تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 28 اولاول ... 8141516171819202122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 278

نام تاپيک: آیا از سامانه رسیدگی به شکایات 195 وزارت ارتباطات رضایت دارید؟ تجربیات خود را بیان کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2017

پيش فرض

سلام دوستان
    همراه اول از ۱۵ ابان که شبانه رو برداشت گفته بود کسایی که از قبل این تاریخ بسته ۱۰ گیگ به بالا دارن میتونن همچنان از طرح دانلود رایگان استفاده کنن
    ولی دقیقا واسه منی که بسته یک ساله داشتم از ۱۵ تا ۱۷ ابان تویه سه روز ۱۰۲ گیگ حجم کم شده الان که شکایت کردم میگن تو اون بازه برای شما تخفیف اعمال شده که دروغه چون من فقط شبا دانلود میکردم اونم ۳تا ۷ دقیقا تمام حجمی که دانلود کردمو کم کرده
    حالا من درخواست تجدید نظر دادم به نظرتون سامانه کاری انجام میده یا این دزدا به هیچکس جوابگو نیستن؟

پروفشنال afceaglee2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

درست حسابی پیگیری نمیکنن .. الکیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

یه زمانی خوب بودن اما تازگیا اصلا رسیدگی نمیکنن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2018

پيش فرض

من از مبین نت شکایت کرده بودم چند وقت پیش پیگیری شد ولی نتیجه چندان رضایت بخش نبود ولی باز هم بیشتر پولم رو پس از 2 ماه پس گرفتم.

5. این کاربر از mohsenP3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

چون تازگیا مد شده هر کس از خونه قهر کرد به ۱۹۵ شکایت بزنه، با جدیت سابق پیگیری نمیشه.

مخابرات داره CRM رو آپدیت می کنه، طرف هم یه جمع و تفریق نمی کنه حجم مصرفی رو به دست بیاره، به ۱۹۵ شکایت می کنه.

نتیجه همین میشه ... برای من که مشکل فنی و سرعت دارم، نه ISP می رسه جواب بده و نه ۱۹۵ وقت می کنه رسیدگی کنه.
    Last edited by آرین 0098; 23-12-2018 at 00:04.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2018

پيش فرض

چون تازگیا مد شده هر کس از خونه قهر کرد به ۱۹۵ شکایت بزنه، با جدیت سابق پیگیری نمیشه.
    مخابرات داره CRM رو آپدیت می کنه، طرف هم یه جمع و تفریق نمی کنه حجم مصرفی رو به دست بیاره، به ۱۹۵ شکایت می کنه.
    نتیجه همین میشه ... برای من که مشکل فنی و سرعت دارم، نه ISP می رسه جواب بده و نه ۱۹۵ وقت می کنه رسیدگی کنه
    .
    نوع برخوردتون مناسب نیست , اگه حقی برای کسی وجود داره باید ازش استفاده کنه , داخل یا خارج ایران هم نداره
    مخابرات هم بهتره گند-کاریش رو کامل تست کنه بعدا بیاد مشتری رو راضی کنه بره رو سیستم سالم نه اینکه مردم بشن موش آزمایشگاهی!
    اون حساب-کتاب هم باید با خود سرویس دهنده باشه چون مدرک همونه طبق قانون و لازم نیست مشتری آمار داشته باشه , فقط باید حواسش باشه کلاه نره یا کمتر بره سرش
    حجم مصرفی هم شامل همه سایتها و سرویسای داخل نیست , اگه کسی از آی-پی داخل دانلود کنه هم میتونه بین الملل حساب بشه به خاطر اون لیست خاص سایت/آی-پی
    195 هم وقت نداره چون حوصله ندازه , دیگه همه تجربه دارن , وقتی 2020 کلا 2 نفر میزاره برای جواب دادن به 200 نفر وضع همینه , اگه این نیست پس باید مثل پشتیبانی بقیه شرکتا جواب بدن
    Last edited by username4test; 23-12-2018 at 00:29. دليل: آپدیت نقل قول

8. 2 کاربر از username4test بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

نوع برخوردتون مناسب نیست , اگه حقی برای کسی وجود داره باید ازش استفاده کنه , داخل یا خارج ایران هم نداره
    مخابرات هم بهتره گند-کاریش رو کامل تست کنه بعدا بیاد مشتری رو راضی کنه بره رو سیستم سالم نه اینکه مردم بشن موش آزمایشگاهی!
    اون حساب-کتاب هم باید با خود سرویس دهنده باشه چون مدرک همونه طبق قانون و لازم نیست مشتری آمار داشته باشه , فقط باید حواسش باشه کلاه نره یا کمتر بره سرش
    حجم مصرفی هم شامل همه سایتها و سرویسای داخل نیست , اگه کسی از آی-پی داخل دانلود کنه هم میتونه بین الملل حساب بشه به خاطر اون لیست خاص سایت/آی-پی
    195 هم وقت نداره چون حوصله ندازه , دیگه همه تجربه دارن , وقتی 2020 کلا 2 نفر میزاره برای جواب دادن به 200 نفر وضع همینه , اگه این نیست پس باید مثل پشتیبانی بقیه شرکتا جواب بدن
    من اعتقاد دارم در مخابرات رو باید تخته کرد، بنابراین سمتش نیستم و طرفداریش هم نمی کنم.

