اولا بر چه اساس میگی خوب انتن نمیده ؟ اگه منظورت هندزفری هست بهتره گوشیتو یه بار فورمت کنی ... نتیجه رو اعلام کن
اولا بر چه اساس میگی خوب انتن نمیده ؟ اگه منظورت هندزفری هست بهتره گوشیتو یه بار فورمت کنی ... نتیجه رو اعلام کن
من رفتم بگیرم!فقط باید تا آخر امتحانا صبر کنم...
![]()
به سلامتی ....
با سلام به دوستان عزيز
من ديروز n90 گرفتم از يكي از فاميلامون خريدم حالا ميخوام فرمت كنم برگرده به تنظيم كارخانه ميخوام از اول خودم برنامه و .... بريزم داخلش حالا من تا حالا گوشي سيمبين نداشتم يه خورده كار باهاش برام سخته اگه ميشه يه راهنمايي كنين ممنون ميشم يه چيز ديگه موقه آهنگ گوش دادن چطوري ميتونم صدا رو كم و زياد كنم .
دوستان عزيز به دادم برسيد من گوشيم را فرمت كردم حالا سيم كارت را ميزارم داخل گوشي سيم كارت را نميشناسه . همين سيم كارت را ميزارم داخل 3 تا موبايل ديگه كار ميكنه . بايد چيزي را فعال كنم ؟
![]()
سلام بچه ها
من خودم ان90 دارم و خیلی ازش راضیم
جدا از بحث وزن و حجیم بودنش در نوع خودش واقعا گوشی توووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووووووپیه
از موقعی هم که خریدم 80000 تومن افزایش قیمت داشته
بوده برنامه هایی که روی ان70 جواب نداده ولی ان90 به راحتی پذیرای اون بوده
دوست عزیز مطمئنی گوشیت از همون اول سالم بود
من که تا حالا باهاش به مشکلی برخورد نکردم
واسه فرمت چه کدی رو دادی
#7780#*
بازگشت به حالت تنظیمات کارخانه ای. مناسب برای زمانیکه گوشی قاطی کرده است . درواقع درایو C گوشی را ریست میکند (ریست گوشی بدون حذف برنامه ها) بعد از وارد کردن این کد ، گوشی از شما تقاضای وارد کردن security code را خواهد داشت که اگر آنرا قبلا تغییر نداده باشید 12345 میباشد.)
#7370#*
فرمت گوشی . مناسب برای زمانیکه گوشی خیلی خیلی قاطی کرده است. درواقع این کد درایو C گوشی را فرمت میکند و البته تمامی برنامه ها و فایلهای موجود بر روی این درایو از بین خواهند رفت . بعد از وارد کردن این کد ، گوشی از شما تقاضای وارد کردن security codeرا خواهد داشت که اگر آنرا قبلا تغییر نداده باشید 12345 میباشد.)
جواد جان مشكلم حل شد ولي چون فرمت كردم هرچي عكس واسه اس ام اس داشتم پاك شده و همچنين هر چي بازي بود اگه ميشه يه سايتي يا اگه خودت داري برام بزاري ممنون ميشم .
با حرفت موافقم واقعا گوشي توپيه .
اي كساني كه n90 دارين ...... من عكس متحرك ميخوام بندازم رو صفحه به عنوان والپيپر چرا ثابت ميمانه ؟
سلام
امکانش نیست...بعضی تم ها والپیپر رو متحرک می کنن ولی زیاد سازگار نیست و مجبوری پاکشون کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)