با توجه به توضيحات صادقانه شما فهميدم كه اين گوشي تشابهات زيادي با N91 داره.
با توجه به توضيحات صادقانه شما فهميدم كه اين گوشي تشابهات زيادي با N91 داره.
همانطوری که منم گفتم صدای این گوشی در حالت اسپیکر زیاد بالا نیست ولی در موقع هندزفری واقعآ خداست و هیچ گوشی به پای 950 نمی رسه.ولی بازم این اعتقادو دارم قیمت این گوشی بالاست شما 500 تومان خریدید من همون زمانی که اومده بود خریدم 670 خریدم واقعآ نمی ارزه این قیمت خوشحال میشم نظر تو رو هم بدونم ولی در کل گوشی خوبی هستش.
Last edited by sarmast65_ata; 29-05-2007 at 22:40.
به نظر من تا 450 تومان ارزش داره چون واقعا گوشی خوبی هستش و همونطور که گفتم برای کسی هستش که بیشتر با هندزفری کار میکنه . ال سی دی اش فوق العاده هستش . حالا من تا چند لحظه ی دیگه میخوام گوشیم ام رو با 850 عوض کنم ببینم که چی میشه.
بله گوشی فوق العاده ای هستش البته فقط صدای اسپیکرش کمه ولی از نظر کیفیت توی هندزفری فوق العاده هستش باور کن که من ال سی دی به این تمیزی ندیده بودم دیشب میخواستم با 850 عوضش کنم ولی وقتی 850 رو به دست گرفتم اصلا احساس راحتی نمیکردم . یه جوری بود ولی کارکردن با 950 خیلی راحته مخصوصا برای اس ام اس نوشتن . توی بعضی جاها نوشته بودن که برای اس ام اس مناسب نیست ولی به نظر من تنها گوشی که الان برای اس ام اس مناسبه فقط همینه . سرعتش هم فوق العاده هستش.
ولی این فروشنده نامرد فکر کنم شارژر فابریکش رو به من نداده چون یک پورت داره فکر کنم باید مثل 850 بایستی دو پورت داشته باشه آیا همینطوره؟
واله من اطلاعات دقيقي از W950 ندارم ولي اميدوارم که اينطوري که ميگي نباشه. به هر صورت با W950 خوش بگذره.
منظورت رو نفهمیدم از کجاش بدت اومد ؟ گوشی باکلاس خوب و سنگینی هستش - دست هیش کسی هم پیدا نمیکنی.
راستی برنامه ای نیستش که صدا ها رو تقویت کنه؟
منظورم اين نيست که از گوشي بدم اومده . من واقعا عاشق sonyericsson اونم مدل هاي W950 و P990 هستم. فقط منظورم اين بود که اميدوارم فروشنده نامردي نکرده باشه و فقط يه اشتباه سهوي باشه . در مورد صدا هم فکر نمي کنم امکاني باشه . ولي يه سر به کلوپ W950 بزن.
مطمئن باش اشتباه سهوی نبوده من اونجا ساده بازی کردم وقتی کارتن رو به من داد توش شارژر نبود گفتم شارژرش کو ؟ گفتش ببخشید درش اوردمش الان میذارم توش از توی کشو این شارژر رو به من داد.
آدم وقتی گوشی گرون میخره بایستی مواظب باشه . الحمدالله مشکلی نداره ولی اون اصلیش فقط یه خوبی داشت این بود که دو تا پورت داشت و میشد هم شارژ کنی هم از هندفری استفاده کنی.
میگن که باید آپدیت کنید شاید صداش بهتر باشه .
صدای اسپیکر N73 آیا از دبلیو 950 بهتره ؟
شاید عوضش کردم نظرتون رو سریعتر به من بگید از کسانی هم که ان 73 دارند کمک میخوام . با دلیل ها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)