تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 435 اولاول ... 81415161718192021222868118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 4342

نام تاپيک: Resident Evil 4

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من بالاخره DVD این بازی رو دیشب از دوستم گرفتم و اجرا کردم. دوستان گرافیک این بازی که خیلی مسخره اس. حتی قابل مقایسه با Resident Evil 2 هم نیست. من نمیدونم چرا این کمپانی های بازی سازی به PC بازها اهمیت زیادی نمیدن. ناسلامتی این بازی پارسال به عنوان بهترین بازی دنیا شناخته شد ولی حالا ما باید بشینیم با این گرافیک عجیب غریب بازیش کنیم. هرچند خود بازی واقعا" قشنگه ولی گرافیکش خیلی تو ذوق میزنه. من تعجب می کنم شما با چه امیدی نشستین پای این بازی.
    من که خودم صبر می کنم تا یک ماه دیگه نسخه UbiSoft رو دانلود می کنم اگه گرافیکش راضی کننده بود که هیچ, اگه هم نبود PS 2 یکی از بچه ها رو می گیرم و بازیش میکنم. همون کاری که باید اول می کردم و حالا پشیمونم

حـــــرفـه ای sa3er's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

وقتی که با اشلی میری تو یک خونه و اونجا یک نفر آدم دیگه هم هست که بعد به خونه حمله میکنند من اونجا رو رد کردم الان یک جا هست دستگیره رو به طرف راست میچرخونم میرم غوله رو میکشم و طرف چپ که میچرخونم اونجا یک سری رو میکشم و بعد یک جا هست که میرم پایین 2 تا اره برقی میان سریع میزننم حالا اونارو با هزار زحمت زدم ولی در حین زدنشون میان و اشلی رو میبرن !!
    تو رو خدا کمک کنید نمیدونم باید چیکار کنم در ضمن من با مسلسل میزنمشون با شات گان هم امتحان کردم نشد . حالا بگید چیکار کنم که اشلی رو نبرن ؟؟
    عزیزم وسط راه قبل از اینکه به اون نردبون برسی و بری پایین یه جعبه هست که درش باز هست. میره جلوی اون و می بینی که پایین صفحه یه چیزی ظاهرا میشه به اسم HIDE 2 .... شما 2 رو میزنی که اشلی بره تو جعبه قایم شه. بعد از نردبون میری پایین و تا اون اره برقی ها اومدند سریع دوباره از نردبون میای بالا. دم نردبون یه یارو واستاده حواست باشه سریع بکشش. بعد که اون رو کشتی یه زره میای عقب و به سمت نوک نردبون هدف می گیری بعد هر جنبده ای که دیدی داره میاد بالا بزنش. یه 2 3 دقیقه ای باید همینطوری باشی. بعد که مردن و تموم شد. می پری پایین کلید رو برمیداری بعد نردبون رو درست می کنی . دکمه 2 رو میزنی و یه سوت میزنی که اشلی از جعبه بیاد بیرون و بیاد پیشت. بعد با هم میرین و ......

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kuala Lumpur

پيش فرض

عزیزم وسط راه قبل از اینکه به اون نردبون برسی و بری پایین یه جعبه هست که درش باز هست. میره جلوی اون و می بینی که پایین صفحه یه چیزی ظاهرا میشه به اسم Hide 2 .... شما 2 رو میزنی که اشلی بره تو جعبه قایم شه. بعد از نردبون میری پایین و تا اون اره برقی ها اومدند سریع دوباره از نردبون میای بالا. دم نردبون یه یارو واستاده حواست باشه سریع بکشش. بعد که اون رو کشتی یه زره میای عقب و به سمت نوک نردبون هدف می گیری بعد هر جنبده ای که دیدی داره میاد بالا بزنش. یه 2 3 دقیقه ای باید همینطوری باشی. بعد که مردن و تموم شد. می پری پایین کلید رو برمیداری بعد نردبون رو درست می کنی . دکمه 2 رو میزنی و یه سوت میزنی که اشلی از جعبه بیاد بیرون و بیاد پیشت. بعد با هم میرین و ......
    ممنون هیمن کارو کردم الان تو همون قلعه هستم که یجاش با یک مرده کوتوله حرف میزنه اینجاهاش خیلی سخته میدونی کی از اون قلعه میام بیرون ؟؟ چون نقشه رو میزنم هنوز خیلی مونده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مــــــــشهد

پيش فرض

با سلام

من اینجا بازی گیر کردم

جایی که با دختره می خواهد بره داخل یک خونه بزرگ بعد مرده اول وارد میشه سپس اون مرد هیکل دا از پشت میاد و سپس لون اونو با بشکه اتیش میزنه و مرده تبدیل به یک عقرب میهش میخواستم بدونم چه طور باید کشتش

در ضمن زمانی که قولا یا ادمها منو میگیرن یک دکمه رو میگه یزن که چاقو رو در میاره من این دکمه را همه جا امتحان کردم در صفحه کلید همه دکمه ها را زئم اما با کدوم دکمه عمل میکنه

با تشکر

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

عزیزم حالا حالاها اونجا تشریف داری !
    رضا جان من این بازی رو با سیستم زیر بازی کردم :
    VGA : 7600 GT
    CPU : 3.5
    Ram : 1G
    باور کن از PS2 هم بهتر بود . شما با چه گرافیکی بازی میکنی ؟ فکر کنم گرافیک شما پایین باشه اینطوری میگی

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

راستی خواستم اینو بگم که من این بازی رو تموم کردم !
    جونم در اومد . ولی نمیگم آخرش چی میشه که مزش نره .
    ولی یه مژده بدم وقتی که تمومش میکنی 3 نوع بازی جدید اضافه میشه . دوتاش با آدا یکیش هم با لیون که امتیازی هستش .

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

دوستان من یه شایعاتی در مورد این بازی شنیدم که میگن اشلی همون شری داخل Evil 2 در PS1 هستش !
    یکم هم شبیه هستند . از لحاظ مو . ولی توی 6 سال انقدر بزرگ نمیشه ! تازه پدرش هم در همون Evil 2 مرد .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

دوستان من یه شایعاتی در مورد این بازی شنیدم که میگن اشلی همون شری داخل Evil 2 در PS1 هستش !
    یکم هم شبیه هستند . از لحاظ مو . ولی توی 6 سال انقدر بزرگ نمیشه ! تازه پدرش هم در همون Evil 2 مرد .
    کدوم شایعه چرا از خودت حرف در میاری واسه چی تاپیک رو بی خودی میاری بالا !!
    این دختر اشلی دختر رییس جمهور هستش چه ربطی داره به شری تو evil 2 .!!!

آخر فروم باز ardalan_zapata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

پيش فرض

بچه ها من اینجا گیریدم چکار کنم؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kuala Lumpur

پيش فرض

sa3er تو چند صفحه قبل گفته بود
    3
    4
    4
    4
    3
    4
    4
    4
    3

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •