ماله من هم ورژنش 6.03.08 بود.اصلا اس ام اس هم نمی تونستم بنویسم اینقدر ری استارت میشد
ورژنش رو بردم بالا توی این 3 ماهی یک بار ریست شد اون هم فایل سنگین باهاش اجرا کردم
ورژنش 6.03.40
ماله من هم ورژنش 6.03.08 بود.اصلا اس ام اس هم نمی تونستم بنویسم اینقدر ری استارت میشد
ورژنش رو بردم بالا توی این 3 ماهی یک بار ریست شد اون هم فایل سنگین باهاش اجرا کردم
ورژنش 6.03.40
سلام.
می شه بگی موقع آپدیت چه کار کردی؟
مگه اول برنامه برای آپدیت رو از نوکیا دانلود نکردی که حجمش حدود 20 مگه .
بهد اون رو نصب کردی بهد پی سی سوئت رو و بعد به اینترنت و بعد برنامه رو اجرا کردی ؟
من این مراخل رو رفتم بعد وقتی که عکس گوشی اومد و برای اون سرچ می کرد یه پیغام اومد که آپدیت نمیشه.
راهم درسته؟
خیلی ممنون از اینکه کمک کردید . این کار رو می کنم ببینم چی میشه .
برای من هم همین ورژن هست ، اما هرگز ریست نشد !ماله من هم ورژنش 6.03.08 بود.اصلا اس ام اس هم نمی تونستم بنویسم اینقدر ری استارت میشد
شما چطور گوشی تون رو آپدیت کردید ؟
مشخصات گارانتي
نام شركت حدود قيمت ( تومان )
گارانتی متفرقه 277000
جدول مشخصات گوشي
مشخصات
نام گوشي: 6630
تاريخ معرفي : سه ماهه دوم سال 2004
باند فركانس:
باند :
UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
سيستم عامل نوع: Symbian OS v8.0, Series 60 v2.0 UI
مشخصات ظاهري وزن: 127 گرم
سايز (میلی متر) : طول : 110 عرض : 60 ضخامت : 21
رنگ بندي گوشي : نقره ای
--------------------------------------------------------------------------------
مشخصات صفحه نمايش نوع: TFT با قابلیت نمایش 65536 رنگ
ابعاد: 176x 208 پیکسل
صفحه نمايش لمسي: ندارد
حالت اسكرين سيور: دارد
تصوير زمينه: دارد
--------------------------------------------------------------------------------
مشخصات دوربين نوع: 1.3 مگاپیکسل
قابليت بزرگنمايي: 6 برابر
ابعاد عكس : 1280x960 پیکسل
قابليت فيلمبرداري: دارد QCIF
مدت فيلمبرداري: به میزان حافظه
فلاش: ندارد
مشخصات صداي زنگ نوع: پلی فونیک 48 کاناله
قابليت دريافت زنگ: دارد
پخش MP3 به جاي زنگ: دارد
مشخصات پخش كننده موزيك نوع: MP3 player
قابليت پخش: MP3, AAC, MPEG-4
مشخصات حافظه حافظه گوشي: 10 مگابایت
حافظه مموري كارت : دارد 64 مگابایت کارت RS-DV-MMC
دفترچه تلفن: دارد
نمايش تصوير تماس گيرنده: دارد
ابزار ارتباطي گوشي پورت: Pop-Port
بلوتوث: دارد نسخه ی1.2
اينفرارد: ندارد
GPRS : دارد Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
EDGE : دارد
HSCSD : ندارد
: 3G
دارد 384kbps
Wireless LAN: ندارد
بازي نام بازي : دارد با قابلیت دانلود
مرورگر اينترنت WAP : دارد نسخه ی 2
xHTML : دارد
HTML : دارد
ساير مشخصات
messaging : SMS, MMS, EMail, Instant Messaging
تايپ هوشمند T9 : دارد
ويبره : دارد
آيفون : دارد
منشي تلفني : ندارد
سيستم ضبط صدا: دارد
سيستم شماره گيري با صوت: دارد
فرمان صوتي : دارد
راديو : ندارد
چراغ قوه: ندارد
فن آوري Push to talk : ندارد
مكالمه تصويري: ندارد
قابليت ويرايش آفيس: ندارد قابلیت نمایش آفیس
قابليت نمايش Pdf : ندارد
قابليتهاي ديگر: Java MIDP 2.0
مشخصات باتري نوع: Standard, Li-Ion 900 mAh (BL-5C)
زمان مكالمه مداوم: 3 ساعت
زمان آماده به كار: 264 ساعت
وسايل جانبي هندزفري: مدل HS-2Rو مدل HS-3 و مدل HDB-4 و مدل HS-10 و مدل HS-5 و مدل HDS-3
هندزفري بلوتوث: مدل HDW-3 و مدل HS-4Wو مدل HS-21W و مدل HS-13W و HS-12W و مدل HS-11W
كاركيت: مدل CK-7W
كاركيت بلوتوث: مدل CK-7W و مدل CK-1W و مدل HF-6W
كابل: مدل DKU-2
هلدر: مدل CR-1
قابليت نصب دوربين: مدلPT-6
كيبورد بيسيم: مدل SU-8W
شارژر: مدل AC-1و مدل ACP-12
شارژر فندكي: مدل LCH-12
ساير لوازم : دستگاه نگهداری عکس مدل PD-1 و قلم دیجیتال مدلSU-1B و دستگاه پخش عکس روی تلوزیون مدلSU-2 و قاب عکس مدلSU-4 و قاب عکس مدلSU-7 ودستگاه پخش عکس مدل Kaleidoscope I وگردنبند با قابلیت دریافت عکس مدل I RX-3 وگردنبند با قابلیت دریافت عکس مدلMD-1 و دستگاه انتقال عکس به تلوزیون مدل SU-5 و پایه مکالمه تصویری مدل PT-8 و فلاش مدل PD-2
من فكر مي كنم اينجوري اس ام اس ها از اين به بعد ميره رو حافظه قبلي ها جا به حا نميشه. مي خوام قبلي ها بره رو حافظه كه گوشي رو فرمت كنم.
اگر حافظه مقصد (مموری کارت) خالی باشه (منظور از خالی یعنی هیچ sms ای در آن نباشد) بعد از تغییر محل ذخیره سازی سوالی مبنی بر انتقال sms های قبلی پرسیده می شود و در صورت مثبت بودن پاسخ smsهای قبلی نیز به محل جدید انتقال داده میشود.
ولی بهترین کار backup گیری به کمک pcsuit هست
سلام دوستان عزیز!
می خواستم بدونم که راهی یا برنامه ای هست که بشه پیغامها رو از روی 6630به کامپیوتر انتقال داد و خوندش؟! جوری که بشه sortesh کرد و شاید بعدا ازش رو گوشی استفاده کرد؟!
دوربین گوشی من دور عکسها و فیلمها یک لکه رنگین کمانی می ندازه وقتی زوم میکنم لکه محو میشه چه طوری درستش کنم ؟ ایا عیب از لنز دوربینه؟
با تشکر
سلام
ببخشيد من يه سوالي داشتم چطور ميشه از عكس هاي متحرك در صفحه اصلي گوشي به عنوان wallpaper استفاده كرد . اين مشكل براي من پيش امده كه عكس هاي متحرك در گالري كه وقتي wallpaper ميكنم به صورت ثابت در صفحه اصلي ديده مي شوند و لي در داخل گالري متحرك هستند. از شما خواهش مي كنم كه من را راهنمايي كنيد .
دوست عزیز فرمت gif رو نمیشه به عنوان wallpaper استفاده کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)