اين اسليم هايي كه تو بازار هست يو ام دي نداره ولي به فروشنده بگو يه يو ام دي بزاره تا لنز دستگاه رو هم تست كرده باشي . راستي رفتي بپرس ببين كابل تلوزيون و head phon براي اسليم اومده ؟ مرسي
اين اسليم هايي كه تو بازار هست يو ام دي نداره ولي به فروشنده بگو يه يو ام دي بزاره تا لنز دستگاه رو هم تست كرده باشي . راستي رفتي بپرس ببين كابل تلوزيون و head phon براي اسليم اومده ؟ مرسي
بگو کجا گیر کردی ؟
تا چند روز دیگه بازی رو تموم میکنم save شو میزارم برات
من میخوام پی اس پیمو بفروشم اسلیم بگیرم
کسی میدونه دانگرید برای 3.71 یا 3.60 اومده (برا اسلیم)که بعد به 3.52 تبدیل شه؟
کسی جایی رو سراغ داره که پی اس پیمو خوب بخرن؟
لوازم جانبی چه چیزایی برا اسلیم اومده؟
episode 5 . parte 3 تو اين مرحله گير كردم . البته همه رو كشتم نميدونم بايد ديگه چيكار كنم .
یکی جواب بده!!!
با عرض سلام
بهترین ear phon برای psp چیه؟(لطفا قیمتشم بگین)![]()
فکر نمی کنم ولی شاید یه پلاگین چیزی باشه من که با همون می سازم
چرا واسش اسپيكر بخر ....راهی نیست که صدای psp بیشتر بشه؟البته مي شه يه كاري كرد بيت ريت موزيك هايي كه مي خواي بريزي روش رو ببر بالا !
سلام دوستان عزيز. ميبينم که ول نميکنين ترکوندين.
يه چند وقته ديگه حوصله ندارم بيام کلی وقت صرف کنم. حالا موقعی که باز برای جاويد جان و رسول مشکلی پيش آمد.(بلا به دور!) من ميام جاشونو پر کنم.
فعلا که ظاهرا نيازی به من نيست. بای
ممنون . من به گرافیک پی اس تو عادت کردم . میخواستم ببینم اگه با پی اس پی بازی کنم احساس کمبود شدید گرافیک و کیفیت نمیکنم ؟ ( یعنی گرافیک و کیفیت پی اس پی در حد پی اس تو راضی کننده هست یا نه ؟ ) . راستی بازی NFS Most wanted ماله پی اس پی رو میشه چند نفره بازی کرد یا نه ؟ ( پی اس پی به پی اس پی )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)