ببينيد توي اون پوشه ي [Complete 85f of 85f] فايل اجرايي يا exe براي نصب بازي نيست ؟نوشته شده توسط alireza7
ببينيد توي اون پوشه ي [Complete 85f of 85f] فايل اجرايي يا exe براي نصب بازي نيست ؟نوشته شده توسط alireza7
من بازي فيفا 2006 رو نصب كردم ولي وقتي ميخوام وارد بازي بشم ارور dont send ميده مشكل از كجا ميتونه باشه . ممنون
با سلام
آقا منم بازی Just Cause رو گرفتم ولی اجرا نمیشه میگه Shader نداری این یعنی چی؟
رم 512
سی پی یو 3000
کارت جیفورس 4400 Mx
بعذش گفته کارت گرافیکت و کارت صذات رو آخرین درایو هاش رو نصب کن حالا از کجا بگیرم
تو رو خدا لینک مستقیم بده از این سایتهای خارجی سر در نمی یارم
ممنون
من تاحالاهمچين مشكلي نداشتم!ولي اگه اشتباه نكنم بايدايميج بگيريد!با برنامه الكل...بازم مي گم مطمئن نيستم.نوشته شده توسط alireza7
اين مشكلات معمولابراي كرك.حالاشمااين كركو دانلودكنيدببينيد مشكلتون حل مي شه.من بازي فيفا 2006 رو نصب كردم ولي وقتي ميخوام وارد بازي بشم ارور dont send ميده مشكل از كجا ميتونه باشه . ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزيز از اينكه به سوال من جواب داديد ممنونم
كارت گرافيك شما Pixel shader رو ساپورت نميكنه.نوشته شده توسط Yahay
جديدترين درايور كارت هاي Nvidia رو ميتونيد از لينك زير دانلود كنيد, البته شما اگر درايور كارت گرافيكتون رو هم اپديت كنيد باز نميتونيد اين بازي رو اجرا كنيد چونكه Pixel shader يك قابليت سخت افزاري هست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابا من يه ساعته دارم برا عمه قضي فك ميزنم
يكي جواب ما رو بده ديگه
وسط نصب پرنس 3 اين ارورو ميده write error in file mir-popt2t.mdf.probably the dick is full
بابا جواب ما رو بدين ديگه![]()
مشکل از سیدی هستش محمد جان...نوشته شده توسط mohammadagha
اين 85 تا فايل که اولش 001 هست رو با چه نرم افزاري به هم وصل کنم؟؟؟؟؟؟؟نوشته شده توسط X_man
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)