خبر که کلا زیاده مثلا همین پیشنهاد 88 میلیونی برای ایگواین که خیلی عجیبه اونم مهاجم 30 ساله!
الان دیگه فقط همین اوبامیانگ مونده که گزینه خیلی خوبیه و بازم میگم از همه این گزینه های دیگه شاید بهتر جواب بده
آگوئرو هم اگه شایعه نباشه خیلی خوبه و اونم با قیمت اوبامیانگ و اینا حتما می ارزه و هنوزم در سطح خیلی بالاییه
اولین بازی پیش فصل هم مقابل فولام 8 بر 2 بردیم که البته بازی مهمی نبود و فک کنم تازه بازی با آرسنال اولین بازی درستو حسابی پیش فصل استارت می خوره
با این حال باتشوای و ویلیان توی این بازی درخشیدن و کلا باتشوای اگه بهش فرصت داد حداقل برای سیستم چرخشی خوبه ولی فصل پیش کنته ازش کم استفاده کرد
بعد باید حتما از این بازیکنای جوون یا آکادمی حداقل یکی دو تا جزو ذخیره ها بیان وگرنه به مشکل می خوریم و این همه بازیکن قرضی دیگه دو تا توشون درستو حسابی پیدا میشه
حالا این چالوبا و آکه و ... که رفتن یا بند بازگشت دارن یا بعضی هاشون قرضی بودن و بعدا شاید ستاره بشن بشه برشون گردوند ولی دیگه یه چند تا هم باید همین الان تیم اصلی باشن
من حساب کردم حتی خوشبیانه هم حساب نکنیم تیم اول و دوم دیگه حداقل اینجوری می تونه باشه و از فصل قبل به مراتب بهتره:
کورتوا
رودیگر - لوئیز - آزپلی
آلونسو - باکایوکو - کانته - موزس
هازارد - اوبامیانگ/آگوئرو - پدرو
کابایرو
کیهیل - کریستنسن - زوما
کندی/برترراند - فابرگاس - بیکر - دنیلو
ماسوندا - باتشوای - ویلیان
البته زوما احتمالا قرضی میره ولی حالا نمی دونم گزینه برای دفاع وسط ذخیره سوم کیه
در مورد کندی هم بیشتر هجومیه و توی دفاع خیلی قابل اطمینان نیست و فک نکنم برای وینگ بک استفاده بشه و اگه یه وینگ بک چپ خریده بشه بهتره و حالا بین کندی و ماسوندا هم میشه یه دونه شون برای وینگر چپ ذخیره استفاده بشه
+
شایعه پیشنهاد برای کاراسکو هم امروز بود ولی بازم اینم از اون شایعه هاست که بهتره خیلی دل نبندیم
کاراسکو انگار رقم فسخ قراردادش مثل بعضی بازیکنا تخیلی هم نیست. شاید بشه با دادن کاستا و مبلغی اونو گرفت
فقط مشکل اینه اتلتیکو تابستون از ترنسفر محرومه و شاید به این راحتی ستاره خودشو نفروشه