تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 180 از 641 اولاول ... 80130170176177178179180181182183184190230280 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,791 به 1,800 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

داره خودمونی میشه faryad_ml's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

برنامه ضبط صدا در حین مکالمه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام و درود / ضمن تشکر از همه دوستان بویژه متاپکش عزیزم و امیر خان که واسه راهنمایی بچه های p990i از هیچ کوشش و زحمتی دریغ نمی کنند/
    امیر خان برنامه ضبط صدا در حین مکالمه رو دانلواد کردم ولی وقتی می خوام تو گوشی بازش کنم ازم یوزر نیم و پسوورد می خواد چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    ضمنا بنظر شما p1i چطوره ؟ خوبه ؟ بده ؟ کیفیتش و کارائیهاش ؟قیمتش چنده با ضمانت و بدون ضمانت ؟ اصل فرانسه هستش ؟وووو هرچیزی که دراین خصوص می دونین و آیا اصلا از p990i بهتره یا نه ؟
    درضمن امروز پیش یکی از موبایل فروشی ها البته تو چالوس بودم می گفت اگه بخوای p990i دست دومتو بفروشی خیلی بشه فروختش 100 تا 150 هزارتومان شما اگه قیمتی دارین بگین هم اینکه p990i چند می تونم بفروشم و هم اینکه اگه p1i تائید می کنین که بهتر از اون هستش قیمتش چنده ؟ممنونم
    موفق باشین و پیروز و سلامت / یا حق / بدرود
    ============================================
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فریاد یک روزنامنه نگار جوان
    (ببینید و نظر دهید و معرفی نمائید)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ایول se . این فریمویر جدید خیلی باحاله . به من که خیلی حال داد . سرعتش بیشتر شده . من قبلا وقتی می خواستم PMD رو نصب کنم کلی طول می کشید ولی حالا خیلی راحت نصب کرد و برنامه هایی رو که تو مموری ریخته بودم هم میشناسه و نصب می کنه ( آخه قبلا نصب نمی شد) در کل باحال تر شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirkhan_20e20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

سیستم عاملهایی که جدید میان همه پر ازاشکال هستن و نمیشه بهشون اعتماد کرد . حالا رو یکی خوب کار میکنه یکی بد . مثل مموری !!!!!
    کلا سیستم عامل که دیدم خیلی خوب و به نسبت با سرعت بالا کار میکنه لینوکس هستش که رو موتورولا نصب میشه

یه جایی هم خوندم که میشه رو 990 لینوکس نصب کرد حالا چطوری نمیدونم !!

داره خودمونی میشه faryad_ml's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

منم آپ دیت کردم البته اینو قبلا هم آپ دیت کرده بودم و فرقی نداشتش ولی خوب یه سری اشکلات داشتم که حل کرد : بطور مثال من شارژ گوشیم تموم شده بود با شارژر فندکی ماشین خواستم شارژ کنم موقعی که زدم به فندک گوشیرو روشن کردم بعدا که از ماشین پیاده شدم برم مغازه خرید داداشم واسه دلسوزی بنزین ماشینو خاموش کرد از اون به بعد که گوشیمم یهو خاموش شد از هر ده (10) تا زنگ یدونش صدای زنگش در میومدم اس ام اس هم همینطور بود بعضی مو قعه ها هم اس ام اس ها رو نمی تونستم باز کنم باید گوشیرو خاموش و روشن می کردم تا مشکلش حل می شد که آپ دیت کردن مجدد همه اینا گوش شیطون کر حل شدن / در ضمن اضافه کنم من تو چالوس دیال آپ دارم که واسه بار چهارم آپ دیت کردم و هر بار نزدیک به 6 ساعت و نیم طول کشیدش /یا حق بدرود

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

سلام و درود / ضمن تشکر از همه دوستان بویژه متاپکش عزیزم و امیر خان که واسه راهنمایی بچه های p990i از هیچ کوشش و زحمتی دریغ نمی کنند/
    امیر خان برنامه ضبط صدا در حین مکالمه رو دانلواد کردم ولی وقتی می خوام تو گوشی بازش کنم ازم یوزر نیم و پسوورد می خواد چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    ضمنا بنظر شما p1i چطوره ؟ خوبه ؟ بده ؟ کیفیتش و کارائیهاش ؟قیمتش چنده با ضمانت و بدون ضمانت ؟ اصل فرانسه هستش ؟وووو هرچیزی که دراین خصوص می دونین و آیا اصلا از p990i بهتره یا نه ؟
    درضمن امروز پیش یکی از موبایل فروشی ها البته تو چالوس بودم می گفت اگه بخوای p990i دست دومتو بفروشی خیلی بشه فروختش 100 تا 150 هزارتومان شما اگه قیمتی دارین بگین هم اینکه p990i چند می تونم بفروشم و هم اینکه اگه p1i تائید می کنین که بهتر از اون هستش قیمتش چنده ؟ممنونم
    موفق باشین و پیروز و سلامت / یا حق / بدرود
    ============================================
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فریاد یک روزنامنه نگار جوان
    (ببینید و نظر دهید و معرفی نمائید)
    والا من نه تا حالا p1 دیدم نه قیمت دارم . یعنی تا حالا سفارش خرید نداشتم .
    قیمت رو میتونی از shop.ir ببینی حالا یه کمی با اختلاف .
    ما تو یزد قیمت 990 کمتر از 280 نداریم واسه دست دو .
    اون برنامه رو هم هنوز نصب نکردم که ببینم میشه یا نه .
    تست میکنم چشم ....

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

یعنی بااین اوصافی که میگی ما هم یه آپدیت افتادیم دیگه !!!!

پروفشنال karkan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    TeHraN

پيش فرض

سلام دوستان .وقتی فلیپ گوشیتون بازه آیکونهاش حرکت میکنن؟ (انیمیشن دارن؟)

پروفشنال deicide's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان .وقتی فلیپ گوشیتون بازه آیکونهاش حرکت میکنن؟ (انیمیشن دارن؟)
    آره عزيزم اگه تو قسمت Device گزينه Transition فعال باشه آيکونها به اين حالت درميان.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

واسه این برنامه که پسوورد میخواد . باید بری سایتش که اسمش هم همون sky توشه که نمیدونم بقیه ش چیه و بعد پسوورد رو چک میکنه البته باید با ایرانسل باشه که مستقیم با اینترنت کار میکنه . جون خودش چک میکنه !!!

آخر فروم باز seyyedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوست عزیز من به سوالتون جواب ندادم چون نمی دونم منظورتون چیه . به هر حال اگه منظورتون همون نوشتن متن با قلم ( touch screen ) هست باید بگم که شما هر حرفی رو که مینویسید بلافاصله شکل تایپیش ( مثلا تو اس ام اس ) میاد یعنی ربط زیادی به دستخط شما نداره و سر آخر متن به صورت معمولی نمایش داده می شه ( البته باید حرف ها رو درست بنویسید که گوشی بتونه تشخیص بده )
    امیدوارم که جوابتونو داده باشم .
    دوستان سلام
    دستت درد نکنه مهیار جان دست آخر یکی جواب من رو داد من دقیقا همون چیزی منظورمه که تو گفتی ولی یعنی نمی شه دست خط رو ارسال کرد یه مقدار امیدوار شدم برا خرید p1

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •