نه من بازی نکردم
نه من بازی نکردم
KONAMI قرارداد همکاری انحصاری 5 ساله با فدراسیون فوتبال برزیل CBF امضاکرد که بر اساس آن 20 تیم حاضر در لیگ یک برزیل و تعداد 6 ورزشگاه لیگ در بازی لیسانس خواهند بود .
تیم های حاضر در لیگ 1 برزیل در این فصل
- América Mineiro,
- Atlético Paranaense
- Botafogo
- Chapecoense
- Corinthians
- Coritiba
- Cruzeiro
- Figueirense
- Flamengo
- Fluminense
- Grêmio
- Internacional
- Palmeiras
- Ponte Preta
- Santa Cruz
- Santos FC
- São Paulo FC
- Sport Recife
- Vitória FC
ورزشگاه ها
- Estádio do Maracanã
- Arena Corinthians
- Estádio Cícero Pompeu de Toledo (Morumbi)
- Estádio do Mineirão
- Estádio Beira-Rio
- Estádio Urbano Caldeira (Vila Belmiro)
تریلری نیز در همین زمینه منتشر شده .
PES 2017 EXCLUSIVE PARTNERSHIP WITH CBF
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . 63 MB
باشگاه های Flamengo . Corinthians . Red Bull کشوربرزیل به صورت انحصاری قرارداد مشارکت و همکاری با KONAMI امضا کردند .
.
.
.
.
.
.
.
تمامی تیم های حاضر در لیگ شیلی لیسانس شدند و در بازی حضور خواهند داشت .
15 روز تا انتشار بازی ...
من بازی کردم ، نکته خاصی مد نظرتونه؟
--------------------------------------------
خیلی خوبه که پس رفته سراغ لیگ های امریکای لاتین به نظرم ام ال اس رو هم باید لایسنس کنه همینجور لیگ هایی مثل چین و ژاپن و استرالیا
چه بهبود هایی رو در زمینه هوش مصنوعی CPU میبینیم ؟!
جاگیری بازیکن های خودی توسط هوش مصنوعی خیلی خوبه به نسبت موقعیت بازیکن صاحب توپ تو زمین قرار میگیرند ولی به اون معنی هم نیست که تیم مقابل هوش مصنوعیش پایین باشه اونا هم خوب یارگیری میکنن موقع حمله ما و خوب هم حمله میکنند. نکته اصلی همونه که بازیکن ها بدون توپ خیلی خوب جایگیری میکنند.
این از اون نکاتی بود که همیشه من رو آزار می داد بازیکن های در جایگیری خودشون اشتباهاتی داشتن و میتونستن به فضاهای خالی و دور از مدافعین برن و خلق موقعیت کنن اما خب اینطور نبود و به قولی بعضی وقت ها تو دست و پای مدافعین حریف جا گیری میکردن !. این مشکل تو PES2015 بیشتر بود و در PES2016 بهبود یافته بود اما خب باز هم ناقص بود . رفع این مشکل نوید بازی زیباتر ، فضاسازی و خلق موقعیت بیشتری رو میده .
منظورسوال من راجع به بازی ما مقابل CPU هستش در درجه های مختلف بود که آیا CPU هوش مصنوعی اون بهتر شده و مقابل ما منطقی و طبیعی تر بازی میکنه ؟! اما خب به نکته مهم دیگه ای اشاره کردین . سپاس .
14 روز تا انتشار بازی...
و شایدم زودتر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)