تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 180 از 225 اولاول ... 80130170176177178179180181182183184190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,791 به 1,800 از 2242

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد پردازنده

پروفشنال M659's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    With My Dignity

پيش فرض

سلام دوستان
    قبلن هم تو این تاپیک در مورد در خواستم بحث کردم
    ولی گفتم بعد از 1 ماه دوباره بیام بپرسم آیا همون پردازنده خوبه برای من یا مدل دیگه ای بگیرم؟؟
    منن بیشتر قراره با برنامه هایی مثل CATIA, Solidworks کار کنم و هر دفعه ای هم بازی کنم
    دوستان تو همین تاپیک گفتن Intel Core2 Q6600 بگیرم
    می خواستم مطمئن شم همین خوبه؟ آیا خیلی داغ می کنه و نیاز به فن اضافه داره؟ (اور کلاک نمی کنم)
    و این که می گید باکس و Tray اینا چیه و فرقش چیه؟
    یه چیز دیگه سی پی یو اینتل که گارانتی نداره اگه ما خریدیم سوخته بود چی؟؟؟؟
    راستی حدود قیمتشم لطف کنین
    ببخشید خیلی سوال پرسیدم
    ممنون
    آره. همین خیلی خوبه. تازه الان کلی ارزون شده. باکس اونیه که قوطی و هیتسینک و فن داره. TRAY رو هم کیلویی میفروشن(!شوخی کردم). TRAY جعبه و چیزایی که گفتم رو نداره. باید هیتسینک تهیه کنی.
    شما باکسشو بگیر که دیگه نیاز به هیتسینک هم نداشته باشی حدود 186 تومن باید باشه.
    tray هم 170 هستش.
    سی پی یو هم سوخته بهت نمی دن. اگه سوخته بود ببر بگو سوخته!

2. این کاربر از M659 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Gesher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Gesher CPU Microarchitecture

پيش فرض

اونقدری که فکر میکیند تاثیر در پرفرمنس ندارن بهتر راه برای اثباتش مراجعه به بنچمارک ها هست .
    اگر نوشته های من را در پست 1784 ملاحظه کنید به همین نکته اشاره کردم
    ببینید گفتن اینکه بر روی کارایی سیستم کم تاثیر بوده هم درست نیست.یک مقایسه ی چند فاکتوری و دقیق باید پیش خودتان انجام بدهید
    E7200 در مقایسه با Q6600 اینطور است
    L2 Cache نصف٫ فرکانس کاری فقط 0.13GHz بیشتر٫ دو هسته کمتر!٫توان حرارتی حدوداَ یک سوم پایین تر٫و...
    با اینهمه در کارایی نهایی فاصله ی ناچیزی با Q6600 دارد! آیا جز این است که به مدد معماری نوین پنرین حاصل شده است؟
    بحث قیمت هم که جای خود دارد

5. این کاربر از Mahdi_Moosavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اگر نوشته های من را در پست 1784 ملاحظه کنید به همین نکته اشاره کردم
    ببینید گفتن اینکه بر روی کارایی سیستم کم تاثیر بوده هم درست نیست.یک مقایسه ی چند فاکتوری و دقیق باید پیش خودتان انجام بدهید
    E7200 در مقایسه با Q6600 اینطور است
    L2 Cache نصف٫ فرکانس کاری فقط 0.13GHz بیشتر٫ دو هسته کمتر!٫توان حرارتی حدوداَ یک سوم پایین تر٫و...
    با اینهمه در کارایی نهایی فاصله ی ناچیزی با Q6600 دارد! آیا جز این است که به مدد معماری نوین پنرین حاصل شده است؟
    بحث قیمت هم که جای خود دارد
    يعني ميخواي بگي اختلاف E7200 با Q6600 ناچيزه.

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اونقدری که فکر میکیند تاثیر در پرفرمنس ندارن بهتر راه برای اثباتش مراجعه به بنچمارک ها هست .
    درسته
    خيلي تو برنامه نويسي به من كمك نكرد وقتي استفاده از دستورات SSE4.1 رو فعال كردم 25 ثانيه شد 24.8 ثانيه
    جالب ايجا است كه من از كامپايلر خود Intel يعني نرم افزار Intel visual fortran استفاده ميكنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Gesher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Gesher CPU Microarchitecture

پيش فرض

MicroSystem
    اولاً خواهش می کنم پستهای پیشین من(دو سه پست بالاتر و صفحه ی پیش) را هم یکبار دیگه ولی اینبار دقیق تر نگاه کنید

دوماً در نظر داشته باشید که (با مثال عرض می کنم) یک اندازه بار را یکبار دادیم به یک خودروی دو سیلندر کم مصرف و یکبار هم همان بار را به خودروی 4 سیلندر و پرمصرف در حالیکه اختلاف نتیجه خیلی زیاد نیست.ظاهرا شما انتظار داری یا شاید هم از عرایض من چنین برداشت کردید که E7200 باید از Q6600 برتر باشه یا با اون برابری کنه خب اینکه منطقی نیست دیگه.

