دموی این بازی تو e3 رو دیدم و فقط میشه گفت فوق العاده بود . بی صبرانه منتظر این بازی هستم .
دموی این بازی تو e3 رو دیدم و فقط میشه گفت فوق العاده بود . بی صبرانه منتظر این بازی هستم .
ماشاالله 118 تا گلوله ! فکر میکنم زیاده مگر اینکه اون موجودات سگ جون باشن ! بازی سیستم دکمه زنی هم که داره و این میتونه خیلی به جذابیت بازی کمک کنه !
به عنوان پیر فنبوی این بازی (از سال 2006 تو کف این بازیم) می تونم بگم:
داستان معماگونه + هیجان تموم نشدنی + فضای وهم آلود و تیره + گرافیک و از اون مهمتر نورپردازی + REMEDY = یک بازی تقریباً بی نقص
راستی این بازی رو باید ساعت 12 شب با اسپیکر و کارت صدایی که حالت Surround رو ساپورت می کنه بازی کرد. وای که چه حالی میده وقتی از پشت دارن تعقیبت می کنن و ...
خوب چیزی گفتی شما باید یک سیستم دالبی تهیه بکنید همچنین یک سی پی یو 4 هسته ای تا این بازی رو که یک اتمسفر جدید
رو داره به وجود میاره یعنی یک بازی اکشن+ هیجان انگیز+داستان فوق العاده+اپیزودهاش+روانشناسا نه+Havok 4.0 + Alan WAKE engine +Remedy میشه یک
شاهکار هنری نه بازی من حتی محو تماشای غروب دل انگیز از پشت کوه های Bright falls میشم !!! خارق العاده هست !!!
دقیقاً
به همین خاطر به فکر یه اسپیکر 5.1 هستم با یه کارت صوتی Creative X-Fi.
مانیتورم رو هم تازه عوض کردم شد T220P.
راستی مطمئنی فیزیک بازی Havok هستش؟ عوضش نکردن؟
ولی به نظرم عوض کرده باشن سیستم فیزیک بازی رو چون یه جا خوندم Havok دیگه قدیمی شده.
یا اینکه یه Xbox360 بخرید.
![]()
درسته خوب ولی این هاوک نیست !!
Havok 4.0 هست یعنی ورژن 4 هاوک یا اصطلاحا نسل 4 موتور هاوک هست که بسیار هم قدرمتمند هست !!!
یک سوال!
کلا اینا با هم چه قیمت میشه!
اگه اینطوری که شما میگین حدود 600 هزار تومنی میشه!
یک طور دیگه هم میتونید برید!
یک X360 + یک Tv 52x HD !!![]()
از این بازی اگه یه فیلم بسازن خیلی خوب میشه.داستانش جون میده برای فیلم.اصلا قرار هست فیلمی ازش بسازن؟
آره به نظر منم غروب های شهر bright falls واقعا دیدنی میشه
فقط من باید یه فکری کنم قبری چیزی آماده بذاریم چون داره شب میشه در حین احساس قشنگی احساس پرش قلب به بیرون سینه رو هم میشه حس کرد و می تونیم بعد از شب شدن یه راس بریم قبرستون.فکر کنم دشمنان توی این بازی خیلی خیلی سخت کشته بشن
راستی این bright falls قبرستون هم داره؟
مثلا بریم ادامه ی بازی رو توی شب در قبریتون انجام بدیمدیگه اون خیلی جالب میشه.
حالا از شوخی بگذریم
ولی یه سوال مثلا ما داریم یه ماموریتو توی شب انجام میدیم
بعد بازی رو سیو می کنیم میریم تا صبح
اون وقت ادامه ی ماموریت چی میشه بچه ها؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)