستم روشن میشه و سه تا بوق میزنه و دیگه بالا نمیاد
سلام دوستان خواهش میکنم منو کمک کنید. یه چند وقتی بود وقتی سیستم رو به برق میزدم چراغ پاور چشمک میزد و باید دو سه بار کلید پشت پاور رو میزدم تا درست میشد و ولی الان سیستم روشن میشه و سه تا بوق میزنه و دیگه بالا نمیاد
سلام . دوستان برای سیستم من یه مشکلی پیش اومده. حالا نمیدونم مشکل از سخت افزار هست یا نه ولی احتمال میدم از سخت افزار هست. ویندوز که عوض میکنم و درایور ها رو که نصب میکنم (گرافیک و صدا) سیستم مشکل پیدا میکنه به این صورت که یه صفحه dos مانند میاد که آبی رنگ هست و یه چیزهایی هم نوشته توش که زیاده. نمیشه خوند چون صفحه کمتر از یک ثانیه میاد و بعد بلافاصله سیستم رسیت میشه.و مرتب این اتفاق می افته.معمولا وقتی که سیستم روشن میکنم بعد از اینکه loading ویندوز این اتفاق می افته و ویندوز بالا نمیاد. حتی وقتی هم که بالا میاد خیلی زود این اتفاق می افته و رسیت میشه. من نمیدونم مشکل از کجاست.میتونه از رم باشه؟ آخه رم 2 گیگ گذاشتم.شاید سنگین باشه برای سیستمم
مدل مادربوردمم asus p5GDC pro. لطفا راهنمایی کنید . ممنون عماد
اینم از پیغام
![]()
دوستان ایا تاپیکی هست که در مورد ارور صفحه ابی یا همون crash اطلاعاتی بدست بیاورم
این از باگ های ویندوز هست !!
دلیل زیاد میتونه داشته باشه ، بنظر من
برای خوده من هم پیش اومده زیاد این ارور چه تو PC چه لپ تاپ احتمال هایی که میشه داد : هارد و بد سکتورهاش ، ترجیحا دیفرگمنت رو اجرا کنین
ضعیف بودن چیپ ست گرافیک
و یا فن cpu و داغیه مادر بورد و کنترل خارج cpu و ... !
شما ترجیحا یه ویندوز دیگه بریز اگه XP داری سوریس پک 3 و اگه 7 ورژن آخر و پابلیش شدشو بگیر و نصب کن که احتمال قوی بعد اینکه با آنتی ویروست اسکن کردی سیستمتو دیگه خیلی کم پیش میاد این ارور .
دوستان برای رفع بد سکتورهای هارد میشه کاری کرد ؟
بهتره defragment کنی کل درایو هاتو مدت زمان تقریبا زیادی میکشه شاید یکی دو روز اما خیلی تو سرعت و ... تاثیر داره
از تو کنترل پنل - Computer management بگرد دنبالش بسته به سیستم عاملت .
با سلام سی دی رام من چند وقت پیش یه مشکلی داشت که بیرون نمیومد من یه سی دی داخلش گذاشتم که این جوری راحت درش باز میشد یه چند بار وقتی کامپیوتر رو روشن میکردم درایو سی دی رام نبود که با برداشن سی دی و ریست کردن درست میشد ولی دو روز که دیگه اون جوری هم درست نمیشه و درایو سی دی رام و دی وی دی رام کلا نیست . درضمن دی وی دی رام من به اون صورت مشکل نداشت گاهی وقتا گیر میکرد ولی نه به اندازه سی دی رام ولی درایو دی وی دی هم غیب شده . میخواستنم ببینم ایا من خودم میتونم درستش کنم مثلا با تعویض تسمه و اینا یا حتما باید ببرم بیرون؟
باتشکر
سلام
دو روزه که موقع کار کردن موسم گیر میکنه!!! وقتی یه صفحه رو از مرورگر می بندم یا پس و پیش می کنم موس برای 2-3 ثانیه گیر میکنه و بعد دوباره شروع به کار میکنه!! مشکل از کجاست؟؟
موس USB هست
ویندوز 7
Last edited by titanium_zarin; 24-09-2011 at 18:52.
برید تو ستاپ سیستم و تو قسمت integrated peripherals حالت موس رو همون usb mouse رو فعال کنید
درست نشد ویندوز رو عوض کنید و اسکن ویروس بکنید سیستم رو
درست نشد بایوس مین رو آپدیت کنید و موس رو روی یه سیستم دیگه چک کنید اگه رو سیستم دیگه هم همینطور بود ایراد از موسه
که این مشکل یا از سیمش هست یا آی سی اصلی موس
اگه رو سیستم دیگه سالم بود و با اون کار های نرم افزاری هم رو سیستم شما درست نشد باید پاور و مین رو چک کنید
جای پورت یو اس بی موس رو روی سیستم خودتون عوض کنید و اگه امکانش هست با تبدیل usb-ps2 هم امتحان کنید
همه ی حالت هارو کامل بهتون گفتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)