سلام
setool2
سلام
setool2
سلام خدمت همه دوستان
من تونستم گوشي k750 رو به w800 تبديل كنم ولي دو تا مشكل دارم
1-گوشي توسط برنامه دواينچي w800 شناخته مي شه ولي موقعي كه روشنش مي كنم ازم نمي پرسه كه مي خواي بري تو mp3 player يا تو گوشي و مستقيما وارد گوشي مي شه
2-theme گوشي شبيه به w800 شده و دموي اوليه w800 هم نشون داده ميشه(واكمن) ولي در بخش منوي گوشي آيكونها هيچ تغييري نكردن
چرا اين مشكل پديد اومده و چه شكلي درستش كنم
و يه درخواست دارم حالا از طريق memory و فولدر custom چه طور ميتونم ايكونهاي منو رو عوض كنم
با تشكر از همه دوستان
آقا سياوش من تو سايت topsony عضو شدم اولا كه زبانش معلوم نيست چيه بعد حالا به ايميل من پسورد فرستاده ميزنم وارد نميشه نميدونم چي ميگه چون انگليسي نيستش ميخوام دانلود كنم نميشه ممنون ميشم در اين رابطه هم كمكم كنيد با تشكر
1-باید بری اینجا وگزینه دومی رو فعال کنی menu>settings>general>start-up menul
2-خب زیاد تغییر نمیکنه فقط هر جا که عکس k750بوده تبدیل به w800 میشه و مدیا پلیر هم تغییر میکنه
بیا آقا اینم آموزشش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
BUT BE AWARE THAT CHANGING IMEI IS ILLEGAL AND PROHIBITED BY LAW. USE IT FOR EDUCATIONAL PURPOSE OR WHEN YOU HAVE CHANGED FLASH CHIP WITH ALLREADY FILLED OTP
با تشكر از جناب active_277
تغيير آيكنهاي منو و همچنين اضافه كردن بلك ليست و پچ هاي ديگه رو هم اگر توضيح بديد ممنون مي شم
آيا از طريق فولدر custom انجام مي شه و به چه شكل
با تشكر
سلام من گوشيم كا750 هستش...
از كجا مي تونم بفهمم چه Cid هستش؟
فكر مي كنم Cid46 باشه.
من 2تا كار مي خوام روش كنم يكي حافظه Sms رو زياد كنم. يكي ديگه قدرت فيلمبرداريش رو زياد كنم.
چه كنم؟....................................لطف ا
با سلام
یه کا 750 دارم که با Phone Xsبه W800 تبدیلش کردم
حالا می خوام 2 کارو انجام بدم .
1. گوشی را منو فارسی کنم .
2. درایور دوربین رو می خوام عوض کنم تا کیفیت دوربینش بهتر بشه .
امکان داره ؟
آقا اگه همین تاپیک رو خوب بخونی اقا سیاوش کامل توضیح داده
پچ ها رو هم تو سایت top sony میتونی پیدا کنی
گوشی من کا750 است که ریجستر نشده است اگر ان را به w800 تبدیل کنم کار میکند یا نه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)