ببین منم خودم xbox دارم اما خیلی زجرم داده شما بتونی خیلیییی مواظب باشی و خیلی لیلی به لالای xbox بزاری توصیه میکنم xbox بگیری اگر نه ps3 اما مشکل اینجاست هم قیمت oخود کنسول هم قیمت بازی هاش خیلی بالاهستش
ببین منم خودم xbox دارم اما خیلی زجرم داده شما بتونی خیلیییی مواظب باشی و خیلی لیلی به لالای xbox بزاری توصیه میکنم xbox بگیری اگر نه ps3 اما مشکل اینجاست هم قیمت oخود کنسول هم قیمت بازی هاش خیلی بالاهستش
Last edited by simslove; 22-11-2009 at 12:11.
به نظر من اگر میخواهید همه ی بازی ها رو بازی کنید اول 360 و بعدش PS3 چون انحصاریهاش خیلی خوفه
بعدش هم اگر طرفدار دو آتیشه ی سونی هستید اول PS3 رو انتخاب کنید چون الان اگر توی تهران باشید دیگه مشکلی ندارید چون خیلی جاها واسه تعویض و اینا هستش
از نظره گرافیک PS3 !!!!!!!!!!!!! من تو ال سی دی سونی 42 اینچ فول HD خونه ی دوستم . گفتم بیا PS3 و XBOX 360 رو مقایسه کنیم . من GOD OF WAR 3 رو گذاشتم . اون هم هرچی بازی داشت گذاشت ولی هیچکدوم به پای GOD OF WAR و PS3 نرسید .............................
ميتونم بپرسم ايشون چه بازي هايي گذاشتن ؟!
GEARS OF WAR . PES 2010 . EVIL 5 . MODERN WARFARE 2 . GTA IV . .............................
GEARS OF WAR . PES 2010 . EVIL 5 . MODERN WARFARE 2 . GTA IV . .............................![]()
من کاری به مقایسه شما ندارم ولی هنو که God of war 3 منتشر نشده
نکنه شده من خبر ندارم.![]()
من 120 هزار تومن خریدم از جمهوری ................. چه طور میگین منتشر نشده ؟؟
دوست عزیز اون بازی احتمالا God Of War Colection هست
God Of War 3 تقریبا توی ماه اسفند میاد
ماه March
من فكر كردم شما Demo بازي كردي داري اينجوري از گرافيك تعريف ميكني ! ! !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)