ببخشید یه ذره دیر شد :(بدون اور )
![]()
عجب سیستومی !!![]()
[ASUS POWER] عزیز فکر نکنم این امتیاز واسه هیوا خیلی جالب باشه صفحه های قبل رو توی پستهای دیگشو ببین....ok.....بدون اور در حد سیستم من که گرفتی..با اور 3687 سیستمم گرفته
سلام
چرا سیستم من قبل از OverClock و در حالت استاندارد اینقدر Rate پایینی گرفته ؟؟
آیا با تعویض CPU از E6600 به Q6600 نتیجه بهتری می گیرم؟
مشخصات سیستم :
![]()
حالت استاندارد :
حالت OverClock :
![]()
در کل اورکلاکینگ برای core 2 مثل اینه که تازه موتورش رو گرم کنیسلام
چرا سیستم من قبل از OverClock و در حالت استاندارد اینقدر Rate پایینی گرفته ؟؟
آیا با تعویض CPU از E6600 به Q6600 نتیجه بهتری می گیرم؟. یعنی وقتی یه 20 درصد اورش کنی
خودش رو نشون میده ..
ولی باز امتیازی که cpu شما در حالت defult میگیره یه کمی کمه. شما نکاتی رو که تو پست 1 صفحه اول گفتم رعایت کن
دوباره تست بگیر.
ضمنآ مقدار اورکلاکینگ هر قطعه رو هم لطف کن .![]()
Last edited by Mahdi_Moosavi; 01-09-2007 at 14:46.
سلام .
نتیجه های زیر روببینید.
سیستم default بدون over(مقایسه با intel 3200)
مشخصات سیستم:
Cpu: intel 3 GHz, 1 Meg L2 cache
MB: GIGA GA-945PL-S3
Ram: 2*512 DDRII (533 MHz)
Vga: NVIDIA Geforce 7300LE
HDD: 160 G,sata
تغییرات و نتایج باover شدن:
cpu host freq=133 --à 175
memory muliplier=4--à3
fsb voltage= +0.1
cpu voltage: 1.38750---à1.39375
نتایج جالبه.
تفاوت قبل ازover با بعد از overدر مورد مقایسه به intel 3200 چشمگیره.
فقط چند سوال:
1- چرا memory cache اینقدر وضعیتش بهتر شده آیا نتایج این نرم افزار کاذب نیست؟ چون حتی از core 2 duo e6600 بهتر شده.
2- در حالت over وقتی سیستم را restart میکنم سیستم بالا نمیاد و باید حتما کامپیوتر کلا خاموش و دوباره روشن بشه. دلیلش چیه؟
3- آیا میشه بیشتر over کرد؟
Last edited by profstar; 07-09-2007 at 16:32.
سلام .
over پست قبلی رو بهترش کردم.
شد یه OVER بسیار عالی و تست شده 100%
مشخصات سیستم:
Cpu: intel 3 GHz, 1 Meg L2 cache
CPU FAN: INTEL ORIGINAL
MB: GIGA GA-945PL-S3
Ram: 2*512 DDRII dual(533 MHz)
Vga: NVIDIA Geforce 7300LE
HDD: 160 G,sata
Power: GREEN 480WATT(330 WATT REAL)
سیستم default بدون over(مقایسه با intel 3200)
تغییرات در بایوس مادربردGIGA مدل : GA-945PL-S3
cpu host freq=133 --à 175
memory muliplier=4--à3
fsb voltage= +0.1
cpu voltage: 1.38750V---à1.43125V
تذکرات:
1- مقادیر CL-tRCD-tRP-tRAS-CMD در بایوس تغییر داده نشده اند.
2- توصیه میشود تنظیمات CPU FAN WARNING (هشدار خرابی فن) در بایوس ENABLE (فعال) شود.
3- همچنین CPU TEMP WARNING (هشدار دمای CPU) روی مقدار حداکثر 70 درجه سانتیگراد فعال باشد.
4- تنظیم CPU SMART FAN CONTROL را ENABLE کنید و مد آنرا در حالت کنترل با VOLTAGE قرار دهید چون سریعتر خنک میکند رو سیستم من اینجوری بود.
5- در بایوس تنظیماتی که کلاک CPU را با توجه به دما کاهش می دهد غیر فعال کنید. همچنین تنظیم اتوماتیک بر اساس برنامه های اجرایی را غیر فعال کنید.
6- در در این تست CASEباز بوده است.
7- در این تست حدود 45 دقیقه CPU 100%FULL LOAD کار کرده و تست شده. من در این تست از نرم افزار ACDSEE به عنوان تستر استفاده کردم به این صورت که 4 تا آلبوم عکس دیجیتالی را با هم در حالت SLIDE SHOW با تنظیم DELAY بین هر عکس 0 ثانیه!! قرار دادم. البته با 2 تا آلبوم هم CPU 100% LOAD میشه.
نتایج باover شدن:
کلاک CPU به 4.03GHz رسید یعنی 33%OVER شد و هیچگونه اتوماتیک RESET نشد.
ماکزیمم دمای CPU با فن سیستم من به 58 درجه رسید که دور CPU FAN نیز 3200 دور در دقیقه شد.
مشکلات:
تنها مشکل این over این بود که سیستم بصورت دستی RESTART و STANDBY نمیشد یعنی سیستم SHUTDOWN میشد ولی دوباره START نمیزد. البته سیستم، hibernate و shutdown و logoff کامل میشه.کسی میتونه این مشکل روحل کنه؟
اگر مشکل آخری هم حل بشه، این تنظیم همیشگی سیستم من میشه، هر چند که الآن هم هست!!!
سلام .فقط چند سوال:
1- چرا memory cache اینقدر وضعیتش بهتر شده آیا نتایج این نرم افزار کاذب نیست؟ چون حتی از core 2 duo e6600 بهتر شده.
2- در حالت over وقتی سیستم را restart میکنم سیستم بالا نمیاد و باید حتما کامپیوتر کلا خاموش و دوباره روشن بشه. دلیلش چیه؟
3- آیا میشه بیشتر over کرد؟
1 - چون سرعت حافظه cache مستقیمآ با فرکانس cpu رابطه مستقیم داره ، و چون شما فرکانس رو به 4 گیگاهرتز
رسوندی . نتیجه حتی از این core 2 که فرکانس هسته اون رو 3600 مگاهرتز هست بیشتر شده . منظ.رو اینه :
2 - در مورد سوال دومت اول بگو تحت ویندوز اور میکنی یا تو setup ؟؟؟
3 - رکورد اورکلاکینگ این cpu در حدی که بالا بیاد سیستم 6 گیگارتز هستش !!!
ولی در حدی که سیستم پایدار بمونه در زمان طولانی در حد 4500 مگاهرتز هستش . البته با مادربورد
ASUS P5K DLX این رکورد ها ثبت شده .![]()
رکورد اورکلاینگ CPU خودت رو میتونی اینجا ببینی :در کل بهت تبریک میگم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید. نتایج خوبی گرفتی .
![]()
Last edited by Mahdi_Moosavi; 08-09-2007 at 11:19.
سلام من توی setup اور را انجام میدم، چطور مگه؟
Last edited by profstar; 08-09-2007 at 20:19.
این سوال رو پرسیدم جون وقتی از ویندوز اور میکنی معمولآ از این مشکلات پیش میاد .![]()
این مشکل هم نشون دهنده پایدار نبودن سیستم هست .
یه بار دیگه کم کم فرکانس رو ببر بالا ببین تا چه فرکانسی این مشکل رو نداری ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)