یک نرم افزار برای تبدیل mp3 به amr معرفی کنید.
یک نرم افزار برای تبدیل mp3 به amr معرفی کنید.
سلام من دنبال برنامه ای هستم که محيط گوشی های جاوا را روی کامپیوتر شبيه سازی کند تا بتوانيم برنامه هایی را که مينويسيم
يا از اينترنت یا جای ديگه ميگيريم ابتدا روی کامپیوتر تست کنيم . (خيلي جالب ميشه!!!!!!)
من در جایی خواندم که چنين برنامه هایی هستند و برنامه نويسان موبايل از آنها استفاده ميکنند اما متاسفانه نام برنامه ها را ذکر نکرده
بود... لطفا اگر در اين مورد اطلاعاتی دارد کمک کنيد .
با تشکر فراوان
سلام . .نوشته شده توسط irbooks.ir
دوست گرامي . . در تاپيك زير معرفي شده . .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته نام تاپيك اين خاصيت رو نگفته . .كه mp3 به amr رو تبديل ميكنه . . .اما شما براحتي ميتونيد اين كار رو انجام بديد . . . موفق باشيد . .
سلام . .نوشته شده توسط MatinCracker
دوست گرامي . .از برنامه ي زير استفاده كن . .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتي اين برنامه رو نصب كردي . . شكل فايل هاي jar شما عوض ميشه . . و هر وقت فايل جاري رو روش كليك كني تا اجرا بشه . . يه فايل ديگه هم ميسازه . . كه فرمتش exe هستش . .
در ضمن هروقت هم خواستي شكل فايل jar رو مثل اولش كني . . از قسمت Properties اين كار رو انجام بده . .
موفق باشي . .![]()
![]()
کرک Psiloc_CrystalArabic_UIQ3.sis رو من میخوام
سلام دوستان.
من منشی تلفنی برای گوشی Sony Ericsson Z530i میخام. (اگه میشه!)
با تشکر فراوان.
آقا خوهشا يه كسي جواب ما رو بده
ورژن قديمي اسمارت موي رو ميخواسژتم اگه هست بزاريد
ممنون
خواهش ميكنم يه كسي بزاره
يك برنامه Uninstaller براي مبايل مي خواهم كه اولاً برنامه هاي داخل گوشي را از بيخ و بون پاك كند در ضمن روي گوشي من يك برنامه هست كه نصب كردم ولي به دليلي نا معلوم اصلاً نمي توانم از گوشي پاكش كنم.برنامه اي باشه اين كار را بكند و اين برنامه بي خود من را هم كه اصلاً باز هم نمي شود را پاك كند خيلي خوب هست.منتظر معرفي هاي مكرر دوستان هستم.
سلام
یه نرم افزار میخوام که توی گوشی 6630 بتونم بینهایت تا حجم خود مموری صدا ضبط کنم
ممنون
![]()
سلام خیلی تاپیک فعالی درست کردین خسته نباشید
من یه برنامه می خواستم که بشه با اون فایل های txt فازسی رو بشکل کامل خواند
خودم یکی دارم اما حروف ک ی رو نشون نمیده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)