افرین بابک جان من هم در اینده یک جواد خواهم شد اخ جون
افرین بابک جان من هم در اینده یک جواد خواهم شد اخ جون
با سلام
اینم ترفند جدید مخابرات برا تخریب اذهان مردمه؟
اینقدر این ملت رو چاپیدن بس نیست؟بخاطر خودتون هم که شده منطقی باشین!!!
اگه اینجوریه منم قراره جواد بشم تا اوایل اسفند
اگه قراره جواد بشیم بزار با ایرانسل جواد شیم
تکنولوژی نسل 2 جواد تره؟ با تکنولوژی پیشرفته نسل 2.75؟؟؟![]()
دوستانی که اطلاعات دارن، لطفا راهنمایی کنن:
1- من 29 مهر سیمکارتمو تحویل گرفتم، ولی 2 ماه هست که ازش استفاده میکنم، البته خیلی کم و اکثرا از MCI استفاده میکنم. تو این مدت هیچ قبضی برام نیومده. با 130 که تماس گرفتم، گفت که گوشیتو روشن بزار برات SMS میاد ولی نیومد. فکر میکنین مشکل خاصی هست یا این طبیعیه؟ میترسم به دلیل عدم پرداخت سیمکارتو قطع کنن.
2- توی دفترچه راهنمای همراه سیمکارت، یه سری کد و خدمات نوشته که ظاهرا کار نمیکنه، مثل ذخیره شماره تماس گیرنده یا Voice Mail یا مثلا کد #130* و غیره. این سرویسها هنوز غیر فعاله یا اینکه سیمکارت من مشکل داره؟
3- قرار نیست برای این مشکل SMS کاری بکنن؟ من به همین دلیل کمتر ازش استفاده میکنم. البته میدونم که با MCI مشکل داره.
4- کسی از GPRS خبری داره؟ تو بعضی از مناطق آیکونش ظاهر میشه و بعضی جاها مثل جردن نه. قضیه چیه؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.![]()
چون ما تازه واردیم هیییییچچچکی پست ما رو نمی خونه؟
تنظیمات فعال کردن gprs رو یکی بده دیگه
اینطور که خودشون گفتن، با SMS برای مشترکین ارسال میکنن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم بخونی بد نیست.
فعلا Gprs فعال نیست در ایرانسل . از اوایل اسفند ماه فعال میشه .
من خودم شنیدم که فعاله(آزمایشی و تا 15 فروردین رایگان!) و حتی رو mci هم کار کرده.حتی تو سایتش هم میشه درخواست داد.
اصلا سرویس Gprs ایرانسل چه ربطی به Mci داره ؟!!؟ فعلا هم سرویس Gprs در ایرانسل فعال نیست تا 10 اسفند ماه به بعد .
5 هديه نوروزي ايرانسل
1- شما كه به ايرانسل مي پيونديد مي توانيد از 10 اسفند 85 تا 15 فروردين 86 از MMS و GPRS رايگان استفاده كنيد!
* براي اينكه مشترك ايرانسل باشيد بايد ثبت نام خود را تكميل نموده و سيم كارت خود را فعال كرده باشيد.
2- شما كه به ايرانسل مي پيونديد مي توانيد از 29 اسفند 85 تا 5 فروردين 86 هرچقدر مي خواهيد SMS رايگان بفرستيد!
* SMS رايگان از ايرانسل به كليه خطوط تلفن همراه در داخل كشور
* براي اينكه مشترك ايرانسل باشيد بايد ثبت نام خود را تكميل نموده و سيم كارت خود را فعال كرده باشيد.
3- شما كه به ايرانسل مي پيونديد مي توانيد از 10 اسفند 85 تا 15 فروردين 86 از 12شب تا 6 صبح هر چقدر مي خواهيد مجاني صحبت كنيد!
* مكالمه رايگان از ايرانسل به ايرانسل
4- سيم كارت دائمي ايرانسل خود را پس از تكميل ثبت نام فعال كنيد و 200 دقيقه مكالمه رايگان عيدي بگيريد!
* مكالمه رايگان از ايرانسل به كليه خطوط تلفن همراه يا ثابت در داخل كشور
5- سيم كارت اعتباري ايرانسل خود را پس از تكميل ثبت نام فعال كنيد و 76 دقيقه مكالمه رايگان عيدي بگيريد!
* مكالمه رايگان از ايرانسل به كليه خطوط تلفن همراه يا ثابت در داخل كشور
این اطلاعات همین الان از سایت ایرانسل به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کپی کردم شما هم می توانید بروید ببینید
بچه ها اخبار تکراري ندين
__________________________________________________ __________________________-
ايرانسل
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)