آقا اگه من بخوام گوشيمو فلش كنم چقدر خرج داره و چقدر هم طول مي كشه؟ نميخوام گوشي رو بدم دست يارو بره به امون خدا. ميخوام بالا سرش باشم.
(سريال گوشي رو ميخوام به سرسال اصليش برگردونم)
(ضمنا اين فلش كردن شامل منو فارسي هم ميشه , كلا چقدر در مياد؟)
آقا اگه من بخوام گوشيمو فلش كنم چقدر خرج داره و چقدر هم طول مي كشه؟ نميخوام گوشي رو بدم دست يارو بره به امون خدا. ميخوام بالا سرش باشم.
(سريال گوشي رو ميخوام به سرسال اصليش برگردونم)
(ضمنا اين فلش كردن شامل منو فارسي هم ميشه , كلا چقدر در مياد؟)
10 تومن زیاد هم صول نمی کشه 15-30 دقیقهنوشته شده توسط barton2500
گوشیهای اصلی سونی اریکسون بدون استثنا شماره imei داخل firmware با پشت گوشی و روی جعبه یکی نیست.
چون بدلیل عدم داشتن نمایندگی معتبر شماره اصلی هیچ کدام در شبکه ثبت نشده و دستی رجیستر شدن.
در تعریف نمایندگی معتبر هم بگم یعنی شرکتی که حاضر باشه تعرفه 60 درصدی رو به مخابرات بپردازه.
مخابرات به فکر منافع خودشه نه تامین حقوق مصرف کننده.
ببین:در این صورت شما مالک قانونی این گوشی نیستید واین مورد زمانی به ضرر شما میشه که احتمالا گوشیتون رو گم کنید یا سرقت بشه و درخواست ردیابی به مخابرات بدین واونوقته که شماره سریال واقعی رو ندارید که به مخابرات بدین چون اونا از روی همین سریال #06#* گوشی رو ردیابی و بیدا می کنن .وچون شماره سریال گوشی در صورت بیدا شدن گوشی باید با سریال بشت گوشی و روی جعبه یا روی کارت گارانتی یکی باشه تا صاحب اصلی مشخص بشه به مشکل میخورید, تازه اگر شماره اصلی رو جایی داشته باشد و به مخابرات بدین باز هم نمیتونید به سادگی . بعد از بیدا شدن سارقبهشون اثبات کنید.نوشته شده توسط Diego
معمولا گارانتیهای متفرقه از شماره سریال گوشیهایی که قبلا قانونی رجیستر شدن ولی الان به هر دلیلی استفاده نمیشن < مثلا سریال گوشیهای خراب اوراقی ویا دزدی اوراق شده> استفاده میکنن.
در کل من بیشنهاد میکنم اگر گوشیتون رجیستر قانونی نبود , ببرین بیش فروشنده تا حداقل سریال اصلی رو روی فاکتور بنویسه تا بعدا به مشکل نخورین.
در کل با این احتمالات مشکل خیلی مهم نیست.اگر شامل کسی میشه ,جای ناراحتی نیست. 2.9.85
من شماره سريال گوشيم به صورت
xxxxxxxx-xxxxxx-x-x
كه قسمت دوم همون شيش رقميه با شماره پشت جعبه و باتري يكيه ولي قسمت اولش يكي نيست يعني هشت رقمي بعدشم وقتي مغازه دار شماره سريال گوشي منو نوشت همون شيش رقم رو نوشت و قسمت اول رو ننوشت ... يعني همون شماره هايي كه يكيه حالا گوشي قانونيه يا نه ؟!؟
مهدي جان عالي بود mer30.000.000نوشته شده توسط Mehdi_MaX
سلام دوستان.من يك سوال داشتم.
گوشی من k750i هستش که وقتی با روشی که شما گفتید تست کردم دیدم رجیسترش غیر قانونیه.
مي خواستم بدونم امكانش هست كه گوشي رو فلش كرد و بعد با سريال جديد رجيستر كرد؟ (مثل p990 ) .
اگه آره لطفا منو راهنمای کنید.
با تشکر.
عضويت جديدت رو به جمع پي سي تبريك ميگم دوست عزيزنوشته شده توسط Wink
![]()
بله كاملا درسته اگه گوشي به هر علتي سرقت بشه مشكل بوجود مياد و اين در مورد گوشيهايي كه دستي رجيستر شده كاملا صدق ميكنه
فروشنده هم هيچوقت قبول نميكنه كه شماره سريال رو (البته اگه رجيستر دستي باشه) توي فاكتور بنويسه چون خودشون ميدونن كه اگه اينكارو بكنن براشون دردسر ميشه و اصلا اينكارو نميكنن![]()
آرش جان عضويت جديد شما رو هم تبريك ميگمنوشته شده توسط arash1980
![]()
نه دوست من اگر گوشيهايي كه رجيستر دستي شدن , فلش و يا آپديت بشن ديگه كار نميكنن يعني گوشي ديگه سيم كارت رو نميشناسه و بايد دوباره دستي رجيستر بشه تا كار كنه
شما اگه ميخواي شماره سريال گوشيت درست و حسابي باشه بايد بري و پيگير بشي تا تو مخابرات ثبت بشه كه فكر ميكنم اينكار فعلا امكان پذير نيست![]()
جاويد جان متاسفانه شما گوشيت دستي رجيستر شدهنوشته شده توسط javid_blogsky
بايد تمام شماره ها يكي باشه و فقط اون دوشماره آخر هست كه اگه تو يكي از سريالها نباشه مشكلي نداره اونم ورژن نرم افزاري هست كه از اين بابت مشكل نيست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)