ولی واضحه که درست نیست تا تقّی به توقی خورد به ۱۹۵ شکایت زد.

ضمن این که بهتره در درجه اول با خود ISP تماس گرفت و اگه بعد از پیگیری حل نشد، در آخر به ۱۹۵ مراجعه بشه.

در اون مثال خاص (تعویض CRM مخابرات) ، طرف همون دقایق اولیه به ۱۹۵ شکایت کرده ... خب واقعاً مسخرست.

پ. ن: نقل قول من رو به روز کنید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2018

پيش فرض

من اعتقاد دارم در مخابرات رو باید تخته کرد، بنابراین سمتش نیستم و طرفداریش هم نمی کنم.

ولی واضحه که درست نیست تا تقّی به توقی خورد به ۱۹۵ شکایت زد.

ضمن این که بهتره در درجه اول با خود ISP تماس گرفت و اگه بعد از پیگیری حل نشد، در آخر به ۱۹۵ مراجعه بشه.

در اون مثال خاص (تعویض CRM مخابرات) ، طرف همون دقایق اولیه به ۱۹۵ شکایت کرده ... خب واقعاً مسخرست.

پ. ن: نقل قول من رو به روز کنید.

مشکل اینه که تو این مملکت باید از همون اول رفت با مقام/درجه/سازمان/مسوول بالاتر روبرو شد , چون قبلش کلافگی و خستگی و بی احترامی و بقیه مسایل یا طی شده یا تجربه دیگران دیده شده (ضرب المثل کفش آهنی)
    من خودم به شخصه بالای 160 دقیقه پشت خط 2020 بودم ولی جمع صحبت با اپراتور به 4 دقیقه نرسید(یکیشون نزدیک به 2 دقیقه گفت گوشی رو نگه دار تا سیستم رو چک کنه!)
    توی بحث مخابرات هم قبوله که بعضیا بدون کنترل ساده ترین چیزا سریع فکر شکایت/ گرفتن پشتیبانی میفتن (هر چند پشتیبانی وظیفه داره که سرویس مشتری برقرار باشه و ربطی به سواد مشتری نداره) - منظورم اینه قطع شدن سیم از پشت مودم یا نبودن اسپلیتر بین خط تقصیر پشتیبانی نیست ولی باید باور داشته باشیم هنوز خیلی کاربرا نمیدونن وظیفه اسپلیتر چیه و پشتیبانی وظیفه راهنمایی داره تا کاربر دغدغه اش فقط برقراری اینترنت باشه و با کیفیت مناسب
    اون تغییر سیستم مخابرات هم توهین به شعور مشتریاست چون بدون تست کافی(تازه اگه تست کرده باشن!) اومدن کلی هیجان/دردسر/نگرانی برای مشتریا درست کردن و فقط به قیافه پنل رسیدن (اون طراحی هم طبقه بندی محتواش مورد داره)

من خودم بعد از اینکه حدود 130 دقیقه تماس با 2020 به نتیجه نرسیدم (2 بار هم رفتم مرکز مخابراتی - نزدیک هستن) به 195 شکایت زدم, نصف روز بعدش تماس با 2020 و این دفعه مشکل با توضیح و اصرار و شانس حل شد و رفتم اون شکایت 195 رو کنسل کردم(هیچ اقدامی هم نشده بوده روش)

در کل حرف شما درسته و اگه روال درست و مطوب و سریع رو بخوایم باید از نزدیکترین و مستقیم ترین مسیر/شخص/مقام کار رو پیش برد نه از بالا ولی متاسفانه تو ایران برعکسه(به جز بعضی استثنا ها و موارد با موضوع دیگه)
    Last edited by username4test; 23-12-2018 at 01:05. دليل: غلط املایی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