شما معادل E7200 از لحاظ L2 و فرکانس کاری را در بین سری Conroe بیار و مقایسه کن با Q6600 و تفاوت را ببین اونوقت تفاوت بنچمارک E7200 با Q6600 را هم ملاحظه کن.کلا دو هسته ای های سری پنرین در نتایج انواع بنچمارک ها دقیقا و بدون فاصله زیر Q6600 قرار می گیرند و این از نظر من یعنی فاصله ی ناچیز.
    گفتم قبلا... فاکتور قیمت هم یک معیار برتری دیگر هست.این هم کم نکته ای نیست

ضمنا من هنوز ربط دستورالعمل های SSE4 را با کامپایل کدها در پروگرامینگ شما نفهمیدم.انتظار نباید داشته باشید این دستورالعمل ها در غیر مورد خودش کارایی داشته باشه
    یک سری از کاربردهای بسیار موثر SSE4 را خصوصا در سیستم های Portable می خواستم ذکر کنم تا ببینید چقدر مفید و مهم است ولی چون ربطی به موضوع نداشت و برای پیشگیری از طولانی شدن مطلب رهایش می کنم

9. این کاربر از Gesher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

MicroSystem
    اولاً خواهش می کنم پستهای پیشین من(دو سه پست بالاتر و صفحه ی پیش) را هم یکبار دیگه ولی اینبار دقیق تر نگاه کنید

دوماً در نظر داشته باشید که (با مثال عرض می کنم) یک اندازه بار را یکبار دادیم به یک خودروی دو سیلندر کم مصرف و یکبار هم همان بار را به خودروی 4 سیلندر و پرمصرف در حالیکه اختلاف نتیجه خیلی زیاد نیست.ظاهرا شما انتظار داری یا شاید هم از عرایض من چنین برداشت کردید که E7200 باید از Q6600 برتر باشه یا با اون برابری کنه خب اینکه منطقی نیست دیگه.

شما معادل E7200 از لحاظ L2 و فرکانس کاری را در بین سری Conroe بیار و مقایسه کن با Q6600 و تفاوت را ببین اونوقت تفاوت بنچمارک E7200 با Q6600 را هم ملاحظه کن.کلا دو هسته ای های سری پنرین در نتایج انواع بنچمارک ها دقیقا و بدون فاصله زیر Q6600 قرار می گیرند و این از نظر من یعنی فاصله ی ناچیز.
    گفتم قبلا... فاکتور قیمت هم یک معیار برتری دیگر هست.این هم کم نکته ای نیست

ضمنا من هنوز ربط دستورالعمل های SSE4 را با کامپایل کدها در پروگرامینگ شما نفهمیدم.انتظار نباید داشته باشید این دستورالعمل ها در غیر مورد خودش کارایی داشته باشه
    یک سری از کاربردهای بسیار موثر SSE4 را خصوصا در سیستم های Portable می خواستم ذکر کنم تا ببینید چقدر مفید و مهم است ولی چون ربطی به موضوع نداشت و برای پیشگیری از طولانی شدن مطلب رهایش می کنم
    بابت توضیحات بسیار ممنون . اگه برات مقدوره ، لطف میکنی کمی در مورد کاربرد دستورات SSE4 تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک ادامه بدی .

بنده تو مسائل نرم افزاری کمی ضعف دارم ، اگه برات ممکنه ادامه بده ، همه استفاده کنیم .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

65 نانومتري خوب بود يا 90 ؟؟؟؟

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

65 نانومتري خوب بود يا 90 ؟؟؟؟
    65 از نظر دمایی و مصرف انرژی برتر هست.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ببخشيد ودو بار پست دادم يه cpu بگيد بين 50 تا 75تومان كه براي گيم و ... خوب باشه ممنون در ضمن صدا و گرماش كم هم باشه
    Last edited by B U L U T; 03-08-2008 at 23:58.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •