تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 66 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 651

نام تاپيک: تاپیک جامع آنتن های 3G و 4G

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

SINR رو از کجا چک میکنید ؟ در تنظیمات مودم ؟
    توی device information مودم هواوی

تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یک راست خود سیم رو لحیم کردید به چارگوشه ها ( Quad )؟
    ===============
    پست های پس از اون رو خوندم مثل اینکه یک راست لحیم شده
    ===============
    من درازای سیم 10 متر گرفتم
    حالا یک بار سیم رو دو متر میگیرم و یک راست به آنتن وصل میکنم ببینم چی میشه
    بله سیم رو مستقیم لحیم کردم. طول کابل هم 2.5 متره. 10 متر کابل خیلی بلنده و سیگنال زیادی رو از دست میدین مگر اینکه کابل low loss بگیرین که گرونه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

من یه انتن می خواستم بخرم دو تا سوال داشتم
    1) قیمت این انتن در علی اکسپرس 23.8 دلار هست اما در سایت امازون 35 دلار چرا؟؟؟
    2) توی سایت علی اکسپرس ارسال مستقیم کالا به ایران رو داره چه جوری خودم می تونم توی گمرک تحویل و کارای ترخیصشو انجام بدم ؟؟
    پیشاپیش ببخشید بابت سوالاتم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

2) توی سایت علی اکسپرس ارسال مستقیم کالا به ایران رو داره چه جوری خودم می تونم توی گمرک تحویل و کارای ترخیصشو انجام بدم ؟؟
    علی اکسپرس یه فروشنده واحد نیست، هر فروشگاه توش هر قیمتی دوست داره میده. بحث مالیات و ایناش هم هست ممکنه جنس چینی باشه مثلا بره آمازون آمریکا مالیات بهش بخوره
    ارسال از علی اکسپرس به ایران شانسیه. اگر برسه ایران ترخیصش کاری نداره. کالا های ارزون رو معمولا میارن به آدرس طرف اونجا پول گمرک رو میگیرن
    البته ارتباطی به این تاپیک نداره زیاد

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

علی اکسپرس یه فروشنده واحد نیست، هر فروشگاه توش هر قیمتی دوست داره میده. بحث مالیات و ایناش هم هست ممکنه جنس چینی باشه مثلا بره آمازون آمریکا مالیات بهش بخوره
    ارسال از علی اکسپرس به ایران شانسیه. اگر برسه ایران ترخیصش کاری نداره. کالا های ارزون رو معمولا میارن به آدرس طرف اونجا پول گمرک رو میگیرن
    البته ارتباطی به این تاپیک نداره زیاد
    به نظرم کیفیت اجناس آمازون قاعدتا باید بالاتر باشه,چون نظارت بیشتری روش هست!ولی ارسال مستقیم به ایران نداره!ارسال غیر مستقیم هم که هزینه اش خیلی زیاده!کیفیت اجناس یک فروشگاه در علی اکسپرس هم از روی فیدبک ها و امتیاز های خریداران واسه اون محصول و امتیاز کلی اون فروشگاه میشه فهمید!
    بنده 44 روز پیش خرید نسبتا مبلغ بالایی داشتم از علی اکسپرس و هنوز معلوم نیست مرسوله من کجاست!فقط به خاطر کوتاهی شرکت پست که مرسوله رو حمل میکنه!(پست هلند)
    احتمالا مرسوله گم شده و هیچ وقت به ایران نرسه!
    ضمنا علی اکسپرس ارسال مستقیم به ایران رو مسدود کرده,درسته توی لیست اسم ایران هست ولی موقع پرداخت ارور امنیتی میده!
    واسه ترخیص شما لازم نیست کاری انجام بدید,خود پست انجام میده میاره درب منزل تحویل میده و هزینه گمرک رو دریافت میکنه!
    شما میتونی با همین آنتن های دست سازی که تو این تاپیک معرفی شده یه چیز خوب و مقرون به صرفه بسازی,فقط کمی وقت و حوصله میخواد که به نظرم ارزش اش رو داره!بهتر از اینه که سفارش بدی و حداقل 20 روز معطل بشی تا آخرش بیاد و ممکنه نتیجه دلخواه رو کسب نکنی یا خدایی نکرده مثه واسه من اصن نیاد!(البته سفارش من آنتن نبود!)

6. این کاربر از HITB0Y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اگر تونستید یه تست با یه آنتن و یه تست با دو آنتن انجام بدید و نتایجش رو اعلام کنید.
    اگر وضعیت سیگنالها رو با ال تی ای واچ بزارید که خیلی بهتر میشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

اگر تونستید یه تست با یه آنتن و یه تست با دو آنتن انجام بدید و نتایجش رو اعلام کنید.
    اگر وضعیت سیگنالها رو با ال تی ای واچ بزارید که خیلی بهتر میشه
    در اولین فرصت تست میکنم

9. این کاربر از xomax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

به نظرم کیفیت اجناس آمازون قاعدتا باید بالاتر باشه,چون نظارت بیشتری روش هست!ولی ارسال مستقیم به ایران نداره!ارسال غیر مستقیم هم که هزینه اش خیلی زیاده!کیفیت اجناس یک فروشگاه در علی اکسپرس هم از روی فیدبک ها و امتیاز های خریداران واسه اون محصول و امتیاز کلی اون فروشگاه میشه فهمید!
    بنده 44 روز پیش خرید نسبتا مبلغ بالایی داشتم از علی اکسپرس و هنوز معلوم نیست مرسوله من کجاست!فقط به خاطر کوتاهی شرکت پست که مرسوله رو حمل میکنه!(پست هلند)
    احتمالا مرسوله گم شده و هیچ وقت به ایران نرسه!
    ضمنا علی اکسپرس ارسال مستقیم به ایران رو مسدود کرده,درسته توی لیست اسم ایران هست ولی موقع پرداخت ارور امنیتی میده!
    واسه ترخیص شما لازم نیست کاری انجام بدید,خود پست انجام میده میاره درب منزل تحویل میده و هزینه گمرک رو دریافت میکنه!
    شما میتونی با همین آنتن های دست سازی که تو این تاپیک معرفی شده یه چیز خوب و مقرون به صرفه بسازی,فقط کمی وقت و حوصله میخواد که به نظرم ارزش اش رو داره!بهتر از اینه که سفارش بدی و حداقل 20 روز معطل بشی تا آخرش بیاد و ممکنه نتیجه دلخواه رو کسب نکنی یا خدایی نکرده مثه واسه من اصن نیاد!(البته سفارش من آنتن نبود!)
    البته علی آقا از بدشانسی شما بوده و الا منم همونطوری که می دونید توی یکی دو ماه اخیر دو تا خرید داشتم که نهایتا سی روزه دریافت کردم.
    اما به قول شما کسانی که یه مقدار دست به آچار هستن و ریسک پذیر توی همین تاپیک می تونن دستی هم بسازن

اگه نباشه جاش خالی می مونه S I G N A L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ISFAHAN

پيش فرض

دوستان سلام! خواستم در مورد تقویت کننده‌های سیگنال های موبایل به شکل تصویر نمونه ی زیر تجربه ی استفادم رو با شما به اشتراک بذارم...

اینچنین تقویت کننده ها رو میتونید از چین سفارش بدید، ولی با پذیرش این ریسک که ممکنه پست شهرتون به قانون عهد بوق (شاید ۸۰ سال پیش که تازه فرستنده ی رادیویی اومده تو ایران) استناد کنه و بگه برید از سازمان تنظیم مقررات برای ترخیصش نامه بیارید.... واقعیت اینه که این وسایل فرستنده گیرنده های ساده ای هستند که همه از کشورهای مختلف میخرند و استفاده میکنند و هیچ مجوزی هم نیاز نداره... ولی خودتون که میدونید، اینجا ایرانه و نه قانون درست و حسابی داره، همون هایی هم که هست سلیقه ای اجرا میشه و موارد زیادی هم اصلاً قانون غلطه اما همچنان اجرا میشه و به ملت گیر میدند...
    بگذریم... در مورد اینجور تقویت کننده ها: اصلاً تایید نمیشه (حداقل مدل های با شکل بالا). باند ۲۱۰۰ 3G و ۱۸۰۰ 4G تست شد، سیگنال فوق العاده بی کیفیتی تولید میکنه، به طوری که گوشی ترجیح میده به شبکه نسل پایین تر یا بالاتر با کیفیت سیگنال بهتر متصل بشه. یعنی در واقع این تقویت کننده ها RSSI سیگنال ورودی رو به شدت تقویت میکنند ولی شاخص های کیفی سیگنال رو به شدت کاهش میدند و سیگنال مفید رو به حداقل ممکن میرسونند... گوشی تو این حالت با یک سیگنال قوی بی کیفیت روبرو هست که ترجیح میده به شبکه ی نسل بالاتر یا پایین تر با سیگنال با کیفیت بهتر سوئیچ کنه....

نتیجه گیری: اصلاً برای تقویت سیگنال از این دستگاه ها نخرید. برای اینترنت مناطق بسیار دور دست، همچنان دیوایس SXT LTE بهترین وسیله هست و تا ۱۵ کیلومتر از BTS اگر همچنان سیگنال LTE داشته باشید نتیجه ی خوبی به شما میده و شما رو ناامید نمیکنه.

12. 9 کاربر از S I G N A L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

این بحث رو قبلا تو یکی از تاپیکا داشتیم !
    مایمو ربطی به 4G+ نداره...زمانی که نتورک دیتا گوشی در حالت Idle باشه برای صرفه جویی بیشتر انرزی از آنتن شماره 2 استفاده نمیشه .. تصاویری هم هستن که دوستان انداختن مایمو 1 بوده ولی 4G+ هم بودن ! زمانی که ترافیک در حال استفاده تقریبا سنگین داشته باشید آنتن دوم فعال میشه..

یکی از نمونه هاش موقع تست گرفتن هست..توجه کنید چه رو 4G معمولی چه رو 4G+ اولین تستی که بعد از بیکاری گوشی برای مدت طولانی میگیرید سرعتش دیر بالا میره .. مثلا تا 10 مگ میره بعد میره رو 30 مگ..این بخاطر فعال شدن آنتن دوم و حالت mimo 2x2 هست.
    مهندس جان حرفهای شما و شخصیت شما برای بنده خیلی ارزشمنده اما من شخصا هنوز با این مایمو مشکل دارم. البته شاید مایمو کاربردهای زیادی دشته باشه اما اون چیزی که برای من مشکله تجربه عملی دوستان هست. اگر یکی پیدا بشه که با یک آنتن یک سرعتی بگیره و با آنتن دو سرعتش دو برابر بشه این قضیه برای من حل میشه تا به حال توی تستهای دوستان به این مورد برنخوردم به علاوه اینکه اصلا فکر نمی کنم این موبایلها دو تا ورودی آنتن داشته باشن که بخوان از مایمو استفاده کنند.
    امیدوارم یه کاربری پیدا بشه که سرعت دو برابری با آنتن دوم رو به ما نشون بده من که با دو انتن چنین تجربه ای ندارم.

طبق متن زیر مایمو دو تا فرمت داره که فرمت اول برای بالابردن کیفیت و فرمت دوم هم برای بالا بردن سرعته. نمی دونم شاید بشه نتیجه گرفت داشتن دو تا آنتن به معنای دو برابر شدن سرعت نیست و بستگی به تنظیمان فرستنده هم داره شاید برای Spatial diversity باشه

The two main formats for MIMO are given below:

Spatial diversity: Spatial diversity used in this narrower sense often refers to transmit and receive diversity. These two methodologies are used to provide improvements in the signal to noise ratio and they are characterised by improving the reliability of the system with respect to the various forms of fading.
    Spatial multiplexing : This form of MIMO is used to provide additional data capacity by utilising the different paths to carry additional traffic, i.e. increasing the data throughput capability.

--
    طبق این متن هم سه تکنیک برای مایمو هست حالا نمی دونم هر سه تا باهم فعالن و بسته به شرایط قابل استفادس یا خیر
    به هر حال باز به این نتیجه میشه رسید که فعال بودن مایمو لزوما به معنای دو برابر شدن سرعت دانلود نیست

By means of coding at the transmitter and signal processing at the receiver, a MIMO system is able to benefit from complex radio propagation environments. A number of different techniques can be applied:

Spatial diversity exploits the independent fading of different signal paths between the various transmit and receive antennas to improve the reliability of a communication link. The same signal stream is transmitted from each antenna but with different coding applied, which enables the receiver to benefit from the diversity of the received signals. This technique is particularly useful for system control channels and for robust operation in poor signal conditions, such as near the edge of cells.
    Spatial multiplexing takes advantage of multipath propagation to create a number of independent transmission channels between the transmitter and receiver, which enables two or more different signal streams to be transmitted simultaneously. By applying suitable coding and signal processing these can be extracted independently at the receiver. This technique can be used to increase the throughput available to an individual user or to multiplex data from different users (commonly referred to as multi-user MIMO). The maximum number of multiplex channels that can be supported corresponds to the smaller of the number of antennas on the transmitter and receiver. For example, the MIMO arrangement shown above could provide two independent transmission channels if the radio conditions were suitable. This could be used to double the data rate available to a user or to carry two independent data streams.
    Closed loop feedback and precoding enables a transmitter to take advantage of information about the transmission channel, provided by the receiver. If feedback is available, the transmitter can modify its coding of the transmitted signals to take account of the prevailing channel characteristics, to simplify the signal processing required at the receiver and enable potentially greater performance gains.
    البته بنده خودم به عنوان کسی که دو تا آنتن به 3372 وصل کردم می تونم به بهبود کیفیت و سرعت اذعان کنم اما دو تا نکته اول اینکه دو برابر نشده و دوم اینکه نوع چینش آنتن ها و قرار دادن آنها خیلی موثره
    ایم بالاترین سرعتی هست که با دو آنتن توی باند 7 گرفتم بدون آنتنها آر اس آر پی حدود 100 هستش
      محتوای مخفی: سرعت 

محتوای مخفی: سیگنال 

محتوای مخفی: چینش دو آنتن یاگی 
    Last edited by ak313; 22-10-2016 at 12:10.

14. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •