اینم راهنمای کامل بازی blood money:
مرحله اول:(این مرحله نیازی به توضیح نداره چون خیلی سادست ولی بازیم توضیح می دم)شما از خرابه ها بالا می روید به درب جلویی خود می روید نگهبانی با شما صحبت می کنه و 47 اونو شل و پل می کنه و شما داخل می شید به درب سمت چپ وارد شید از درب جلویی خارج شید به نفرو رو داغون کنید به درب جلویی برید فرد رو به وسله سیم بکشید از توری بالا روید از نرده های بپریدبه آن سمت در رو باز کنید دو نفر رو شل و پل کنید و در صندوق بندازید از دری کحه اومدید تو خارج شید وقایم شید یه یارو می یاد تو خفش کنید و بعد کارت ورودی رو بردارید و لباس یارو رو بپوشید بعد از در روبه رویی بیرون بروید و بعد در را باز کیند (بویسله کارت)بعد به شمت جلود بروید از بریدگی اول داخل شوید جعبع را بردارید و در جعبع تفنگ بذارید و حالا به سمت مامور بروید مامور شما رو می گرده و چیزی پیدا نمی کنه وارد اتاق شوید و بعد بر رویسقف آسانسور بروید سیم را در بیاورید در لبه آسانسور بایستید و بعد ای را فشار داده 47 فرد را با سیم گرفته و با جنازه به بالا می آورد به پایین آسانسور بپرید برق را قطع کنید از بغل حرکت کنید و وارد دستشویی شوید فرد رو به رو خفه کنید و بعد وارد اتاق بعد شوید افراد اون اتاق رو شل و پل و بعد از نبردبان بالا بروید بعد از این به اتاق رو به رویی روید و بعد تفنگ را بردارید و از سوراخ های موجود در اتاق سه نفر نگهبان ها را بکشید بعد از سما از اتاق خارج شوید وبه اتاق بلی بروید و به پایین بپرید و بعد به خانه رو به رویی بروید سرنگ ها را بردارید به اتاق بالا بروید صبر کنید که نگهبان با منشی صحبت کنه(ما در این موقع باید بشینید )بعد از اینکه ثصحبت ها تموم شد نگهبان نگهبان رو با سرنگ خفه بعد داخل اتاق شده منشی را خفه و بعد داخل اتاق اصلی شده و رئیس شماره 1 را کشته و بعد از پنجره اتاق منشی خارج شوید از جعبه ای در نزدیکی خود بمب ها را بردارید و بعد مستقیم بروید از اولین پنجره داخل شوید بمب را کار بگذارید از پنجره خارج شوید بمب را منفجر کنید از پنجره داخل شوید و از پله ها پایین بروید و از درب اکزیت خارج شده بله مرحله یک با این همه دنگ و فنگ تموم شد ولی اینو مد نظر داشته باشید همیشه مراحل این بازی اینطور مستقیمم که نیست بازی بسیار سخته و این مرحله فقط می خواست امکانات بازی رو به شما یاد بده
مرحله دوم:این مرحله با یک دمو شروع می شه که یه یارو از هواپیما خارج می شه و پیش باباش می ره و در آغوش می کشن همدیگه رو شما باید هیمن دو فرد رو بکشید علت اونم به خاطر اینکه تولید کننده مواد مخدر هستن,شاید شما با روش دیگه ای این بازی رو برید این بازی به خاطر این خیلی پر طرفداره و من خیلی دوستش دارم به خاطر اینکه هر مرحله هفت هشت نع می شه رفت
مرحله که شروع می شه شما جلوی یه ویلا هستید یه نگهبان در رو به روی شماست و یه نگهبان داره به سمت در پشتی می ره شما به دنبال نگهبان که به در پشتی می ره برید و بعد نگهبان رو با یه مشت حسابی بی هوش و بعد اونو بکشید و از بلندی پرت کنید ( روش اصلی این بازی همینه یعنی اینکه شما نباید کسی دیگه به جز اون رئیس ها رو بکشید و با محافظ ها کاری ندارید در صورت سوتی دادن لو می رید )حالا از در پشتی وارد شوید سعی کنید بازی پرو بازی نکیند چون در این صورت وقتی ام یعنی نقشه را می زنید فقط رئیس هار و نشون می ده نه آسانسورس و نه هیچی ولی من روش پروی این بازی رو براتون می نویسم که هیچ مشکلی نداشته باشید حالا بعد از وارد شدن به این قسمت نقشه رو کلیک کنید تا ببینید هیچ نگهبانی (با رنگ زرد مشخص شده ) یا هیچ فرد عادی به سمت شما نمی آید اگر نیم آید از جعبه ها بالا روید در اینجا مواظب باشید نگهبان خانه رو به رویی شما را نبیند به پایین بپرید از درز خانه مقابل به سمت چپ بروید در اینجا شما فردی می بینید که داره بشکه حمل می کنه در اینجا شما به سمت مقابل حرکت کنید دو خانه می بینید یکی از خانه ها یک نگهبان دارد و در سمت راست شماست و دیگری دو نگهبان و در مقابل شماست شما نباید به هیچ کدام از این دو سمت بروید به خانه سمت راست استبل که دو نگهبان داره بروید به دیوار که نگاه کنید یه میله می بینید مواظب باشید کسی شما رو نبینه از میله بالا روید بشینید به آرامی از پنجره داخل شوید و حالا نقشه را بزنید تا ببیندی رئیس اول که همان پیرمرده هست کجاست وقتی فهمیدید به آرامی با آمپول یا سیم اون رو بکشید حالا که می خواید از پنجره خارج شوید مواظب باشید کسی شما را نبیند و نقشه در اینجا به شما کمک می کند از میله پایین روید به آنجایی بروید که اون مرده داشت جعبه ها رو می برد از در رو به رویی داخل شوید در رو به رویی خود را با کنید به حیاط اصلی که خیلی شلوغ است داخل میشوید در این جا شما وارد خانه رو به رویتان می شوید پس از وارد شدن شما به خانه یک نگهبان رو به روی شماست از پله ها پایین روید به اولین اتاق سمت راست روید در گنجه را بازی کنید و منتظر زئیس شماره دو باشید رئیس شماره دو حی می ره بالا بین مهمون ها و حی برمیگرده تو اتاق و اون طرف اتاق واری می سته و بعد از مقابل شما رد یم شه شما فقط یک الی دو ثانیه وقت دارید که اونو بکشید و بدون اینکه کسی بفمه اونو تو گنجه بندازید اگه شک دارید نکشید بذار بره به مهموا سر بزنه حتما بر می گرده چون بنگیه و م خواد موادشو بکشه بعد زا کشتن رئیس دوم بدون هیچ کسی بفهمه به شمت در دایره ای شکل بروید و آن را باز کنید حالا آسانسور را پدا کنید و به طبقه پاسسن بروید و سوار هواپیمایی که در دمو شدید بشوید دموی بازی می آید و این مرحله تمام شده است
مرحله سوم:اگر دقیقا یادم باشه این مرحله باید همون مرحله ای باشه که در تئاطر هستیم چون من این بازی رو همون اولا که اومد گرفتم و. توم کردم و حالا رو سیستمم نیست و حتی سی دیشم دست من نیست و دادم به رفیقم گیج شدم ولی این مرحله رو خیلی خوب یادمه پس براتون توضیح میدم(اگر من اشتباه می کنم و این اون مرحله نیست در نظرات بنویسید) به سمتدر بریود در رو باز کنید سمت چپ خود را نگاه کنید یک نگهبان در پشت شیشه است به آنجابروید جلوی اونجا بایستید نگهبان از شما شماره لباستان را می خواهد 47 می ده و نگهبان به47 لباس رو می ده و بعد برداشتن یک تفنگ قدیمی از داخل لباس لباس رو پس می ده (بعدا معلوم می شه برای چی من این تفنگ رو برداشتم)حالا به توالت بروید کمی که صبر کنید یک کارگر وارد می شود شما کارگر را با مشت بی هوش و در یخچالی که در اونجا هست بیاندازیداز توالت خارج شوید و به سمت راست بریود یک در کوچک بقل اتاق شیشه ای که از اونجا شما تفنگ قدیمی رو گرفتید است وارد شوید از پله ها پایین روید یک کارگ با لباس سفید مشغول کار کردن است اون رو با مشت کله پا کرده و داخل صندوق می اندازید چراغ اتاق را خاموش کرده و یکی دو دقیقه صبر می کنید تا نگهبان بیاید کاری با نگهبان نداشته باشید بذارید برود و قتی که کار خورد را انجام داد و برگشت به توالت همون اتاق لباس سفیده بر می گردد او شل و پل کرده و لباسش را می پوشانید مطمئن باشید لو نمی روید چون الا کسی داخل اون توالت نمی شود تا جنازه بی هوش نگهبان رو ببینه حالا از در رو به رویی خارج شیود یک کارگر رو به روی شما نشسته به در کوچک روبه روی اتاق رفته و آن را با کنید بعد از باز مستقیم رفته تا به ان دو کارگر سفید پوش در حال صحبت برسید به اتاق بغل دست آنها وارد شوید از راه رو ها بریود و از پله بالا روید دو اتاق در جلوی شماست که هر دو حمام است راستی مردانه و چپی زنانه از به کی وارد و از درب دیگر خارج شوید در اینجا شما یک محافظ رو می بینید که رو به روی دربی روی صندلی ایستاده است اون اتاق آرایش شخصیت اول است که بازیگر است که باید شما آن را بکشید ولی شما به آن اتاق نروید چون روش بهتری رو سراغ دارم حالا که شما لباس پلیس پوشیدید پس به شما خیلی کم شک می کنن به اتاق بغلی اون اتاقی که محافظ داره بروید در اینجا سه حالت وجود دارد 1یک فرد داخل اتاق باشد که تفنگی قدیم مانند تفنگ که شما از جیب آن کت برداشتید در دست دارد و دراد تمرین می کند و بعد از چند لحظه تفنگ را گذاشته و می رود و حالا وقت خوبی است که تفنگ واقعی را با تفنگ مشخی عوض کنید 2یا اینکه تفنگ نیست و هیچ کس در اتاق وجود ندارد که در این صورت باید صبر کنید تا همون فرد تفنگ را بیارد که ممکن است حتی چند دقیقه طول بکشد و حالت 3 هم این که تفنگ روی میز است وهیچ مزاحمی هم برای شما وجود ندارد پس به راحتی تفنگ ها را عوض کنید بعد از عوض کردن تفنگ نوبت گذاشتن بمب است از اتاق که خارج شدید به اتاق روبرویی بروید دو کارگر در حال کارند به بالاترین طبقه به وسیله پله ها بریود یک نگهبان در حال کار است بدون اینکه نگهبان چیزی ببیند بمب را در رو بمب را بکارید از در رو به رویی کوچک داخل شوید از گنبد پایین بیایید از شکاف پایین بپرید در این محل نمایش را نگاه کنید بعد از کشتن شدن نفر اول از جای خود تکان نخورید صبر کنید بعداز چند لحظه رئیس دوم از اتاق خود خارج شده تا ببینید چه بلایی سر همکارش اومده که شما وقتی که رئیس دو کاملا به جنازه رسید بمب را منفجر کنید تا رئیس دوم هم بمیرد بهتر است قبل از این کار اگر در سختی پرو نیستید سیو کنید چون ممکن است رئیس مورد نظر جای خالی دهد( البته من در پرو دیدمجای خالی داد که سیوم نداشت دوباره رفتم)حالا نوبت به فرار است از همان جایی که آمدید فرار کنید
مرحله۷:بعد از دیدن دمو دنبال اون یارو برو که لباس مرغ تنشه سعی کن زیاد متوجهت نشه که دنبالش می کنی خوب لابه لای اون شلوغی ها که می ره می تونی مخفیش ی خوب بعد اون وارد یه کوچه می شه سریع دنبالش برو و با سیم اونو خفه کن و لباسشو بپوش و بعد جنازشو در سطل آشغال بنداز تا کسی متوجه نشه حالا کیفم بردار به راحت ادامه بده اولین جایی که باید بعد از انجام دادن این کار بری باید (خوب من همون حالت نورمالشو توضیح می دم) خوب حالا باید به پیش علامت تعجبی که در بالای نقشه سمت چپ بالا است بری(همون که یک فرد قرمز در نقشه مشخص است) خوب وقتی رفتی وارد ساختمون شو بعد به طبقه بالا برو و بعد از وارد شدن در اتاق اول شخصی رو که باید بکشی رو می بینی خوب اول برو کیف رو روی میز بذار خوب اون شخص هم اول با بی سیم یه صحبت هایی می کنه و بعد می یاد روی صندلی پشت میز میشینه حالا وقت خوبیه ولی یه نگهبان هی میاد تو و میره بیرون تا امد تو و رفت بیرون کا رو شروع کن آروم به پشت فرد برو و با سرنگ کارشو بساز و فقط بی سیم رو بردار و برو هیچ کس متوجه نمی شه و همه فکر می کنن اون یارو خوابیده ،خوب حالا تو محل های اون شخصیت هایی رو که باید بکشی رو در نقشه داری خوب اول دختر رو می کشی اون شخصیتی که هی راه یم ره و این ور ون ور می ره خیلی راه برای کشتنش وجود داره که یکی از اونها گذاشتن بمب در یک محلی که یک اوگ وجود داره با ممنفجر شدن اورگ اگر دختره زیرش باشه اون می میره و راه های دیگه که می تونه دنبالش بری و خفش کنی و ... ولی هر چه زودتر این کار رو بکن چون ممکنه اون مرده (شخص دوم که باید بشکی) ترورشو انجام بده و تو ببازی تو باید جلوگیری کنی از کشتن اون یارو که با علامت سبز مشخص شده و در دور شهر در حال گردشه خوب وقتی دخرته رو با هر روشی که دوست داشتی کشتی نوبت پسرست خوب در نقشه نگاه کن پسره کجاست اونجا برو (هر دفعه متقیره و یه جایی است)خوب حالا باید بری پشت ساختمونی که پسره سات یه یارو آشغال جمع کن می یاد تا آشغالا رو جمع کنه در عرض پنج ثانیه هم باید بکشیش هم لباسشو بپوشی و هم بندازیش تو سطل آشغال (بازی خیلی سخته) خوب اگر دیر تر این کار رو انجام بدی یه پیرمرده همیشه پشت این یارو است ولی فقط پنج شیش ثانیه دئورتر است خوب بعد از پوشیدن لباس از در پشتی وارد شوید به طبقه بالا بروید وارد اتاق شده می بینی پشت یه در یه تفنگ نشونه داره و از سوراخی در نگاه کن می بینی یه یارو وایساده خوب تفنگ نشونه دار رو از پشت در بردار و در آشپزخونه بنداز خوب صبر کن تا یارو بیاد تا تفنگ نشونه دار رو خواست برداره خلاصش کن بعد لباسشو بپوش و در اکزیت از بازی خارج شو (باید کیفم برداری ولی بی خیال در دسر داره)
مرحله آخر:در دموی بازی معلوم می شه اون آمپولی که اون دختره به شما زده از همون آمپول هایی بو.د که در یک مرحله شما برای فراری دادن یک زندانی از زندان استفاده کردی بود (این آمپول طوری است که اگر شما آمپول شماره یک را به یک فردی تزریق کنید ماهیچه های قلب طرف از کار افتاده و طرف انگار مرده است و با آمپول دوم ماهیچه ها به کار افتاده و طرف زنده می شود )است ولی حالا سوال اینجاست که چطوری هتمن رو زنده کنیم اگه دست روی دست بذارید می بینید که بعد از پایان نوشته ها جنازه هیتمن به پایین می ره و بازی تموم می شه ولی من این کارو کردم که هیتمن زنده شددکمه های کلیک راست موس با چپ به همراه کیو و دبلیو و ای وم اسپیس رو با هم فشار دادم و دید که داره خون هیتمن زیاد و زیادتر می شه ( من این دکمه ها رو زدم اثر کرد حالا بعضی ها وارد ترن یه کار دیگه کردن من نمی دونم)بعد زا اینکگه خون هیتمن پر شد ناگهان به هوش می یاد حالا چطوری نگهبانا رو نابود کنی من این کار و کردم به سمت مقابل خودم سریع رفتم و سه نفر روب ه رویی رو کشتم این روش بهترین روش است بعد از این کار در پشت دیوار پناه گرفتم و هر کی که می یومد می کشتم در اینجا باید سریع خشاب عوض کنید حالا وقتی همه نگهبانان رو کشتی در نقشه به سمت فرد قرمز برو حالا از دور به اون شلیک کن چون اگه زیاد نزدیک بشی اب تیر می زنتت و چون تفنگش قویه با یه تیر می می ری و بدی این مرحله اینه که حتی بریا ایزی هم نیم شه این مرحله رو وستاشو سیو کرد بعد زا کشتن رئیس الی به سمت در رفته و پدر روحانی و وکیل رئیس را بکشید