این کدک رو هم نصب کردم
باز ورژن قدیمیه باز نمیشه
(ویندوز ویستاست)
به کامپیوترت که دسترسی پیدا کردی این ورژن 4 بتا 3 رو یه تستی بکن ببنین مشکل از کجاست
این کدک رو هم نصب کردم
باز ورژن قدیمیه باز نمیشه
(ویندوز ویستاست)
به کامپیوترت که دسترسی پیدا کردی این ورژن 4 بتا 3 رو یه تستی بکن ببنین مشکل از کجاست
سلام.
من متاسفانه اکس پی دارم و الان کدکی که گفتم دانلود کنید رو نصب کردم و ورژن قدیمی باز شد و مشکلی نداشتم .
اما این ورژن جدید هم به نظرم کمی کوچیک تر هست صفحه ی نمایش فیلم و زیرنویس هم اینکه فیلم رو که لود کردم برنامه بسته شد !
احتمالا باگی توی برنامه هست که چون ورژن فاینال نیست هنوز رفع نشده .
حالا من چنتا توصیه دارم به شما یکی رو پیدا کنید ویستا داشته باشه و برای ورژن قدیمی تست کنه این کدک رو ببینه کاری میشه یا نه ( فکر کنم Amin جان ویستا دارند میتونی بهش پیغام خصوصی بزنی ) راه دوم اینکه این کدکی که من گفتم نصب کنید یکی قبلی رو پاک کردید ؟ ( اگه نه اینم تست کنید )
و دیگه اینکه برای چه فیلمی و نسخه ی چند سیدی میخواین زیرنویس رو ست کنید بگین تا بینیم میشه بدون استفاده از Sw این کاررو کرد یا نه![]()
جالبه!
مشکل مون با این برنامه برعکس همدیگست
من نمیتونم فیلم رو تو ورژن قدیمی باز کنم شما هم نمیتونی تو ورژن جدید باز کنی
والا قسمت سوم سریال Greek هستش که خودم کل قسمت هاشو دانلود کردم ( دانلود آفلاین)
حالا من بازم با این کدک ها ور میرم
اگه امین هم تو یاهو آنلاین شد گیرش میارم می پرسم ازش
از امین درباره این ورژن جدیده پرسیدم
روشش رو یادم داد
الان با همون فیلمامو زیر نویس می کنم
با تشکر از هر دو امین![]()
سلام دوستان ... همه پست ها رو خوندم ولی هیچ کدوم مشکل من نبود ...
من کدک رو نصب دارم .... اما فیلم در Sw صدا داره اما تصویر نه ...
روی یه سیستم دیگه مشکلی نداشت اما روی این فقط صدا داره ... چی کار کنم ؟![]()
وقتی زير نويس های Srt رو باز ميکنم اگه ANSI باشه که خرچنگ قورباغه مينوسه ، اگه هم Unicode باشه که error ميده
چيکار کنم ؟
سلام.
مطمئن هستین یونیکد سیستمون و سایر موارد درست هست ؟
زمانی که زیرنویس رو لود میکنید چرت و پرت نشون میده ؟
اگه یونیکد درسته و اینطوریه قسمت سمت چپ برنامه اون پایین 3 تا گزینه هست مال زبان اینا اولی رو arabic بذارین ببینید بازم درست نمیشه ؟
سلام.
چه نوع کدکی رو نصب دارین ؟
کدک رو عوض کردید بینید چی میشه ؟
بله کدک رو هم عوض کردم ولی انگار نه انگار .... کدکی هم که الان نصب هست K-Lite Codec Pack فکر کنم کدک خیلی توپی باشه اما تصویر نمیاد .... همه کار منو لنگ کرده و مجبورم با گوش دادن تنظیم کنم ....![]()
حالا که به ما رسید کسی به اینجا سر نمی زنه ...
وقتی من می خوام مثلا از خط شماره 150 تا 200 رو زمانش رو تنظیم کنم خوب اول خط 150 رو انتخاب می کنم و بعدش S رو می زنم و بعد پنجره رو کنسل می کنم و بعد می رم سراغ خط 200 دوباره S رو می زنم و این دفعه Adjust رو می زنم ولی متاسفانه تمام زیر نویس زمانش جا به جا میشه ! می خواستم بدونم راحی برای حل این مشکل هست ؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)