من تا الان چند بار از همراه اول و ایرانسل و یک بار از شاتل تو سامانه 195 شکایت کردم
    همراه اول یک بار به این خاطر بود که هزینه تعویض سیم کارت معمولی به 4g رو، روی قبض به عنوان کارمزد تعویض سیم کارت حساب کرده بودن. شکایت کردم و حدود ده روز بعدش اون هزینه رو از صورت حسابم کم کردن.
    بار دوم هم در این مورد بود که بسته اینترنتم تموم شده بود ولی پیامک نیومده بود و من مصرف ازاد داشتم تا اینکه شارژ سیم کارتم تموم شد. باز شکایت کردم به خاطر عدم ارسال پیامک اتمام بسته، و باز هم مبلغ رو (هر چند حدود 1000ت بود) برگشت زدن.
    از ایرانسل فلان فلان شده تا الان پنج شش باز شکایت کردم ولی اصلا زیر بار نمیرن.
    اولین بار در مورد هدیه 7 روز اینترنت نامحدود برای شارژ سیم کارت به مبلغ 10000ت در کمتر از یک ماه از فعالسازی سیم کارت، شکایت که کردم گفتن شما انتقال اعتبار دادی و حساب نمیشه. در حالی که من رسید شارژ مستقیم همراه بانک ملت داشتم. هر چند تو خود سایتشون ننوشته بود که افزایش اعتبار نباید از طریق انتقال اعتبار باشه. در هر صورت زیر بار نرفتن.
    یه بار هم در مورد بسته اینترنت هفتگی 6 تا 12 صبح بود که بعد از ساعت 11:30 مدام قطع و وصل میشه و نمیشه استفاده کرد. شکایت کردم و از یه استان دیگه کارشناس فرستادن و بررسی کرد گفت مشکل انتن دهی وجود نداره من هم بهش گفتم این رو اول خودم به پشتیبانی که زنگ زده بود گفتم ولی گوش نکردن چون این مشکل رو تو شهر دیگه هم داشتم و این مشکل مربوط به تنظیمات بسته میشه.
    در نهایت کارشناس زنگ زد و گفت که دیگه به بخش ما مربوط نمیشه و شما اگه میخواین میتونین دوباره شکایت کنین و این دفعه مورد شکایت رو تعرفه بزنین!!
    یعنی ایرانسل ارتباط درون سازمانی نداره و کاربر باید دوباره و از بیرون سازمان اقدام کنه!! از علت هایی که چرا عاشق ایرانسلم.
    دو دفعه بعدی هم در مورد نیم بها حساب نکردن سایت های داخلی در بسته اینترنتی 1 گیگ برای این ساعت بود که باز زیر بار نرفتن.
    حتی عکس از برنامه ایرانسل من و از بسته اینترنت فرستادم و بهشون گفتم که ببینید! بسته خودش نوشته ترافیک ملی:2 گیگابایت ترافیک بین الملل:1 گیگابایت.
    ولی کی که گوش بده.
    از شاتل هم شکایت کردم! اون موقع که تازه اینترنت مصرف منصفانه! نامحدود! اومده بود من به بخش فروش شاتل زنگ زدم و پرسیدم که سرویس 512 یه ماهه رو میخوام ولی آیا پهنای باندش باز هست؟ کارشناس فروشش دقیقا گفت که اره تا جایی که خط بکشه، پهنای باند باز هست!
    خب من هم خریدم و چون سرویس قبلی MAX بود و سرویس جدید 24 ساعت طول میکشه که فعال بشه، اون روز هیچ مشکلی نداشتم و سرعت دانلود خطم رو 16 مگابیت بود ولی فرداش اومده بود رو 512 کیلوبیت!!!!
    شکایت کردم و کارشناسش زنگ زد و گفت چون این سرویس ها تازه معرفی شدن و بهمان و ... اینجوریه
    گفتم بابا کارشناش فروشتون گفته بازه وگرنه من نمیخریدم. گفت خب من از شما معذرت میخوام!
    باز گفتم خب معذرت خواهی شما قبول ولی من الان چیکار کنم؟ حداقل سرویسم رو با یه سرویس دیگه تعویض کنید (اون موقع فکر کنم هنوز Max بود) و مابه‌التفاوتش رو من میدم. گفتن خیر نمیشه!!
    و تموم شد.
    خلاصه تجربه‌ام بهم میگه که 195 در دو صورت ممکنه واقعا پیگیری کنه. اول اینکه مبلغ مورد بحث بااهمیت باشه. دوم اینکه مشکل تعداد زیادی از کاربرها باشه.
    اخر شکایت ها هم معمولا اینجوریه که شما یه چیزی میگی، اپراتور یه چیزی میگه، اگه توافق کردین که پر از خیر و برکته اگه نه که میره مرحله بعدی. ولی اینکه مرحله بعدی چی میشه رو فقط خدا میدونه!
    ظاهرا مرحله بعد یه کارشناس نسبتا کله گنده‌تر از خود وزارت بررسی میکنه و اگر لازم ببینه یه کارایی انجام میده! البته اینا ظاهرا هست و برای من تا الان پیش نیومده.

12. این کاربر از zorro0641 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman2919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016
    محل سكونت
    (زندان)

پيش فرض

اصلا رسیدگی نمیشه من حدود 2 ماه هست از مخابرات شکایت کردم برای جمع اوری pcm ولی هیچ خبری نیست حتی یک تماس نگرفتن.

14. این کاربر از iman2919 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •