بابا خيلي باحاله من كه حال كردم دركل
ادامه بديد دستتون درد نكند
امتياز 5هم دادم به اين تاپيك
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
بابا خيلي باحاله من كه حال كردم دركل
ادامه بديد دستتون درد نكند
امتياز 5هم دادم به اين تاپيك
برای اینکه اضافه شه باید لینک ماشین خام رو براتون بزارم که هنوز پیدا نکردم
اما ماشین خام اینطوری هست که شما هفت بار فایل رو کپی می کنی بعد rename می کنی مثلا 1 و 2 و 3 و...
بعد با یک برنامه باید توی بازی بریزی بعد اینایی که ما می دیم رو جایگزین کنید![]()
![]()
![]()
![]()
با نظر یک نفر هم نمیشه ادامه داد 18 صفحه همینطوری نوشتیم بعد همش هفت هشت تا نظر توی تاپیک ادیت کردن و پچ برای PES هر کس یه چیزی می گذاشت فقط 1 یا 2 صفحه نظر داشت!!!!! اگر اینطوری پیش بره مجبورم ساخت تهران رو متوقف کنم چون کسی نظر نمیدهیعنی 18 صفحه با این همه بازدید این قدر نظر داره
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
من یه مشکل دارم
آن هم اینه که بعد از دانلود یه ماشین مثل بی ام و برای بازی GTA SA باید فایل دانلود شده رو کجا قرار بدیم...جون مادرتون یکی به من بگه بابا دیونه شدم
راستش من الان که چیزی نمیبینم
تنها راه اینه که با لینک بزاریم چونت الانم نیومده
بفرمایید اینم لقمه ی آماده
این رو آقا سعید با یه مثال زحمت کشیده و نوشتن .
اولین چیزی که برای ویرایش این بازی نیاز دارید برنامه Image Tool یا همان IMGTOOL هست که این برنامه کم حجم را میتوانید از اینجا دانلود کنید.
دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم ماشین پژو 206 برای GTA :
دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایلی را که دانلود کرده اید را از حالت فشرده خارج سازید . سپس فایل های bobcat.txd و bobcat.ddf را به stretch.txd و stretch.dff تغییر نام دهید.
برنامه IMGTOOL را باز کرده و gta3.img را از مسیر زیر وارد برنامه کنید :
GTA San Andreas/Models
در گام بعد کلید های Ctrl و F را با هم بفشارید تا پنجره جست و جو باز شود و فایل های stretch.txd و stretch.dff را از این طریق پیدا کرده و آنها را Delete کنید.
بعد فایل هایی را که دانلود کردید و تغییر نام دادید را به جای فایل های پاک شده قرار دهید . برای اینکار در برنامه IMGTOOL از منوی Commands روی Add کلیک کرده و فایل های جدید را از این طریق وارد کنید. بعد از اینکار باز هم از منوی Commands روی Building Archive کلیک کنید تا فایل ها دوباره بازسازی شود.
(توجه کنید یک بک آپ از فایل Gta3.img تهیه کرده تا اگر به مشکلی برخوردید فایل را به حالت اول بازگردانید)
بعد به داخل بازی بروید . چون ما این ماشین را به جای ماشین Strech وارد کردیم که خیلی کمیاب است میتوان برای به دست آوردن این ماشین رمز KRIJEBR را بزنید تا ماشین جلویتان ظاهر شود.
امیدوارم خوشتان آمده باشد و استفاده لازم را ببرید .
ماشین
لینک دانلود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرنظرنظرنظرنظرنظرنظرنظرن ظرنظرنظرنظرنظرنظرنظرنظرنظ رنظرنظرنظرنظرنظرنظرنظرنظر نظرنظرنظرنظرنظرنظرنظرنظرن ظرنظرنظرنظرنظرنظرنظرنظرنظ رنظرنظرنظرنظرنظرنظرنظرنظر نظرنظرنظرنظرنظرنظرنظرنظرن ظرنظرنظرنظرنظرنظرنظرنظرنظ رنظرنظرنظرنظرنظرنظرنظرنظر نظرنظرنظرنظرنظرنظرنظرنظرن ظرنظرنظرنظرنظرنظرنظرنظرنظ رنظرنظرنظرنظررنظر
بدین
بدین
بدین
بدین
بدین
بدین
با سلام
دوست عزیز نظر دادن یا ندادن دوستان دلیلی بر بد بودن یک تایپیک نیست .
تایپیک شما بسیار عالی است چون تا این مرحله پیش رفته .
من به شخصه از شما و تمام دوستانی که در این تایپیک زحمت می کشند تشکر می کنم . و امیدوارم هر روز تایپیکتون پر بار تر شود .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)