بچز من عربیم زیاد خوب نیست عذر می خوام زیاد نخندین
"امن یجیب مظتره ازا دعا ویکشف سوء"....بهش اعتقاد داری که شفا می ده ؟اگر اعتقاد دارین برای شفای عاجل 13 نفر از دوستان دیوونه خود send کنید((send to only divoneha
بچز من عربیم زیاد خوب نیست عذر می خوام زیاد نخندین
"امن یجیب مظتره ازا دعا ویکشف سوء"....بهش اعتقاد داری که شفا می ده ؟اگر اعتقاد دارین برای شفای عاجل 13 نفر از دوستان دیوونه خود send کنید((send to only divoneha
وای خدای من . یک ساعت فقط داشتم رو زمین از خنده قل میخوردم !!! واقعا که محشرید .
به سلامتی "گاو"چون که نگفت من گفت ما ..به سلامتی "کرم خاکی"نه به خاطر کرمش بلکه به خاطر خاکی بودنش..به سلامتی"دیوار" که هر مرد و نامردی بهش تکیه می کنه ..به سلامتی کلاغ نه به خاطر سیاهیش به خاطر 1 رنگیش..به سلامتی هر چی نامرده چون تا نامرد نباشه مرد معلوم نمی شه
گفتم که من عاشقتم گفتی خفه ...گفتم که من دوست دارم گفتی خفه .....گفتم که من دیوونتم گفتی خفه .....گفتم که تو زنم میشی .گفتی آره .گفتم خفه
به آسمان نگاه می کنم تو را می بینم . به درخت نگاه می کنم تو را می بینم .به دریا نگاه می کنم تو را می بینم .به خورشید........ممکنه 1کم بری اونورتر
امیدوارم کسی تا حالا از smsهای من ناراحت نشده باشه
یه بار 3 تا میمون رو یه درخت نشسته بودن ..یکیش مجله می خونده اون یکی کتاب سومی هم sms منو می خونه
یاد جبهه ها به خیر:حاجی می افتاد رو" مینا "...ما "سیما"رو لخت می کردیم وبا "سحر"راز و رمز داشتیم...با "سپیده" چه حال و صفایی که نکردیم
حاجی اون شب حال و هوای عجیبی داشت یه حس غریب ..صورت حاجی نورانی شده بود ..صورته تک تک بچه های سنگرو بوسید...حاجی یه عطر عجیبی داشت..حاجی بلند شد آفتابه رو ورداشت ..رفت پشت خاکریز ..........بوم م م م..! آه چه صدای وحشتناکی ..صدای انفجار بود..!...حاجی رو مین ها...! آخه چرا حاجی...
تو هر روز صبح باید بلند بشی .با نوک پنجه بری آشپزخونه ..برام صبحانه درست کنی.بیاری برام تو تخت .بری بیرون کار کنی...باید..بعد باد بزن بیاری بادم بزنی .زانو بزنی و بگی:خدایا ممنون که این عشق و به من دادی..به این میگم عشق واقعی.واقعی و شیرین......اگر کسی هم به من اتهام زد که خیانت کارم .اسلحشو به طرفم نشونه رفت ..دلم می خواد بپری وسط تا گلوله بخوره تو قلبه خودت وقتی می افتی زمین و داری می میری دلم می خواد نگام کنی و بگی :عزیزم ببخشید که فرشتو کثیف کردم لطفا" فقط جسدم رو بنداز بیرون..من به این می گم عشق واقعی .واقعی و شیرین ..البته این عشقی نیست که من دارم... ولی عشقی هست که لازم دارم
می گن عشقش مرباست ..باباش هم وزن خرساست..داداشاش ضد حالن ..پسر خالش سرش طاس
بنی آدم اعضای یک پیکرند که .........حالا کی می دونه آپاندیس این وسط چی کارس
من می گم دلم شکسته .تو می گی خوب می شه خستست....من می گم بمون همیشه تو می گی ببین نمی شه....من می گم تنهام می ذاری.تو می گی طاقت نداری..من می گم تنهایی سخته تو می گی این دسته بخته
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)