تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 180 از 358 اولاول ... 80130170176177178179180181182183184190230280 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,791 به 1,800 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

در آغاز فعالیت Thoth's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گزارش هفتگی
    نویسنده : آرش بیگ
    قسمت : 247 دانستنیها
    تاریخ :29 ژانویه 2008

با درود فراوان، گزارش این هفته را به مصاحبه جالب دیگری که در برنامه شبانه و رادیوئی سی.تو.سی شنیده ام اختصاص داده ام و امیدوارم مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. این مصاحبه توسط برنامه ساز رادیو جورج نوری ، با جورج گرین یکی از بلند پایگان نظام سرمایه داری و برنامه سازان پشت پرده سیاست آمریکا انجام شده است که در آن وی پرده از اسرار بیشماری در رابطه با پدیده یوفو و فرازمینیان ، بر میدارد. ابتدا بطور اختصار راجع به مصاحبه شونده اطلاعاتی به شما بدهم. جورج گرین ، بعد از گذراندن تحصیلات عالیه، تدریجاً پا به عرصه سیاست میگذارد و بخاطر حیطه کامل بر اقتصاد بین الملل و ارتباطات محکم سیاسی، خیلی زود به جمع کمیته تصمیم گیرندگان پشت پرده سیاست آمریکا در میاید. تا جائی که در جلسه ای با حضور تد کندی ، هنری کیسینجر و ... ، روسای جمهور آینده آمریکا را انتخاب می کردند. اما دیری نمی پاید که وی در اوج قدرت و ثروت به شکلی ناگهانی از سیاست فاصله گرفته و پست های حساس دولتی را یکی بعد از دیگری رها کرده و برای مدتی منزوی می گردد. در این رابطه جورج گرین می گوید، دلیل بزرگ و بسیار قانع کننده برای من فساد حاکم در میان بلند پایه گان کمیته های تصمیم گیری بود و آنکه اصلاً نمی خواستم شخصاً بخشی از آن را بر دوش حمل کنم و دلیل مهم دیگر، آنکه در اثر یک ارتباط بسیار کوچک با پرونده عجیبی برخورد کردم که مسیر زندگی من را دگرگون کرد. این پرونده عجیب پرونده تماس کشاورز سوئیسی با موجوداتی به نام از" پلیدیس" ثریا و یا هفت خواهر بود و متعاقب پیگیری این پرونده و تماس با کشاور سوئیسی به این نتیجه می رسم که به هر شکل و هر قیمتی که شده باید این موضوع مهم و تاریخی را با همنوعانم خصوصاً آمریکائیان تقسیم کنم. خصوصاً آنکه بعنوان فردی که تا حدود وسیعی با اقتصاد بین الملل آشنا بودم و درجه اهمیت انرژی را در این رابطه می دانستم ، تصمیم جدی می گیرم که به اسرار این پرونده دست پیدا کنم. موضوع آشنائی من با "بیلی مایر" خود داستانی دارد که از حوصله این بحث خارج است. اما قدر مسلم آنکه سرانجام با وی تماس گرفتم و او در یکی از جلسه هائی که با هم داشتیم به شکلی غیر مترقبه گفت که موجودات "سیستم پلیدیس" می خواهند با تو ارتباط برقرار کنند و مطالب خاصی را با تو در میان بگذارند. در آن زمان متوجه ماجرا شدم که تمام حوادث زندگی من، مرا به این نقطه رسانده است که بعنوان نماینده مقتدری از کره زمین با این موجودات رابطه برقرار کنم. مطالب راجع به جورج گرین و زندگی او زیاد است اما باید به مصاحبه پرداخت.
    او می گوید؛ خیلی مایلم راجع به این موجودات هوشمند، مردم ما بیشتر بدانند، اما بگذارید از وضعیت زندگی آنها سخن بگویم، اتمسفر کره آنان با موادی خاص ترکیب شده است که مشکل تغذیه را به حداقل رسانیده است یعنی هر فرد آن کره روزها می تواند بدون غذا زندگی کند، آنها مانند انسانها دارای خانواده می باشند و فرزندان بشکل خارق العاده ای مطیع بزرگسالان و پدر و مادر خود می باشند، آنها با هم صحبت نمی کنند و رابطه بشکل تله پاتی وجود دارد، 400 میلیون نفر در آن کره زندگی می کنند و سیستم اداری و اقتصادی آنها با کره زمین کاملاً متفاوت می باشد، بعنوان مثال دولتی ندارند که برای آنها مسائل را دیکته کند یعنی در اصل همه تابع قوانین وضع شده می باشند و اقتصاد آنها نیز بر اساس پول نمی باشد. اگر آنجا بروید همه چیز آرام است، گاهی مردم را می بینید که تصور می کنید که در خواب هستند، در حالیکه آنها در حال مراقبه می باشند، در آنجا ماشین و هواپیما و بطور کل وسائل ارتباطی ماشینی به چشم نمی خورد و در اصل ارتباط آنها بشکل روحی و عرفانی انجام می پذیرد. مورد جالب توجهی را که برایم توضیح دادند این بود که در گذشته چند بار اتمسفر کره آنان بخاطر چرخه طبیعی خود دچار نوساناتی میگردد و آنها اختلال اتمسفر خود را با تمرکز کردن جمعی برطرف کردند (یعنی تمام ساکنان کره مذبورافکار خود را متمرکز اتمسفر آسیب دیده کردند)

فرازمینی ها در اینجا به من گفتند که اگر تمامی مردم کره زمین در یک زمان به مشکل محیط زیستی و اختلالات اتمسفر زمین تمرکز کنند، همه معضلات جوی حل خواهد شد و اتمسفر زمین به حالت عادی خود برگشته و تمیز خواهد شد. در کره آنان نظام آموزشی فقط بر اساس فراگرفتن صحیح مراقبه می باشد و بس، آنان از بیگانگان زیاد خوششان نمی آید زیرا تصور می کنند که محیط آنان را آلوده می کنند، زمانیکه من در آنجا بودم فکر می کردم که وارد کلیسا شده ام و همه چیز همراه با سکوت وآرامش بود. آنها در مورد تولد گفته اند که زمانیکه مادری باردار می گردد برای پذیرش روح جدید، قسمت انتهائی دی.ان.ای دستور ها را می گیرد و فرمان ساخت مغز را صادر می کند و سپس در چهار ماهگی اسیدی داخل مغز ترشح می شود و روح جدید آماده اشغال جسم می گردد.
    آنها به دلایل مختلف اعتقاد دارند که ما در کره زمین آماده برقرار کردن ارتباط با آنها نیستیم و برای برقراری ارتباط با آنها حداقل به گذشت چند هزار سال دیگر آنهم در جهت تکامل احتیاج داریم.
    فرازمینیان در شبانه روز فقط یک ساعت می خوابند و با همین یک ساعت انرژی برای باقی روز را بدست می آورند. در مدت زمان سکونت من در آنجا آنها به من پیشنهاد کردند که اگر مایلی می توانیم تو را به گذشته برگردانیم و دوران ماقبل تاریخ کره زمین را مشاهده کنی، من نیز بی صبرانه خواستم که به چنین سفری فرستاده شوم و در نهایت تعجب کره زمین را در آن دوران خارق العاده به تماشا نشستم، همه چیز فرق می کرد، موجودات عظیم الجثه که ما بعنوان دایناسور ها می شناسیم به هر سوئی می رفتند، شب هنگام دو کره مانند کره ماه در آسمان می درخشیدند، گیاهان و درختان همه تنومند و غول پیکر بودند..... در آن سفر اگر بخواهید می توانید چیزی یا گیاهی را بعنوان سمبلیک با خود به زمان حال بیاورید، من نیز درخت یا بهتر بگویم ساقه درخت هلوئی را با خود آورده ام که در حیات خانه ام کاشته ام، این درخت به 70 میلیون سال گذشته تعلق دارد.
    آنها اعتقاد دارند که ما (بشر) شدیداً توسط باورهای غلط و بی اساس به بیراهه کشیده شده ایم و همچنین معتقدند که در زمان کوتاه حیاتمان شانس درک و فهمیدن حقایق را بسیار اندک داریم.
    آنها می گویند نژادهای مختلف کره زمین هر یک به کره ای در کهکشان راه شیری تعلق دارند و هر یک در زمانهای گذشته توسط سفاین خود به کره زمین آمده و به دلایلی نتوانسته اند بازگردند و در زمین زندانی شده اند. آنها می گویند 44 میلیون کره در کهکشان راه شیری دارای حیات می باشند و در تمامی آنها انسان زندگی می کند، در مجموع 144 هزار راهبر و پیامبر از طرف خالق کائنات ماموریت دارند که به این کرات سرکشی کرده و دستورات خالق را به مردم آن کرات ابلاغ کنند.
    مطالب بالا بخشی از مشاهدات و تجربیات جورج گرین بود که به آگاهی شما رسید.

2. 4 کاربر از Thoth بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

" درمورد تصاویری که گذاشتم " کجا خیلی(!) بحث شد؟ لطفا با قید " شماره پست " بگید.
    این عکسا رو با یسری دیگه اشتباه گرفته بودم ... بله راجع به اینا بحثی نشده تقریبا ...

بله هنوز هم سر گفته خودم هستم.
    اما این هم بنده بودم ک در 4 صفحه قبل این رو نوشتم:
    نوشته شده توسط خودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    " شتاب در پنهانکاری " (به جهت نبود وقت و قرار تحویل تصویر در زمان موعود) چنین نتیجه ای رو -حتی از سوی زبده ترین اپراتور ها- نشون داده.

پست ها رو سرسری نخونید.
    بله ... ایکاش اون حرف رو اینجا تکرار نمی کردید (یعنی امیدوار بودم اینکار رو نکنید) ... شتابزدگی تا چه حد ... شما که دو خط پائینتر میگید هر بچه ای متوجه غیر عادی بودن اون سنگ میشه ، بعد اونوقت شتابزدگی چه معنای داره ؟؟ دیگه اگه طرف از فتوشاپ هیچی ندونه حداکثر 20 دقیقه طول میکشه تا اون سنگ رو محوش کنه . تو رو خدا دست وردارید از این مدل حرف زدن ... هر جا به نفع شماست از یه استدلالی استفاده میکنید. پاسور بازی نمیکنیم دوست من .. داریم بحث علمی میکنیم ...

اگر از یک بچه ده ساله هم بپرسیم آشکارا به اختلاف نوع و شکل شیئ مذکور با اجسام اطراف اون اشاره خواهد کرد.
    لطفا آسمان های نیمه ابری رو کمتر تماشا کنید.
    هیچ فرقی نداره از این لحاظ که اونم فقط یه سنگه ... حالا شکلش متفاوته ...

در ضمن از بچه بپرسی آره ممکنه بگه که این یه شیئ عجیبه ... ولی ما که قرار نیست با موضوع بچگانه برخورد کنیم ...

بنده ادعا نکردم.عنوان تیتر عکس مذکور رو از متن پست جناب Avalon1 برداشتم.
    جسم فوق اگرفلزی هم نباشه ; برش صاف , مستقیم و مکعب وار اون نشان از یک شیئ غیر مربوط به محیط اطراف داره. و نیز هیچ توضیح زمینشناختی نداره.
    مگه قراره برای تک تک سنگهای موجود توضیح زمین شناختی وجود داشته باشه !!(از نظر شکل برش خوردن و مکعبی بودن و ... ) . اول اینکه گفته شده فلز که کاملا مشخصه که فلز نیست . دوم اینکه هیچ ربطی نداره مکعبی بودنش و یا تیز بودن لبه ها در اینکه این سنگ غیر عادیه . اتفاقا اگه سنگهای اطراف رو هم کمی نگاه کنید متوجه میشید که در اونها هم کمی لبه های تیزتر نسبت به بقیه سنگهای مریخ دارن .

بازی نور و سایه ممکن هست از " فاصله چند هزار کیلومتری " (صورتک مریخ) انسان رو به اشتباه بندازه( اون هم تا اندازه ای) ; اما در مورد اشیا در فاصله " چند متری " و با چنین " وضوح تصویر " ; به هیچ عنوان لحاظ نمیشه و کاربردی نداره.
    عکاس شاید نیستید ; حداقل فیزیک سرتون میشه.
    اتفاقا بنده بیشتر از اینکه مطالعه علمی داشته باشم ، عکاسی میکنم ...
    نور در هر فاصله ای و در هر وضوحی که باشه میتونه یه شیئ رو طوری دیگر نمایش بده . چون این چیزی که منو شما می بینم فقط یه عکسه ، اونم دو بعدی .
    در اینکه اون سنگ فقط بخاطر سایه هاش اینطور به نظر می رسه اصلا شکی وجود نداره . جهت نور که کاملا مشخصه ... این تیرگی های روی سنگ هم همشون مشخصه که سایه ی هستن و هیچ کدوم غیر طبیعی نیستن .

خیلی معذرت میخوام ; بنده و دیگر دوستان تصویر فوق رو کمانچه(!) نمی بینیم که. برای همه تار هست. اون هم نه کاملا تار که نشه چیزی رو تشخیص داد.
    سوال در اینجاست که " جسم بزرگی که در سطح سیاره با چنین شکلی(مثل سفینه) قرار گرفته چه چیزی هست ".

بجای اینکه بگید: " تار هست , پس ولش(!) " و بجای نوشتن جمله ای خالی از محتوا و کاملا مسلم ; میتونستید بگید " نظری ندارید ".
    از شما - که مدتهاست در این تاپیک قلم می زنید - انتظار میره " صحیح نقد کردن " رو بر " بسرعت جواب دادن " ترجیح بدید.
    من که نگفتم ولش ... اتفاقا هنوز دارم این تصویر رو بررسی میکنم ... آخه وقتی عکس به این نامشخصی میزارید ، بعد برداشتی ازش میکنید مشکلی نداره ... تا ما گفتیم این عکس تاره موضع گیری ها شروع شد . وقتی عکس تار هست و نا مشخص شما چطور ادعا می کنید اون شیئ که دارید میگید همون چیزیه که واقعا اونجاست . شما سر عکس که وضوحش کاملا مشخصه اشتباه برداشت میکنید ... چه برسه به این یکی . معلومه که نظری داشتم که در موردش گفتم ... انتظاری که شما از من دارید رو بنده هم از شما دارم .
    Last edited by Mohammad Hosseyn; 09-05-2010 at 02:32.

4. 4 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

من بعضی از نمونه های ساختگی یا فتوشاپی "دوایر ایجاد شده در مزارع " رو دیدم ، اما بر این باورم که خیلی از شکلهای ایجاد شده در مزارع واقعی هستند ...

از قرون وسطی تا کنون ، در نیمه شبها ، دوایری کامل و منظم در مزارع بطور اسرارآمیزی ظاهر می شوند .
    پیشینیان در قرن هفدهم تصور می کردند که این دوایر را شیطان در مزرعه درست می کند ...
    جورج یدلی اهل نورث کویینرلند استرالیا در 19 ژانویه 1966 درون مزرعه اش رانندگی می کرد که چیزی دید شبیه بشقاب پرنده که از زمین به آسمان پرواز کرد .
    فردای آنروز فرورفتگی به قطر ده متر بر روی علفها جایی که آن شیئی را مشاهده کرده بود ، دید .
    علفها بصورت پیچ در پیچ در جهت حرکت عقربه های ساعت کوبیده شده بود . مثل آن بود که نیروی چرخشی عظیمی بر آنها وارد آمده باشد . در زیر علفهای کوبیده شده سه فرورفتگی پیدا شد . مثل جای سه پایه .
    اشکال دایره که جورج یدلی آنها را دید مشخصه پدیده ای هستند که به دفعات دیده شده است .
    ساقه های غلات ، به شکل دایره ، آنچنان بر زمین فشرده می شوند درست مثل آنکه جسمی سنگین را مدتی طولانی بر روی فرشی بگذارید .البته نمونه اشکال تفاوت می کند ...
    قطر دایره ها به تفاوت از نیم تا شصت متر تغییر می کند . این دایره ها در سراسر جهان از استرالیا تا فرانسه و ژاپن ، انگلستان و آمریکا دیده شده اند ...
    بعضی از علایم بعد از رویت نورهای نارنجی و صداهای عجیب در محل دیده شده است...
    از اوایل 1980 این پدیده بطورجدی مورد مطالعه قرار گرفته است . فیزیکدانی اظهار کرده که نیروی الکترومغناطیس جواب این معماست . اما نیروی به وجود آورنده چنین دوایری بسیار عظیمتر از نیروهایی است که ما در اختیار داریم.
    به آنهاییکه به مدعی هستند این اشکال قلابی است و توسط ماشین آلات ساخت بشر ایجاد می شود باید گفت که این اشکال صدها سال قبل از اختراع ماشین آلات کشاورزی هم ایجاد شده اند و در بعضی موارد اشکال پیچیده و منظم و بسیار بزرگتر از هلی کوپترهای ساخت بشر هستند...

برگرفته از کتاب سفر به ناشناخته ها اثر کریستوفر تی لاین
    قضیه اشکال مزارع بارها مطرح شد ... این جناب هم که این متن رو نوشته مطمدنم الان خودش می دونه که قضیه از کجا آب میخورده ... در ضمن برای تشکلی این اشکال اصلا نیازی به ابزار ماشینی نیست . با ابزار های ساده هم میشه شکل های دقیقی در اورد . بالاخره همیشه افرادی هستن که می خوان مردم رو بزارن سر کار .

بنا به نظر پروفسور هشترودی ، اینشتین با الهام از ماجرای اخنوخ در تورات به تئوری نسبیت خود رسید ، یعنی همان ماجرایی که یکی از دو برادر به سفر آسمانی می رود و پس از بازگشت متوجه می شود که بسیار جوانتر از برادر دیگرش است که در زمین مانده بود ... یعنی در سرعتهای بالا زمان و فضا دگرگون می شوند ...
    مسخره ترین جمله در مورد نسبیت که تا الان شنیدم . چرا سعی میکنید با اینجور جمله ها ذهن مخاطب رو بازی بدید ؟؟ در حالی که ربطی به بحث اصلی نداره ؟؟

گزارش هفتگی
    نویسنده : آرش بیگ
    قسمت : 247 دانستنیها
    تاریخ :29 ژانویه 2008
    .....
    واقعا دیگه از این بهتر نمیشه ... یکی هم پیدا شده که دیگه تا آخر خط رو رفته ... این جناب جورج گرین اگه میزد تو کار کتاب داستان اونم از نوع فوق تخیلی فک کنم درآمد بیشتر از این حرفا بود . حداقل تا حدی بود که بتونه این بیماریش رو درمان کنه .

واقعا این گزارشات خوندنشن جالبه ... به راحتی می تونن مخاطبی رو که زود باوره رو گیج کنن و به سمت خودشون هدایت کنن .

من میدونم که برای اثبات یه فرضیه باید علم اون رو داشت ولی خیلی مواقع ما چیزها یی که علم درستی از اون نداریم رد می کنیم
    در طول تاریخ این قضیه بار ها اتفاق افتاده یه مثال مرتبط به این قضیه که ملموس تر هم هست برای اکثریت مربوط می شه به رابطه انسان با خدا یا بهتر بگم رابطه فردی میان انسانها با موجودی فرا طبیعی به نام خدا اشاره کرد , ایا شما این قضیه رو قبول می کنید ؟
    پستتون پاک شد بخاطر اینکه اینجا گفته شده بحث نباید بصورت مذهبی مطرح بشه (پست اول تاپیک) .. حتی بصورت مثال ...

موفق باشید ...
    Last edited by Mohammad Hosseyn; 09-05-2010 at 14:01.

6. 4 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض باب لازار

در سال 1989، باب لازار در یک کانال تلویزیونی لاس وگاس شرح داد که او بر روی سفینه فضایی بیگانه در منطقه اس-4 در جنوب منطقه 51 کار می کرده است. از آن تاریخ به بعد منطقه 51 تبدیل به سمبل عمومی پنهان کاری دولت امریکا در زمینه یوفوها شد.
    لازار شرح داد که از فرودگاه مک کاران "Mc Carran" در لاس وگاس با هواپیما به فرودگاه منطقه 51 منتقل شده و سپس به وسیله اتوبوس به یک ساختمان فوق سری در 15 مایلی منطقه 51 برده شد، این تاسیسات را لازار به نام منطقه اس-4 نام برد که شامل تاسیسات زیر زمینی از جمله نه عدد آشیانه هواپیما است که در هر کدام یک بشقاب پرنده بیگانه نگهداری می شود.
    این محل جایی بود که لازار در آن کار می کرد. در ابتدا لازار و دیگر دانشمندان از برنامه هایی که در ارتباط با این بیگانه ها و رابطه آنان با نژاد انسان است، مطلع شدند. توضیحات داده شده در مورد این بود که این بیگانگان از 10000 سال قبل در سیر تکامل نوع بشر دست داشته اند و از 15 سال قبل هم مستقیما تبادل تکنولوژی میان این بیگانه ها و دانشمندان منطقه اس-4 وجود دارد. طبق ادعای باب لازار این بیگانه ها، همان موجودات نژاد خاکستری معروف هستند و از سیاره چهارم سیستم ستاره ای زتا "Zeta" که با ما 39 سال نوری فاصله دارد به کره زمین مسافرت می کنند. لازار ادعا می کند که سفینه بیگانه ها با تقویت امواج جاذبه پرواز می کند. وی می گوید سفینه بویسله راکتوری که در کف آن قرار دارد حرکت می کند. سوخت مصرفی این راکتور عنصری با عدد اتمی 115 است که امکان ایجاد آن در زمین وجود ندارد. این عنصر همچنین منبع جاذبه-ای "Gravity-A" است، که برای اعواج فضا-زمان و مسافرت بین ستاره ای تقویت می شود.
    این نوع فشار باعث نامرئی شدن سفینه می شود و بدین ترتیب سفینه احتیاجی به حرکت خطی ندارد و در نتیجه سرنشینان چنین سفینه ای مسافت های بین ستاره ای را در زمان بسیار کوتاهی طی می کنند. سیستم حرکت این سفینه ها تئوری معروف انیشتین که می گوید هیچ جسمی نمی تواند سریع تر از سرعت نور حرکت کند را رد می کند. لازار برای اثبات ادعای خود چک هایی را که در این مدت از دولت امریکا دریافت کرده بود را در یک برنامه تلویزیونی نشان داد که همگی مهر "DNI" خورده بودند. از هنگامی که لازار این افشاگری ها را کرد، بارها از طرف دولت امریکا مورد تهدید قرار گرفت و حتی یک بار به ضرب گلوله مجروح شد.
    در سال 1997 هم شخصی که خود را ویکتور معرفی می کرد، ادعا نمود که فیلمی از بازجویی یک موجود بیگانه از نژاد خاکستری در یکی از ساختمان های گروم لیک، ربوده است. او پس از تلاش زیاد بالاخره توانست فیلم را در تلویزیون "Rocket Home Pictures" با حضور یک یوفولوژیست به نام دیوید مورتون "David Morton" پخش کند. در مورد صحت این فیلم، نکته اول اینکه، موجودی که در فیلم مشاهده می شود، دقیقا شبیه همان موجوداتی است که بسیاری از ربوده شدگان در کابوس های شبانه خود دیده بودند و با هیپنوتیزم به یاد می آورند. نکته دومی هم که احتمال واقعی بودن این فیلم را افزایش می دهد، حروفی است که در پایین فیلم دیده می شود، یعنی "DNI"، به علت اینکه باب لازار هم که در این منطقه کار می کرد، چک هایی دریافت کرده بود که روی همه آنها مهر "DNI" خورده بود.

8. 4 کاربر از Thoth بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض استاد زیست شناسی" رمی شوون " و بیگانه ها

این مصاحبه در چند دهه گذشته از طریق رادیو فرانس انتر پخش شده است :

گفتگویی داریم با " رمی شوون " Remy Chauvin ، استاد زیست شناسی در دانشگاه سوربون ...موارد مورد علاقه او عبارتند از : آیا گونه های دیگر حیات ( در طبیعت) وجود دارد ؟ آیا موجوداتی متفاوت با ما قابل تصور است ؟ آیا می توان مثلا وجود گونه های دیگر حیات را در محیطی زهرآلود تصور کرد ؟

رمی شوون : برای یافتن موجوداتی با محیط زندگی متفاوت از محیط زیست انسان ، احتیاج به جستجو و کنکاش زیاد نیست .
    برای شروع باید بگویم که ما لارو حشرات و پشه هایی را می شناسیم که در آب "ژیزرها" با دمای برابر 65 درجه زندگی می کنند ، این خود دمای نسبتا بالایی است .
    باکتریها و گیاهان پست تر اسید سولفوریک را وارد جریان سوخت و ساز خود می کنند .
    لاروهای مگس در نفت زندگی می کنند . نه تنها در نفت زندگی می کنند بلکه به غیر از نفت در جایی دیگر نمی توانند به بقای خود ادامه دهند . آنها در روده های خود حامل گونه ای باکتری هستند که روی پارافین نفت عمل هیدرولیز انجام می دهند و از آن تغذیه می کنند . صحبت از ساختن پروتئین از نفت به میان می آید . مدتهاست که این لاروها این عمل را انجام می دهند.
    اخیرا مطالعات ما به کشف تعجب آوری منجر گردید و آن " کاکابکیا " است و آن عبارت از ترکیبی از یک ارگانیسم ابتدایی است که در مثانه کارگران معدن یافت شده است . این کارگران همیشه در کنار دیوار محل معدن مثانه خود را خالی می کردند .این ارگانیسم به گونه ای عجیب شروع به تکثیر نمود. آنها مورد آزمایش قرار گرفتند و یک میکروارگانیسم کشف شد . البته قبلا در حالت سنگواره ای آن را می شناختیم . این میکروارگانیسم متعلق به دوره "سیلورین " بود . توانسته بود خود را در این محل بخصوص به علت نیاز به آمونیاک زنده نگهدارد .
    او تنها در محیطی می تواند به زندگی خود ادامه دهد که انباشته از آمونیاک غلیظ باشد . قبول کنید که بسیار عجیب است .
    حتی روی زمین موجوداتی با بیوشیمی های مخصوص بخ خود یافت می شوند . بعضی دیگر ، مثل لاروهای میکروسکوپی که در خزه های خشک شده پشت بامها زندگی می نمایند ، وقتی خزه خشک می شود آنها وارد مرحله عدم رشد "خواب" می شوند و بدل به یک لخته مواد خشک که ظاهرا مرده به نظر می آیندمی گردند .
    چند محقق ثابت کرده اند که این موجودات می توانند "لیوفیلیزه " شوند . یعنی آنها را در خلاء کربنی زیر 60 درجه سانتیگراد خشک می کنند . تمام آب آنها کشیده می شود، بعد می توان آنها را داخل هوای مایع نمود یعنی زیر 183 درجه سانتیگراد ! بعد این لخته رااز هوای مایع خارج نمود و در جوف کاغذ خشک کن قرار داد و سپس یک قطره آب به آن افزود ، بعد از مدت کوتاهی جاندار دوباره آماس می کند ، آثار حیات در آن لخته پدیدار می گرددو فعالیت اولیه خود را از سر می گیرد ، آنچنانکه گویی اتفاقی نیفتاده است !
    ما نمونه ای از مسافر بین سیارات را در دست داریم . مثلا اگر چنین موجودی به یک سنگ آسمانی چسبیده بود می توانست تا بی نهایت در برودت فضا گردش کند...

- پروفسور چند نمونه دیگر مثال بزنید :

رمی شوون : بله در اینجا یک حشره کوچک وجود دارد که اسم آن را " دسته اسلحه " نهاده اند .

- چرا اسمی اینقدر عجیب انتخاب نموده اید ؟

رمی شوون : ... در مثانه و امعاء مستقیم این حشره ، آب اکسیژنه ترشح می شود ، آنهم آب اکسیژنه غلیظ . وقتی حشره نگران می شود در آب اکسژنه خود نوعی آنزیم اکسید ، یعنی ماده ای که باعث انفجار آب اکسیژنه می گردد ترشح می کند ، آنگاه دمای داخل مثانه او به 110 درجه سانتیگراد می رسد ! این یک انفجار واقعی است . به این ترتیب این موجود مجهز به یک مکانیسم ابتدایی پرتاب موشک است ! در حقیقت ، تجزیه آب اکسیژنه برای پرتاب بعضی از موشکها مورد استفاده قرار می گیرد . ما در روی زمین دارای ارگانیسمهای زنده ای هستیم که به وجود آورنده دستگاههایی هستند که هرگز انتظار دیدنشان را نداریم .

- جناب پروفسور پس دو فرضیه در دست است . اگر موجوداتی که از سیاره دیگری آمده اند از ما دیدن کنند می توانند مثل برادر به ما شباهت داشته و یا اینکه به علت زندگی در محیطهای دیگر کاملا با ما فرق داشته باشند .

رمی شوون : در حقیقت هر دو مورد درست است ... دلفین نیز در واقع دارای همان نسبت وزن مغز به وزن بدن است که انسان نیز داراست ...آمریکائیان ... به لحاظ نظامی نتیجه تحقیقات خود را مخفی نگاه داشتند . فقط می دانیم که دلفینها قادر به شناسایی شناورهای جنگی و نصب مین روی جدارهای خارجی کشتی های دشمن هستند . کشتی های خودی توسط یک صفحه فلزی مخصوص که دلفینها طریقه شناسایی آن را آموخته اند پوشیده شده اند. همچنین می دانیم که دلفینها از زبان ارتباطی بسیار پیچیده ای استفاده می کنند . تاکنون نتوانسته ایم این زبان رافراگیریم...

- آیا همه شهود دیوانه هستند؟اگر پای توضیح افراد ضد اشیاء پرنده بنشینیم چنین چیزی را باور خواهیم داشت... پروفسور رمی شوون نظر خود را بیان نمایید :
    رمی شوون : کسانی که ادعا می کنند که موضوع تنها عبارت است درشهادت اشخاص فاقد تعادل روحی ، به پرونده اشیاء پرنده مراجعه نکرده اند و نمی دانند راجع به چه مطلبی صحبت می کنند .
    ... در واقع ، در طول پنج سال اخیر اظهارات بسیاری از شهود دال بر این است که تعداد زیادی از اشیاء پرنده به زمین فرود آمده اند . گاهی اوقات این فرودآمدن ها باعث به وجود آمدن حالتهای دستپاچگی به ویژه در آمریکا شده است ...
    با این وجود تعداد زیادی از آثار به جا مانده نشان دهنده یک وجود مادی هستند ...

- آیا با توجه به این آثار می توان نتیجه ای گرفت ؟

رمی شوون : از این آثار تقریبا به هیچ نتیجه ای نمی توان دست یافت . لیکن می توان فهمید که قطر آنها بسیار بزرگ است ، چرا که گاهی به دهها متر می رسد و متعلق به دستگاههای شناخته شده در زمین نیستند ... آثار روی زمین ، گفته های شاهدان صادق و قابل اعتماد ( که بعضی از آنها خود اخترشناس هستند ) همه و همه نمی تواند مورد انکار قرار گیرند...

...................................
    این مصاحبه طولانی بود و من با اختصار آن را اینجا منتشر کردم .
    ...................................

منبع :

کتاب : آنسوی فضا
    نویسنده : ژان پیر بوره

برگرفته از مستندات و مصاحبه های رادیو فرانس انتر
    Last edited by DATAGOSTAR352; 09-05-2010 at 19:29.

10. 3 کاربر از DATAGOSTAR352 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض وزیر دفاع پیشین کانادا در برابر گفته های هاوکینگ، از فرازمینیان دفاع کرد

مونترال – هشدار استیفان هاوکینگ مبنی بر احتمال تهاجم موجودات فرازمینی باعث شد که هوادار همیشگی فرازمینیان در کشور کانادا نسبت به گفته های هاوکینگ موضع بگیرد.
    وزیر دفاع پیشین کانادا، پاول هِلیر (Paul Hellyer) هشتاد و شش ساله، نه تنها باور دارد که فرازمینیان از زمین به دفعات دیدن کرده اند بلکه معتقد است آنان نقش موثری در پیشرفت تکنولوژیک انسان داشته اند.
    بنابراین وی نمی تواند به درستی درک کند که چرا دانشمند نوآوری همچون هاوکینگ با نگاهی اینچنین رعب انگیز به فرازمینیان می نگرد. هاوکینگ اخیراً هشدار داده است که فرازمینیانِ بدخواه می توانند منجر به نابودی نوع بشر شوند.
    وزیر پر سابقه ی کانادایی، هاوکینگ را به ارائه اطلاعات نادرست درباره فرازمینیان متهم کرد.
    وی در مصاحبه ای که اخیراً صورت پذیرفت اظهار می دارد: ” … هاوکینگ چنان گفتمان هولناکی را به راه انداخته است که من با خود می اندیشم ای کاش چنین سخنانی از دهان شخصیتی همچون او جاری نمی شد “.
    ” من معتقدم که این مسئله ای ناراحت کننده است که یک دانشمند با سابقه ی هاوکینگ، به اشاعه ی اطلاعات نادرست درباره یکی از مهم ترین موضوعات بشری پرداخته است.”
    در برنامه مستندی که هاوکینگ طی آن به اظهار نظر پرداخته بود، وی اشاره می کند که اغلب گونه های حیات در فرازمین به شکل میکروب و یا موجودات کوچک توسعه یافته اند اما می توان فرازمینیان پیشرفته ای را نیز متصور شد که بصورت کوچ نشین زندگی کرده و سیاره به سیاره به غارت منابع اولیه می پردازند.
    پاول هلیر که در سال 1968ریاست حزب لیبرال کانادا را عهده دار بود، مدتی است که در مجامع عمومی از “ملاقات کننده های سیارات دیگر” سخن می گوید. آخرین سخنرانی وی در این رابطه در تاریخ آوریل 2009 در شهر واشنگتن صورت پذیرفت.
    او از اینکه برخی از مردم گفته های او را غیر قابل باور می دانند، خدشه ای به خود راه نمی دهد.
    هلیر می گوید: ” واقعیت اینست که فرازمینیان طی دهه ها، قرن ها و هزاره های گذشته بارها از زمین دیدن کرده اند و موثراً در پیشرفت دانش بشر نقش داشته اند.”
    او می گوید که زمینیان بسیار به دوستان فرازمینیشان مدیون می باشند. حتی مانیتور کامپیوتر شما می تواند ریشه در تکنولوژی سفینه های آنان داشته باشد.
    هلیر می افزاید: ” به عنوان مثال میکروچیپ ها و فیبرهای نوری دو نمونه از موارد متعددی هستند که ما به کمک مهندسی معکوس از سفینه های سقوط کرده ی آنان استخراج کرده ایم”.
    او اشاره می کند که در زمان وزارت دفاع، هیچگاه گزارشی مبنی بر رویت یوفوها را از منابع نظامی دریافت نمی کرد. اما وی از منابع دیگری گزارشات مربوط به رویت اشیائ پرنده ناشناس را دریافت می نمود که برخی از آنها به واقع غیر قابل توضیح بودند.
    علاقه ی هلیر به فرازمینیان به سال 1967 بازمی گردد و جشنهای صدمین سال تاسیس کانادا.
    در آن سال به مناسبت صدمین سال تاسیس کانادا، برای اولین بار یک پایگاه ویژه برای فرود بشقاب پرنده های فرازمینی در منطقه سنت پاول آلتا افتتاح گردید که هلیر نیز در آن مراسم شرکت داشت.
    این شهر سالانه میزبان 5000 بازدید کننده است که بیش از نیمی از آنان به قصد دیدن پایگاه فرود به این ناحیه سفر می کنند.
    سناتور لیبرال کالین کنی در سال 2005 با هلیر ملاقات کرد تا وی را از سخنرانی های بیشتر در مورد فرازمینیان باز بدارد. این دقیقاً روشی است که سیاستمداران از ابتدا در برابر موجودات فرازمینی اتخاذ نموده اند – تهدید به سکوت.
    سناتور کنی که اینک کرسی کمیته ی دفاعی سنا را در اختیار دارد، بخوبی جزییات این ملاقات را به خاطر می آورد.
    کنی می گوید: ” من هلیر را دوست داشتم، ما در سال 1968 با یکدیگر همکار بودیم و ارتباط کاری خوبی ما بین ما برقرار بود. وقتی که پاول از من خواست که با او ملاقات کنم، من مشتاقانه به دیدن وی رفتم”.
    کنی می افزاید:” سپس بدون هیچ مقدمه ای پاول شروع به صحبت از فرازمینیان نمود و اینکه آنان همه جا هستند و قدرتی خارج از تصورات ما دارند. کنی معتقد است که باورهای هلیر از پنج سال پیش تغییری نکرده است.
    کنی می گوید: ” من به هیچ وجه قصد ندارم که وقت خود را بر سر موضوع فرازمینیان هدر دهم”.
    یکی از روسای سابق “جامعه سلطنتی ستاره شناسی کانادا” با این موضوع که یوفوهایی رویت شده اند موافق است اما وی از سخن گفتن راجع به فرازمینیان پرهیز می کند. او معتقد است که هشدار هاوکینگ نیز کمی شور به نظر می رسد!
    رندی آتوود می گوید: ” من فکر می کنم که این یک نظر شخصی است”. وی می افزاید: ” من فکر می کنم که هاوکینگ فقط توپ را به میان میدان انداخته است، تا بتواند مردم را مجبور کند که راجع به این موضوع مهم بیشتر صحبت کنند.”
    آتوود می گوید که اطلاعات جمع آوری شده توسط مریخ پیماهای بدون سرنشین تا کنون شواهدی از حیات میکروبی در سطح مریخ را تایید کرده اند که این موضوع به خودی خود به گفته های هاوکینگ اعتبار می بخشد.
    آتوود می گوید: ” همه ی شواهد به وجود حیات در گذشته ی مریخ اشاره دارد، زمانیکه احتمالاً مریخ در مداری متفاوت با مدار امروزی اش به دور خورشید می چرخید”. او می افزاید:” مریخ جو داشته، گرم تر بوده و آب مایع بر سطح آن در جریان بوده است.”
    ” پس این کاملاً محتمل است که حیات در مریخ وجود داشته است – اما نه بصورت موجوداتی وحشتناک یا چیزی شبیه به آن بلکه بصورت تجمعاتی از موجودات تک سلولی و یا چند سلولی.”
    آتوود معتقد است که با توجه به اینکه یکی از سیارات همسایه ی زمین در خود حیات داشته است پس می توان استدلال نمود که حیات در نقاط دیگری از کیهان نیز وجود دارد.
    او می افزاید:” اما اینکه حیات در دیگر نقاط کیهان به صورت موجودات تک یا چند سلولی است و یا اینکه بصورت موجودات پیشرفته، نکته ایست که ما هنوز نمی دانیم”.

12. 5 کاربر از Thoth بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

... شتابزدگی تا چه حد ... شما که دو خط پائینتر میگید هر بچه ای متوجه غیر عادی بودن اون سنگ میشه ، بعد اونوقت شتابزدگی چه معنای داره ؟؟ دیگه اگه طرف از فتوشاپ هیچی ندونه حداکثر 20 دقیقه طول میکشه تا اون سنگ رو محوش کنه...
    اشتباه متوجه شدی دوست خوب.
    " شتابزدگی" در تعدیل اطلاعات (و از جمله در عکس) فقط شامل مخدوش کردن و تغییر اون نمیشه. بلکه شامل تصاویری هم میشه که در هیچ جا قرار نیست منتشر بشند ; اما به همین علت به بیرون درز میکنند.

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

نتونستم عکس منبع اصلی رو پیدا کنم ... اگه شما مختصات این نقطه رو بتونید یه جوری بهم بدید مشکل رو راحتتر میشه حل کرد .
    سایتی که متعلق به ناساست(آدرس های زیر) , منبع اصلی اون هست:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

میتونید در " قسمت گالری " سایت مذکور , بدنبال مختصات بگردید:(حوالی 33 درجه غربی و 20 درجه شمالی سطح مریخ باید باشه).
    کد:
    Last edited by seamack; 09-05-2010 at 23:37. دليل: اصلاح اشتباه تایپی.

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط amir_---
    این لفظ مذهب که به کار می برید ادم یاد صحبت یه سری ادم و یه منبر و یه جور افکار تار عنکبوت بسته می افته من میگم خلاصه کتاب افرینش , فرق من با شما در اینه
    شما نمی تونید یه پازل رو حل کنید بدون در نظر گرفتن مهمترین قسمت اون , اونم قسمتی که سازندش بهت داده
    من پستت رو قبل از پاک شدن خوندم و از این نظر باهات موافقم که موضوع یوفوها با اون سازنده ... که ازش صحبت میکنی شبهاتهایی دارند، مثلا:
    1. هر دو ساخته ذهن و تخیل کسانی هستند که به اونها باور دارند.
    2. در هر دو مورد مردم به دلیل نادانی از واقعیت های جهان پیرامون و تنبلی در جستجوی پاسخ های درست سعی کردند با یک پاسخ کلی و از قبل آماده همه چیز رو برای خودشون توجیه کنند.
    3. در هر دو مورد به تعداد کسانی که به اونها اعتقاد دارند اشکال مختلفی از اون موجودات خیالی وجود داره.
    4. هر دو از طریق داستانهایی که هیچ ارزش علمی ندارند تبلیغ میشوند.

بقیه شباهت ها رو خودتون حدس بزنید...

16. این کاربر از Shayan Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_dvb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    wonderland

پيش فرض

من پستت رو قبل از پاک شدن خوندم و از این نظر باهات موافقم که موضوع یوفوها با اون سازنده ... که ازش صحبت میکنی شبهاتهایی دارند، مثلا:
    1. هر دو ساخته ذهن و تخیل کسانی هستند که به اونها باور دارند.
    2. در هر دو مورد مردم به دلیل نادانی از واقعیت های جهان پیرامون و تنبلی در جستجوی پاسخ های درست سعی کردند با یک پاسخ کلی و از قبل آماده همه چیز رو برای خودشون توجیه کنند.
    3. در هر دو مورد به تعداد کسانی که به اونها اعتقاد دارند اشکال مختلفی از اون موجودات خیالی وجود داره.
    4. هر دو از طریق داستانهایی که هیچ ارزش علمی ندارند تبلیغ میشوند.

بقیه شباهت ها رو خودتون حدس بزنید...
    من الان مدتهاست که پستهای دوستان رو میخونم و لذت می برم اگه چیزی گفتم یکم عجله کردم من باید با مدارک کافی یه مطلب رو اثبات کنم ولی مشکل اینجاست که ما متاسفانه وقت کافی نداریم ولی چیز جالبی که هست من متوجه شدم امریکایی ها گاهی از طریق مختلف تو فیلم وسریالهاشون ذهن ما رو کم کم رو مسائل باز کنند
    شاید بعضی ها بگویند اینها تخیل بافی هست ولی من نمونه های بسیاری دیدم که اگر خواستید ذکر می کنم

18. این کاربر از amir_dvb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •