سرعت های بعدی که روش محدود میشید اول 1.5 مگ و بعد هم 480 کیلوبایت هست
سرعت های بعدی که روش محدود میشید اول 1.5 مگ و بعد هم 480 کیلوبایت هست
بله متاسفانه الان رسیدم به سرعت480تا زیر بار هم نمیرن
پشتیبانی اقای افتخاری اعتقاد داره که همین که الان داری بالای 3 مگ میگیری باید خدا رو هم شکر کنی ما تو قرارداد نوشتیم 2 مگ الان شما داری بالاتر از این مقدار میگیرید پس از نظر ما هیچ مشکلی نداره !
جالبه بعدش زنگ زدم بخش فروش و ازشون پرسیدم میخوام سرویس بگیرم محدودیت وجود داره مشکلی چیزی گفتن نه هیچ مشکلی نیست هیچ محدودیتی هم نداریم و تا چهل مگ شما سرویس میگیرید ! که بعدش که گفتم من سرویس دارم الان محدود شده گفت نه ما مشکلی نداریم احتمالا فقط مال شما مشکل داره
کلاه برداری تو روز روشن واقعا همینه
Last edited by pinkfloyd2; 10-02-2022 at 22:21.
کاش اون به حساب وزیرارتباطات هم این تایپک را میدید تا بفهمه این کلاهبردارها با سواستفاده از قوانین مسخره مقررات رادیویی چطور دارن سر مردم کلاه میزارن اون سامانه 195 هم که بجای اینکه حامی مردم باشه شده شریک دزدها
با آسیاتک هم تست کردم سرعت به اندازه ایرانسل نیست ولی در حد نرمال هست . 30 مگ رو میده ....خود مبنا بازی در اورده و یا یوزرش زیاد شده یا کلا محدود کرده بدون هیچ قانونی .
سلام
من 2 ماهه از این کلاهبردارا سرویس میگیرم. 2700 بابت یه سیم کارت پرداخت کردم.
دیروز سرعتم رو 6 بسته شده بود. امروز رو 4 بسته شده.
اگر کسی تجربه داره یه متن دادخواست بنویسه اینجا بزاره که بریم ازش شکایت کنیم. تو متن قرارداد نوشته باید چیزی که تبلیغ و بازاریابی کردن رو ارائه بدن.
اینا معمولا ماله یه استان و قومیت خاص هستن به استان خودشون خوب سرویس میدن دست بقیه هم با شکایت بهشون نمیرسه ...
من تو 195 شکایت ثبت کردم. حالا که اپراتور جواب داده نمیتونم ببینم چی گفته.
چند نفر دیگه هم این مشکل رو داشتند.
![]()
خب رسما تو سایتشون نوشتن مصرف منصفانه ۲۰۰ گیگ (تازه اگر بعدا کمترش نکنن)
۱۹۵ هم تمام شکایت ها رو رد میکنه.
ما هم که ۱ ساله و ۲ ساله خریدیم عملا ازمون دزدی کردن و دستمون به هیچ جا بند نیست.
چند میلیون پول بی زبون رو خوردن و یه آب هم روش
اگر ازشون سرویس دارید بیاید تو کانال زیر ببینیم چی کار میشه کرد:
mabna_report
الان پشتیبانیش اقای نادر به بنده گفت ما هم تو سایت زده بودیم از روز اول هم بخش فروش به همه می گفتن که 200 گیگ منصفانس از روز اول !
دیگه واقعا کلاه برداری تو روز روشن همینه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)