کي گفته همون سرابش ار تهران وسعتش بيشتره ولي چون بيابون همش کمتر بي تي اس ميرارننوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کي گفته همون سرابش ار تهران وسعتش بيشتره ولي چون بيابون همش کمتر بي تي اس ميرارننوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايرانسل اين آخريها داره دهات اضافه ميکنه تا هفتاد شهرش پر بشه
من نميدونم اين قدس کي شهر شد مانفهميديم
هفتاد شهر بررگ ايران يکيش قدسه
اون يکي مشکين شهر
حالا عيبي نداره تا آخر سال ديگه کل ايران آنتن ميده اون موقع آخرشه همين الانشم آخرشه
يک روز عشقت را دزديدم و براي اينکه جاي مطمئني داشته باشد آن را در قلبم پنهان کردم .غافل از اينکه روزي براي پس گرفتن آن قلبم را خواهي شکست
۷۰شهر تاپايان سال جاري تحت پوشش شبكه ايرانسل قرار ميگيرند
تهران، خبرگزاري جمهوري اسلامي ۸۵/۱۱/۲۲
داخلي. اجتماعي. ارتباطات. ايرانسل
شركت خدمات مخابراتي ايرانسل اعلام كرد كه تاپايان سال جاري ۷۰شهر تحت پوشش شبكه ايرانسل قرار ميگيرند .
به گزارش روز يكشنبه روابط عمومي شركت خدمات مخابراتي ايرانسل، درسال آينده حداقل ۳۰۰شهر و بخش عمدهاي از جاده هاتحت پوشش اين شبكه قرار مي گيرند .
شهرهاي تهران ، مشهد ، تبريز ، ساري ، كرج ، اروميه ، مراغه ، قم ، شيراز ، اردبيل تحت پوشش شبكه ايرانسل قراردارند.
كرمانشاه ، خرم آباد ، سراب ، همدان تا هفته آينده و سقز،نيشابور، مشگين شهر، بابل، گرمي ،بجنورد، آمل ، سبزوار، قائم شهر ( اين يكي رو خوب اومد ) ، مياندوآب ، تربتحيدريه، بيرجند، تربت جام، اليگودرزو و بروجرد بهزودي بهشبكهايرانسل خواهند پيوست .
سرويس پيشرفته ،MMS ،GPRSسرويس رومينگ بينالمللي و SMSبينالمللي از جمله خدماتي است كه تاپايان فروردين ماهسال آينده دراختيارمشتركان قرار ميگيرد
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلت خوشه؟ این خبر که قدیمیه...
ولی خداییش تو چندتا از این شهرها که من خبرشون رو دارم، آنتن آماده لینک شدن به شبکه هست. تازه یه سری از شهرها هم آنتن آماده لینک دارن که تا حالا اسمی ازشون برده نشده. مثل سمنان، محمودآباد..
مرسی
مطمئنی تا اوایل فروردین آزمایشی آنتن میده
ای ول
من اصلاً تا حالا اسم این شهرها به گوشم نخورده قدس مشگین شهر سراب گرمی
ای ول
خیلی باحالی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)