تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 212 اولاول ... 81415161718192021222868118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 2114

نام تاپيک: ADSL DIDEBAN NET/ دیده بان نت

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خب برا منم بعد ۴،۵ روز وصل شد.اابته اگه با ملایمت حرف بزنید اصلا وصل نمیکنن،زنگ زدم گفتم اگه تا امروز وصل نکنید شکایت میکنم میرم یه شرکت دیگه بعدش وصل کردن!
    پینگ داخلی که خیلی بده ۷۰-۸۰میلی ثانیس پینگ ۴.۲.۲.۴ هم بین ۱۴۵ تا ۱۶۰ متغیره.
    تک کانکشن یوتیوب و توییچ واقعا افتضاحه تقریبا ۱/۶ سرعتی که ثبتنام کردم هستش.
    بعداز ظهر تماس میگیرم باهاشون اگه درست نکردن ۱۹۵ شکایت میکنم چون واقعا کیفیت اینترنتش پایینه.
    شماسرعت 3مگابیت داری اصلا ما میگم 4مگابیت اونوقت تواقع داری یوتوب رو برات درست باز کنه

من خودم از چندتا شرکت ....اشتراک 4مگ گرفتم همشون عین هم بودن .و هستن مخصوصا تک کانکشن افتضاح هست
    بنده طرفدار هیچ شرکتی نیستم و هیچ کارم
    دوم هم اینکه شما به مخابرات و تجهیزات مخابرات یا شرکتی که با اینها قرار داد دارن وصل شدی ..نه به خود شرکت و شرکتها
    اینکه یک عده میان میگن فلان شرکت خوبه اصلا درست نیست تمام اینها بستگی به تجهزات استفاده شده در مخابرات هست و ریشه اصلی مخابراته

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

شماسرعت 3مگابیت داری اصلا ما میگم 4مگابیت اونوقت تواقع داری یوتوب رو برات درست باز کنه

من خودم از چندتا شرکت ....اشتراک 4مگ گرفتم همشون عین هم بودن .و هستن مخصوصا تک کانکشن افتضاح هست
    دوم هم اینکه شما به مخابرات و تجهیزات مخابرات یا شرکتی که با اینها قرار داد دارن وصل شدی ..نه به خود شرکت و شرکتها
    اینکه یک عده میان میگن فلان شرکت خوبه اصلا درست نیست تمام اینها بستگی به تجهزات استفاده شده در مخابرات هست و ریشه اصلی مخابراته
    البته سرعت 4 مگ اگه کیفیت تک کانکشن خوبی داشته باشه 720p رو هم اجرا میکنه !
    تو تاپیک پارس انلاین دیدم یکی دو نفر جشنواره 3 مگ گرفتن ( که فکر کنم روی 4 مگ بسته شده ) و با 720p هم مشکلی نداشتن

اگه نباشه جاش خالی می مونه HeRcKoOl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه ربطی داره عزیز.سرعت تک کانکشن باید خوب باشه این وظیفه ispهست.
    با سرعت ۳۵۰کیلوبیت راحت میشه ۷۲۰پی استریم کرد اگه نتم تک کانکشنش خوب باشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

البته سرعت 4 مگ اگه کیفیت تک کانکشن خوبی داشته باشه 720p رو هم اجرا میکنه !
    تو تاپیک پارس انلاین دیدم یکی دو نفر جشنواره 3 مگ گرفتن ( که فکر کنم روی 4 مگ بسته شده ) و با 720p هم مشکلی نداشتن

چه ربطی داره عزیز.سرعت تک کانکشن باید خوب باشه این وظیفه ispهست.
    با سرعت ۳۵۰کیلوبیت راحت میشه ۷۲۰پی استریم کرد اگه نتم تک کانکشنش خوب باشه
    دوستان این نت تا بدست ما برسه میدونید که از چندین روتر باید عبور کنه
    تجهیزات قدیمی و مشکلات ......
    حالا مابین این همه مشکلات خط و نبود پهنای باند کافی و خرابی تک کانکشن
    و میان سرعت 8مگ رو بین مثلا 2یا 4نفر شر میکنن
    و مهم باز اینجا که باید از تحریم ش....استفاده بشه که باز خودش ی مساله جداگانه هست و کلا تو سرعت و لود شدن تاثیر میزاره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

می دونم که این مطلب قرار است به کجا ختم بشه. اینکه ISP ها گناهی ندارند و اونها اسیر دیو ددمنش مخابرات/زیرساخت هستند و از همه ی اون مبلغی که از مشترک می گیرند چیزی گیرشون نمی آد و بقدری فقیر شده اند که حتی اعضای خانواده خودشون رو هم می خورند تا زنده بمونند و اینکه مشترک ها گناهکار هستند و دارند ISP ها را آزار می دهند و ار اینجور چیز ها و در پایان لا به لای نون حلوا و از این مضخرفات.
    یه چیزی بگو با عقل جور دربیاد. اینطور باشه من هم سیم های مسی لعنتی حرومزاده را مقصر همه ی این مشکلات می دونم که بصورت برنامه ریزی شده پهنای باند را کاهش می دهند.
    من چند بار این مثال رو تکرار کرده ام، در بحث کمبود پهنای باند مقصر اصلی قطعاً و بدون شک ISP ها هستند. بطور مثال 10 بسته 16 مگابیت بر ثانیه وجود داره که باید به 10 مشترک فروخته بشه و نه حتی 11 مشترک اما به 60 مشترک بطور همزمان فروخته میشه حالا به من بگو تقصیر تجهیزات مخابراتی در این مشکل چیست! اون ISP دزد باید 50 تا بسته 16 مگابیت دیگه بخره بعد به 50 مشترک بیشتر بفروشه. این مصداق بارز دزدی و کلاهبرداری است. من در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای این مورد شکایت خواهم کرد و امیدوارم که دیگران هم انجام خواهند داد چونکه از این آشکارتر نمیشه دزدی کرد به استثنای سرقت از بانک.
    Last edited by shahram83; 10-02-2018 at 18:14.

6. 2 کاربر از shahram83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه HeRcKoOl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان این نت تا بدست ما برسه میدونید که از چندین روتر باید عبور کنه
    تجهیزات قدیمی و مشکلات ......
    حالا مابین این همه مشکلات خط و نبود پهنای باند کافی و خرابی تک کانکشن
    و میان سرعت 8مگ رو بین مثلا 2یا 4نفر شر میکنن
    و مهم باز اینجا که باید از تحریم ش....استفاده بشه که باز خودش ی مساله جداگانه هست و کلا تو سرعت و لود شدن تاثیر میزاره
    این به isp که پهنای باندش محدوده و میدونه وبازم مشترک میگیره و موقع ثبتنام میگه مشکل پهنای باند نداریم مربوطه.
    درضمن قندشکن مشکلی نداره و حتی بدون قند شکن هم استریم انلاینش داغونه.
    تو این چند ساعت که وصله واقعا اعصاب ادمو خرد میکنه.حتی سرعتش به ۵۰ کیلوبایت هم میرسه.
    پشتبانیم زنگ زدم گفتم ،میگه باهاتون تماس میگیریم چند ساعت گذشتو تماس نگرفتن پشتیبانیشونم اصلا تعریفی نداره.۱۹۵شکایت میکنم.
    حیف اون چند روزی که سر وصل شدن این isp صبر کردم ،اگه درست نشه میرم یه شرکت دیگه فریب حجمشو نخورید سرعتش واقعا داغونه و همچنین پینگش!!!
    این isp فقط به درد دانلود چند کانکشنه با نرم افزارای دانلودر میخوره!

