دختر جانکسی نمونه عکس ان 95 رو داره ؟
Uplod عکسایه N95 به این راحتی نیست که هر کی بدون اینکه صفحه هایه قبلو بخونه بخاد یه عکس براش بزارن...
شما میدونی حجم عکسایه N95 چقدره ؟ حداقل 650 کیلو بایت
اگه تو فروم نوکیا نگاه کنی حتما بچه ها گذاشتن عکس
دختر جانکسی نمونه عکس ان 95 رو داره ؟
Uplod عکسایه N95 به این راحتی نیست که هر کی بدون اینکه صفحه هایه قبلو بخونه بخاد یه عکس براش بزارن...
شما میدونی حجم عکسایه N95 چقدره ؟ حداقل 650 کیلو بایت
اگه تو فروم نوکیا نگاه کنی حتما بچه ها گذاشتن عکس
من هم تا چند ساعت دیگه n95 میخرم و سهی میکنم چند تا عکس هم با هاش بگیرم و اینجا بزارم
در مورد جواد بودن n95 خیلی سخنان دوستمون رو جدی نگیر و همیشه ضربالمثل "گربه دستش به گوشت نمی رسه میگه بو میده " رو مد نظر داشته باش.در مورد n95 چینی باید بگویم که دوربین 1.3 دارد و کشویی آن نیز فقط به طرف بالا باز می شود و رادیو ندارد و قلم دارد یعنی صفحه تاچ اسکرین دارد به جای حرف I در NOKIA حرف L یعنی NOKLA نوشته .
بازم میگم 100 درصد باید انلاک بشه
اگه خواستی برات تضمینی انلاک میکنم
من بچه تبریز...اونم وسط شهر هستم( نه یه وجب اونور تر) تو دبیرستان ما که 11 تا N95 وجود داره.
صرفا بخاطر اینکه روی هاستم Save بودن لینکشو دوباره میذارم وگرنه به شما هم همونی رو میگم که باید به همه بگم: "سرچ کنین لطفا!"
نمونه عکس ها 2 تا هست و لینک آخر هم یک نمونه فیلمه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان عزيز لطفا" اگه كسي نرم افزاري براي ديدن سرعت cpu N95 داره معرفي كنه.من چند تا برنامه دارم كه سرعت cpu رو اشتباه نشون ميدن.ممنون
NSysInfo v1.16 S60.3rd
PhoNetInfo v1.6.0
سوال ديگه اينكه نرم افزاري براي طراحي تم و ويرايش تم براي N95 هست؟
Last edited by mahdi-mb; 07-10-2007 at 18:09.
نوع سخت افزار گوشی n95 تقریبا همون سخت افزاریه که تو n93 به کار رفته و سرعت cpu این گوشی 330 مگاهرتزه.
نرم افزار Theme Diy برای طراحی و ویرایش تم.
نرم افزاري براي طراحي تم و ويرايش تم براي N95 هست كه روي pc نصب بشه؟
نرم افزار carbid که برای این کار ساخته شده. تا حالا باهاش کار نکردم ولی فکر کنم از سایت نوکیا بشه دانلودش کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)