یکی به ما جواب نمیده که باید چیکار کنم؟
راستی من این بازی رو دارم تویه یه سیستم دیگه نصب میکن.
میگم شاید از کرک بازی باشه یا ....
اگه کرک بازی رو هم دارید بیزحمت برام بزاریدبرای ورژنهای 1 و 3 ممنونتون می شم
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
یکی به ما جواب نمیده که باید چیکار کنم؟
راستی من این بازی رو دارم تویه یه سیستم دیگه نصب میکن.
میگم شاید از کرک بازی باشه یا ....
اگه کرک بازی رو هم دارید بیزحمت برام بزاریدبرای ورژنهای 1 و 3 ممنونتون می شم
Last edited by javady; 12-09-2007 at 20:10.
یه سرور معرفی کنید تا ما هم مشتری بشیم برای جنگهای تادبریوم که سروری پیدا نمیشه !
با سلام به همه دوستان
به امید اینکه جنرالی مثل Generals ZH بیاد.البه با گرافیک بالا.
پچ هایی مانند Contra و The last stand و Rise to Power یونیت اضافه دارن ولی اصلا بالانس نیستن و هیچ چیز مثل ZH نیست
خدا از دهانت بشنوه. بابا این پچ های عجیب غریب دیگه چیه اومده ! اولین بار که یکیشونو دیدم تو گیم نتی بود که با دوستانم بازی میکردیم. تازه اون نسخه خراب بود .
من خودم خیلی تو این بازی رو دوست دارم و بیشتر از ده ساله استراتژی بازی می کنم ، ولی تا اون موقع ندیده بودم یه شرکتی یه بازی بسازه بعد یه گروه دیگه بیان براش Patch بدن بیرون اونم بدون اجازه !!!
توی یه گیم نت دیدم دو تا بچه کوچیک داشتن با هم بازی می کردن یکیشون به اون یکی گفت : الآن "چلچله " میارم حسابتو می رسم !!!
با خودم گفتم جل الخالق ! چلچله دیگه چه کوفتیه ؟؟!!! دیدم یه تانک اومد از 3 کیلومتر اون طرف تر گند زد به پایگاه یارو !!!
بابا این پچ ها اصلا استاندارد نیست . اگه کسی بخواد پچ نصب کنه حداقل برین سراغ پچ خود EA .
البته تا اون موقع که من بازی می کردم این پچ Demolition رو خیلی ضعیف کرده بود . به هر حال شما خودتون صلاح می دونین ولی من ترجیح میدم بدون پچ رو بازی کنم .ADSL منطقه ما تازه راه افتاده ومن از یکی دو هفته دیگه 256 می گیرم وخیلی پایه ام online بازی کنیم.
حاضرم تجربیاتم رو هم در مورد این بازی در اختیار دوستانی که تازه این بازی رو شروع کردن بذارم .(البته نسخه بدون پچ)
Last edited by StormWielder; 13-09-2007 at 08:49.
دوستان بیاین به این تاپیک هم که دوست دیگر ما Wild_Wolf_72 درست کرده اند یه سری بزنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا که دو تا تاپیک ایجاد شده بیاین بحث رو تو هردوشون دنبال کنیم .
سلام
قبلا یه تاپیک بود انجا قرار میزاشتیم بعد بازی میکردیم تقریبا هرشب بازی انجام میشد ولی انقدر طوش کل کل شد که مدیرا قفلش کردن
بیاین یه تاپیک مخصوص بازی جنرال به صورت online درست کنیم انجا بحس کنیم هااااااااااااا.؟
همه اونایی که ان لا ین بازی میکنن بیان اینجا
[کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by cao-cao; 13-09-2007 at 17:53.
اونایی که میگن دفاع GLA ضعیفه یه Palace بذارن جلوی ورودی Base ببینن بازم دفاعشون ضعیفه وقتی Palace رو با 5 تا سرباز خمپاره انداز پر کنند ؟!!
اونایی هم که میگن کدوم تیم قویه باید توجه داشته باشند که اصل ورژن Zero Hour در حالت Multiplayer خودشو نشون میده ، بیاین 3 به 3 ویا 4 به 4 بازی کنیم ، اونوقت می بینید هر تیم کاربرد خودشو داره .
هیچ کس به ما جواب نمیده؟
بابا مشکل دارم
یه پچ واسه generals cc میخواستم کسی داره بذاره
ممنون
Last edited by DiDiSks; 16-09-2007 at 02:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)