یعنی باید طرف خیلی حروم خور باشه که بشینه نت مردم رو هک کنه بشینه استفاده کنه جوری هم میگن هک انگار خیلی کار شاقی میکنه بگو الان هر بچه ک.... ی با این برنامه ها میتونه هک کنه بابا
یعنی باید طرف خیلی حروم خور باشه که بشینه نت مردم رو هک کنه بشینه استفاده کنه جوری هم میگن هک انگار خیلی کار شاقی میکنه بگو الان هر بچه ک.... ی با این برنامه ها میتونه هک کنه بابا
- مصرف ترافیک اینترنتی هر کشور یکی از شاخصهای پیشرفت به حساب میاد ( مثل پهنای باند بالاتر )
- هیچ شخص یا شرکتی حق مانیتورینگ ترافیک مصرفی کاربرو نداره مگر موارد خاص
فقط با همین دو اصل که همه جای دنیا پذیرفته شده هست میشه حرفای شما رو در مورد مصرف اینترنت رد کرد
اینترنت از معدود محصولاتی هست که هرچقدر بیشتر مصرف بشه سود بیشتری هم حاصل میاره ( مثل آب و گاز و ... نیست! )
متاسفانه متاسفانه متاسفانه و متاسفانه من هرچقدر میگم که این کاربر هدف و ماموریتش منحرف کردن اعتراض به بسته هاست و جوابش رو ندید که گوش نمیکنید.پیرم کردید
ولی یه حرفای خنده دار و مسخره میزنه ادم نمیتونه جواب نده.میگه هر دزدی دزدی نیست!!!
اولا دهن قدیمیا رو باید طلا گرفت که گفتند تخم مرغ دزد شترمرغ دزد میشه.از اینترنت مردم شروع میشه و میرسه به ..........
دوما میگه:من به جرات میتونم بگم از ترافیک کسایی که هک کردم 100 مگابایت هم استفاده نکردم! عجب!! دزدی کردن جراتم توش داره احسنت احسنت.
سوما ادمی که منطق نداره اصلا لیاقت بحث نداره.بقیه میگن نره این میگه بدوش.
اونی که 700 گیگ دانلود میکنه داره پولشو میده.اونی که 4 ترا دانلود میکنه داره پولشو میده.تو داری دزدی میکنی حتی 1 مگابایت!!!!!
تو مجرمی!! چطوری حق میدی به خودت که علیه اونا حرف بزنی؟ داره پولشو میده تو که اینترنت مردمو میدزدی حقی نداری که نظری بدی چرا نمیفهمی؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!
جالبه نمیدونم کجا زندگی میکنه یا چه امکاناتی داره ولی همش میگه دانلود فیلم.انگار ترافیک فقط صرف دانلود میشه
گوشی هوشمند داریم ایفون داریم ایپد داریم ایکس باکس داریم تلویزیون هوشمند داریم اینستاگرام میریم تلگرام میریم یوتیوب میریم مگه ما مثل بعضیا پشت کوهیم؟
حالا میگه چون مثلا ایفونتون داره با ios10 کار میکنه احتیاجی نیست ios11 دانلود کنید
ما مفت خوریم شرف داریم به توی حروم خوره مجرم.گزارشتم به فتا میدیم چون این کار جرمه .خودتم با زبون خودت اقرار کردی مدارکشم موجوده
Last edited by 2_ahmadzadeh; 01-08-2017 at 16:19.
don't feed the troll
از نظر بعضی ها مصرف کردن در تایم شبانه سرویس خودت که بابتش پول دادی مشکل داره اما مصرف کردن از تایم شبانه اینترنت همسایه کاملا بدون مشکل هست!
آقایون تموم کنید این بحث رو لطفا یه شخص اومد خیلی قشنگ کلا بحث تایپک رو منحرف کرد و رفت بحث الان سر قیمت بالا و حجم و سرعت کم این سرویس هایی که میخوان ارائه بدن هست که واقعا دو روزه کفر منو در اورده
باو ولش کنین این از اوناس که تازه با وی پی اس پین اشنا شده بیو اینستا و تلگرامش میزنه هکر![]()
کس که تو ماه کلا ۵ گیگ استفاده داره من موندم اینجا دنبال چیه. شما ی سایت ایرانی واردش که میشی 20 تا pop-up باز میشه. حالا script بماند. اینا خودش تو ماه میشه چند گیگ واسه خودش.
جدیدا که ی چیزیم یاد گرفتن میگن اورجینال. دیروز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اومد ۴ گیگ بود. فکر کنم ایشون نسخه ۴۸۰ رو هم نبینه .
10 گیگ 50000 تومن؟؟؟اینترنت نامحدود ؟؟؟ هر گیگ ترافیک بینالملل ۳ هزار تومان))))
اگه این طرح اینترنت ثابت به همین شکل اجرا بشه همه هجوم میارن به سمت اینترنت موبایل و ریده میشه به شبکه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)