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

از دیده بان نت سرویس 2 مگ داشتم که 1.7 تک کانکشن میداد و کیفیت خوبی هم داشت. بهتره دوستان مرکز مخابراتیشون رو ذکر کنند تا اگه مشکلی داره سایر کاربرایی که از اون مرکز هستن اگاه بشن و گرنه این شرکت در این حد داغون نیست (چیزیه که شخصا تجربش کردم)

الان چندتا از همشهری های خودم (کرمانشاه) از سرویس 8 مگ این شرکت که معرفی کردم بهشون استفاده میکنند و برای استریم انلاین واقعا مشکلی ندارند (اصلا با همین نیت خریدند) اینو میدونم چون خودم تی وی مثلا هوشمندشون رو ست کردن با مودم و دارن از کانال های fullHD خریداری شده استفاده ورزشی میکنند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    کسی تا حالا از این شرکت جمع آوری کرده؟
    اذیت میکنن موقع جمع آوری و الکی طولش میدن یا نه ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

از دیده بان نت سرویس 2 مگ داشتم که 1.7 تک کانکشن میداد و کیفیت خوبی هم داشت. بهتره دوستان مرکز مخابراتیشون رو ذکر کنند تا اگه مشکلی داره سایر کاربرایی که از اون مرکز هستن اگاه بشن و گرنه این شرکت در این حد داغون نیست (چیزیه که شخصا تجربش کردم)

الان چندتا از همشهری های خودم (کرمانشاه) از سرویس 8 مگ این شرکت که معرفی کردم بهشون استفاده میکنند و برای استریم انلاین واقعا مشکلی ندارند (اصلا با همین نیت خریدند) اینو میدونم چون خودم تی وی مثلا هوشمندشون رو ست کردن با مودم و دارن از کانال های fullHD خریداری شده استفاده ورزشی میکنند
    شما چرا از فعل گذشته استفاده میکنین ؟ جمع اوری کردین؟
    والا میشه گفت وضعیت دیده بان نت تو اکثر مراکز مخابراتی داغونه
    من خودم 16 مگ دارم خطمو بالای 10 مگ نمیبندن
    جدیدا هم سرعت تک کانکشن به 4 مگابیت هم نمیرسه
    قطعی وصلی ها هم زیاد شده و خیلی روی اعصابه

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شما چرا از فعل گذشته استفاده میکنین ؟ جمع اوری کردین؟
    والا میشه گفت وضعیت دیده بان نت تو اکثر مراکز مخابراتی داغونه
    من خودم 16 مگ دارم خطمو بالای 10 مگ نمیبندن
    جدیدا هم سرعت تک کانکشن به 4 مگابیت هم نمیرسه
    قطعی وصلی ها هم زیاد شده و خیلی روی اعصابه
    خب من سرویس 2 مگ گرفته بودم که تعرفش رو یهو عوض کرد (حجمش رو تا25 گیگ کاهش داد). بعد برای 3 مگ حجم زیادی قرارداد... منم سبک سنگین کردم دیدم اگه قراره 3 مگ بگیرم خب پارس آنلاین با ماهی 17 هزار و 60 گیگ ماهانه سرویس داره (جشنواره) و منم همون 50 گیگ در ماه نهایت مصرفمه . گفتم دیگه چرا 35 هزار بدم! برای همین برگشتم پارس.

برای جمع اوری خیلی خوب برخورد کردن. شنبه تماس گرفتم ساعت نه تا ده (یک ساعت بعد) کارای اداریش انجام دادن و درخواست رو برای مخابرات فرستادن. مخابراتم تا اخر وقت اداری جمع کرد.

والا برای کیفیت فعلا این رفقای من راضین و دارن با ماهی 500 گیگشون حال میکنن. (مراکز آزادی و بعثت شهر کرمانشاه) البته اینا خیلی تخصصی به قضیه نگاه نمیکنن و همینکه استریم فول اچ دی بدون لگ باشه راضی راضی هستن. اگه مشکلاتش داره زیاد میشه احتمالا اینام کم کم بی نصیب نمونن. ادم میمونه چی بگه، اینده رو نمیتونم پیش بینی کنم!

12. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •