تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 26 اولاول ... 8141516171819202122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 254

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی اسپانیا | فصل 2018-2019

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مستندات اتلتیکو علیه داوری دربی

باشگاه اتلتیکو مادرید با انتشار تصاویری از تصمیمات اتخاذ شده با VAR در دیدار روز گذشته این تیم مقابل رئال، از تصمیمات داوری انتقاد کرد.

سپیدپوشان تیم برتر میدان در دیدار شب گذشته بودند و توانستند با گل‌های کاسمیرو، سرخیو راموس و گرت بیل، در مقابل تک گل گریزمان به پیروزی برسند. دیگو سیمئونه در کنفرانس خبری پس از بازی مدعی شده بود که VAR علت شکست آنها نبوده است، هر چند که بازیکنان اتلتیکو با چندین تصمیم داور به شدت عصبانی شده بودند. اعلام پنالتی به نفع رئال در نیمه اول که به اعتقاد اتلتیکویی ها در خارج از محوطه جریمه خطا رخ داده بود ولی داور با استفاده از VAR مدعی شد که خطا در داخل محوطه بوده است.

با این حال، تصاویری که اتلتیکو در شبکه های اجتماعی منتشر کرده نشان می‌دهد که خطا در خارج از محوطه جریمه رخ داده است.

شاگردان سیمئونه سپس توسط موراتا نیز به گل رسیدند ولی داور آن را آفساید اعلام کرد. داور با استفاده از VAR، چنین تصمیمی گرفت ولی تصویری که باشگاه اتلتیکو منتشر کرده نشان می‌دهد که راموس آفساید را پر کرده بود.

صحنه سوم نیز برخورد موراتا با کاسمیروست که به اعتقاد اتلتیکویی ها، داور باید پنالتی اعلام می‌کرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مستندات اتلتیکو علیه داوری دربی
    اینا امیدی هم دارن؟ همین دو بازی (ال کلاسیکو و دربی مادرید) نشون داد کمیته داوران عزمشو جزم کرده رئال سهمیه بگیره

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سیمئونه خودش گفته به بازی خوب رئال باختیم نه داور
    اونوقت چه سوزشی فراگرفته یه سری مسی فن و اصغر کاتالان رو !!!!!!!

وجدانا میزان درک فوتبالی این جماعت همین قدره که مسی رو بهترین بازیکن تاریخ میدونن
    در مورد رکورد های مسی فقط عمق درک فوتبالی رو ببینید در ادامه :
    طرف از بدو تولد واسه بارسا بازی کرده و نزدیک به 15 ساله داره واسه بارسا بازی میکنه
    حالا تو این 15 سال همراه شده با دوره کل تاریخ بارسا ( به گفته اسطورشون ژاوی کل تاریخ بارسا همین 10 سال هست )
    حالا تو همچین دوره ای که کل ترکیب آماده میشد تا به مسی پاس بدن و گل بزنه همچین رکورد هایی رو زده
    فکر کنم دنی آلورز و اصغر والدز هم مشابه این رکورد ها رو دارن فقط چون از بدو تولد تا آخر روز فوتبال تو بارسا نبودن آمارشون کمتره
    این آمار بیشترین های لالیگا و بارسا رو که مسی تو 14 15 سال حضور تو بارسا زده رو مقایسه کنید با آمار 8 ساله رونالدو با رئال ( تازه اونم رئالی که بین 2010 تا 2014 تازه داشت اوج میگرفت )

این آمار ها خیلی جذابه
    حتما بهش دقت کنید
    1. کسب بیشترین جام در تاریخ بارسلونا

2. ثبت بیشترین گل زده در تاریخ بارسلونا

3. ثبت بیشترین گل زده در تاریخ لالیگا

4. ثبت بیشترین پاس گل در تاریخ لالیگا

6. ثبت بیشترین گل زده در تاریخ الکلاسیکو

8. ثبت بیشترین گل زده رسمی برای یک باشگاه اروپایی

و در آخر میخوام شما رو با کلنگی ترین آمار و افتخار مسی این فرازمینی آشنا کنیم
    آماری که هیچ بازیکنی نه تا اکنون و نه در هیچ زمانی از تاریخ نخواهد شکست

10. ثبت بیشترین دریبل موفق در تاریخ جام جهانی
    اینجور آمار ها و افتخارها و رکوردها از زمانی که مسی فوتبالیست شده و یه سری دکل نورد استخدام کرد به ثبت رسید

مثلا فکر کنید چند سال بعد پسر مسی میره به باباش میگه بابا رونالدو قهرمانی اروپا و افتخارات باشگاهی مختلفی تو باشگاه های از تو بیشتر داره و یه جام ملی داره دقیقا من به چی تو باید افتخار کنم ؟
    مسی هم در حالی که دستی به سر پسر میکشه در جواب میگه پسرم از دریبل قافل نشو که نصف افتخارات فوتباله همچنین من 2 بار به کورتوا لایی زدم که بعدها شد دروازه بان رئال و منم اون دریبل ها رو قاب کردم زدم به دیوار

4. این کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بارسا: سه بازی، سه تساوی.

گویا وارسایی‌ها بدون وار به مشکل خوردن

اختلاف با صدر از ۱۰ امتیاز رسید به ۶ امتیاز.

6. این کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کورتوا: من هیچ شکی ندارم که رئال مادرید توانایی و اشتیاق لازم برای بردن سه گانه را دارد

تیبو کورتوا دروازه بان بلژیکی باشگاه رئال مادرید در مصاحبه با ABC در مورد مسائل مختلف صحبت کرد. به نقل از آ.اس، تیبو کورتوا گفت:

رویایی که به حقیقت پیوست: من فکر نمی کنم بازیکنی در جهان باشد که علاقه به بازی کردن برای رئال مادرید نداشته باشد.در چلسی واقعا خوشحال بودم زیرا با شرایط وقف پیدا کرده بودم و دوستان خوبی داشتم اما رئال مادرید برای جذب من تلاش کرد و وقتی رئال مادرید به شما علاقه داشته باشد یعنی بزرگترین شانس و فرصت نصیبتان شده است.

پرتاب عروسک موش توسط هواداران اتلتیکو مادرید: مشکلی نبود. من همیشه برای هواداران تیم رقیب احترام قائل هستم و طبیعتا به هواداران اتلتیکو مادرید هم احترام می گذارم. حس بدی در خصوص پرتاب عروسک ها نداشتم. سه سال در اتلتیکو را گذراندم و بهترین عملکردم را در آنجا به نمایش گذاشتم تا افتخارات کسب کنم.

احتمال برد سه گانه: من هیچ شکی ندارم که رئال مادرید توانایی و اشتیاق لازم برای بردن سه گانه را دارد.برای اثبات حرفم می توانید تمرینات رئال مادرید را ببینید.تیم متعادلی در کنار بهترین بازیکنان جهان داریم. همه بازیکنان شوق بالایی برای پیروزی دارند، همانطور که جام باشگاه های جهان را بردیم.

ادامه

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نشریات اسپانیا: پیروزی جنجالی رئال

نشریات امروز اسپانیا به پیروزی شب گذشته رئال مادرید مقابل آژاکس و تاثیر VAR بر این بازی پرداخته اند.

داور مسابقه، روی گل اول آژاکس تصمیم جنجالی گرفت و آن را مردود اعلام کرد که واکنش های بسیاری به همراه داشته و حتی یوفا را مجبور به ارائه توضیح در این رابطه کرده است.

نشریه اسپورت با تیتر " و حالا چه خبر از VAR" به انتقاد از تصمیم داور در دیدار شب گذشته رئال مقابل آژاکس پرداخته است.

ادامه

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

رئال مادرید 1-2 خیرونا

جونم لرد راموس. این هفته ها غوغا میکنه

داور فکر کنم بارسایی بود. راموس دو دستی توپو جلوی دروازه مهار کرد ولی اخراجش نکرد، تا ال کلاسیکو شاهد هنرنماییش باشیم

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تقدیم پیروزی تاریخی بر رئال به رهبران زندانی کاتالان

کاپیتان جیرونا، پیروزی تاریخی روز گذشته بر رئال مادرید در برنابئو را به رهبران استقلال طلب کاتالونیا که در مادرید زندانی هستند، تقدیم کرد.

روز گذشته یک نتیجه عجیب و غیرمنتظره در برنابئو رقم خورد و رئال 1-2 به خیرونای رده هفدهمی باخت. تیم کاتالان در این فصل سه بار به رئال باخته بود. یک بار در لالیگا و دوبار هم درکوپا دل ری ولی روز گذشته در حالی که نیمه اول را با یک گل بازنده به رختکن رفته بود، در نیمه دوم دو گل به ثمر رساند و پیروز از میدان خارج شد.

لکس گرانل، کاپیتان خیرونا در پایان بازی به خبرنگاران گفت:« بازی مهمی برای ما بود چرا که شرایط خوبی در جدول نداشتیم و انتقادات زیادی از ما می شد. سه امتیاز برای ما اهمیت بالایی داشت و این برد از لحاظ روحی به ما کمک زیادی خواهد کرد.

رئال بازی را بهتر شروع کرد و در نیمه اول تیم برتر بود ولی وقتی در نیمه دوم گل تساوی را زدیم، ترس در چهره آنها پیدا بود و خطر از دست رفتن امتیاز را حس می کردند. می دانستیم که توانایی ضربه زدن به رئال را داریم. هر چه از بازی می گذشت؛ این حس در ما تقویت می شد و در نهایت با تلاش همه بازیکنان پیروز شدیم.»

گرانل در ادامه افزود:« سال گذشته در زمین خودمان توانستیم رئال را شکست دهیم و معتقدم آن پیروزی با ارزش تر بود چرا که کاتالونیا در شرایط بحرانی به سر می برد. این برد را هم به رهبران زندانی کاتالونیا تقدیم می کنم.»

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

جنگ ایده‌ها میان لالیگا و فدراسیون! روبیالس به شدت با برگزاری یک بازی از لیگ در میامی مخالفت کرده بود اما حالا می‌خواهد 3 بازی به جای 1 بازی در سوپرکاپ در کشوری دیگر برگزار کند. به وضوح مشخص است در این بین تیم‌ها قربانی رقابت موجود بین فدراسیون و سازمان لیگ می‌شوند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - لوییس روبیالس، رئيس فدراسیون فوتبال اسپانیا تایید کرد سوپرکاپ سال 2019 نیز در خارج از اسپانیا برگزار خواهد شد.
    سوپرکاپ سال 2018 اسپانیا در تابستان 2018 میان بارسلونا و سویا در مراکش برگزار شد که بارسا قهرمان شد. آن بازی به دلیل تقویم فشرده سویا به علت حضور در پلی آف لیگ اروپا و البته کنار نیامدن دو باشگاه بر سر تعیین یک میزبان بی طرف، در مراکش و به صورت تک بازی برگزار شد در حالی که در سالیان قبل رفت و برگشت انجام می‌شد.
    به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، روبیالس دقایقی پیش تایید کرد سوپرکاپ 2019 هم در خارج از اسپانیا برگزار می‌شود و او ایده‌ برگزاری یک تورنمنت چهارجانبه را به مجمع ارائه خواهد کرد. بدین ترتیب که چهار تیم متشکل از دو تیم نخست لالیگا و دو فینالیست کوپا دل ری با برگزاری دو نیمه نهایی و یک فینال، برنده سوپرکاپ اسپانیا را مشخص کنند. خبری از دیدار رده بندی نخواهد بود و همه بازی‌ها در یک شهر برگزار خواهد شد. البته این ایده فعلا در حد حرف است چون مجمع باید آن را تصویب کند تا شکل اجرایی و رسمی به خود بگیرد.
    نکته جالب اینجاست که اگر یکی از این 4 تیم در مراحل پلی آف لیگ اروپا یا لیگ قهرمانان اروپا حضور داشته باشد، تقریبا غیرممکن است که بتواند در ماه آگوست در این فرمت جدید سوپرکاپ اسپانیا شرکت کند. از طرف دیگر روبیالس در حالی این ایده را داده که خودش به شدت با ایده تباس مبنی بر برگزاری یک بازی از لیگ در میامی مخالفت کرد! بعید نیست روبیالس، میامی را به عنوان میزبان این تورنمنت جدیدش معرفی کند. چه رقابت و کینه بین او و تباس از روز روشن‌تر است.

------

سوپرجام معنیش تک بازی هست ؟ دیگه 4 جانبه که نیست !

یکی این یکی هم اون مدیر احمق یوفا با طرح لیگ باشگاه های اروپا - نمیدونم چه اسراری دارن گند بزنن به فوتبال باشگاهی اروپا !!!
    همینجوری هم تیما تو فشردگی کلی مصدوم دارن دیگه با این طرح های مسخره فکر کنم تا سالیان بعد هر تیم نزدیک به 100 بازی داشته باشه

فقط درآمد زایی ....

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پیروزی سخت با دو پنالتی

لوانته 1-2 رئال مادرید؛ مادرید با روحیه خوبی به استقبال ال کلاسیکو می‌رود

در حالی که بازی برای رئال مادرید پیچیده شده بود، آنها موفق شدند با یک پنالتی، گل پیروزی بخش خود را به ثمر برسانند. گل اول مادریدی ها نیز از روی نقطه پنالتی به دست آمد.

شرح بازی

خلاصه بازی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •