تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 43 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 427

نام تاپيک: بحث و بررسی اینترنت بی سیم (Wireless )

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

اگه ارتباط شما با دکلی بصورت هوایی وصل باشه در بخش Wireless سربرگ Registration باید دستگاه مرتبط را مشاهده کنید.
    اگر اینچنین نیست ، ارتباط هوایی شما با دکل متصل بطور کلی قطع گردیده است.

یه سوالی دارم درباره تنظیم اتوماتیک ،طبق آموزش سایت زیر

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اونجایی که گفته""خوب پیشتر گفته بودیم که روش دیگری هم برای انجام کانفیگ وایرلس هست که بصورت اتوماتیک تنظیمات را انجام می دهد.""وقتی اسکن میکنیم و دکل مورد نظر رو انتخاب میکنیم خود به خود تنظیمات هم از سمت دکل شرکت دریافت میشه؟

آقا تشکر بالاخره ازطریق اسکن کردن دکل ها،به یک دکل وصل شدم و اینترنتم فعال شد
    Last edited by محمد7966; 29-10-2018 at 08:54.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

سلام آقا چندتا سوال درباره عکس اولی

دیروز بارون زده و اینترنتم قطع شده.الان که میرم چک میکنم قسمت وایرلس رو،هیچی نزده نه قدرت سیگنال نه آی پی آدرس و نه گیت وی

به نظرتون مشکل از کجاست؟ چه اتفاقی افتاده که این اطلاعات پاک شدن؟
    یبار ppoe اداپتورش رو بکشید و دوباره چک کنید!
    اگه نشد و شما میتونستید وینباکس محیط رادیتونو ببنید ببنید مورد از چیه
    اسکن بزنید ببنیدشبکه ای میخواستید موجود هست یا نیست
    ممکنه از طرفه ارایه دهنده ای اس پی تون تغیرات به وجود اورده باشن

3. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یه سوالی دارم درباره تنظیم اتوماتیک ،طبق آموزش سایت زیر

اونجایی که گفته""خوب پیشتر گفته بودیم که روش دیگری هم برای انجام کانفیگ وایرلس هست که بصورت اتوماتیک تنظیمات را انجام می دهد.""وقتی اسکن میکنیم و دکل مورد نظر رو انتخاب میکنیم خود به خود تنظیمات هم از سمت دکل شرکت دریافت میشه؟
    ببینید گفته تنظیمات ، نگفته که رمز شبکه هوایی هم از طرف شرکت دریافت میشه .
    وضعیت شما دقیقا مثل زمانی هست که میخواهید به وای فای شبکه همسایه وصل بشید ، تا زمانی که رمز شبکه رو نداشته باشید نمیتونید متصل بشید.
    به فرض که رمز گذاری WPA2 باشه باید کلید رمز و تنظیمات مربوط به اون رو در بخش Security Profiles انجام بدین و سپس اون پروفایل رو برای اتصال در بخش تنظیمات وایرلس خودتون انتخاب کنید.

من فرض رو بر این میگیرم که شما تمام تنظیمات رادیو خودتون رو طبق اون آموزشی که فرستادین ریست نکردین ،
    و همچنان تنظیمات پروفایل رمز که قبلا توسط کارشناس در رادیو شما انجام داده ، هنوز موجود هست .

برای اتصال به اون روش خودکار که در این سایت نوشته طبق تصویر زیر مراحل رو دنبال کنید :

1 . ابتدا حالت بخش تنظیمات رادیو خودتون رو به حالت Advanced در بیارید .
    2. بعد از اون با زدن دکمه اسکن ، وارد صفحه جستجو تمام دکل های اطراف بشید.
    3.از اونجایی که رادیو شما تنها یک اینترفیس شبکه هوایی داره ، نیاز به تغییر اون نیست و کافی هست دکمه Start را جهت شروع شدن جستجو بزنید.
    4.بعد از مدتی جستجو لیست تمام دکل های اطراف شما در این صفحه ظاهر میشه ، شما باید به دنبال دکلی بگردید که قوی ترین سیگنال را داشته باشد ، هرچه این عدد به صفر نزدیک تر باشه ، قدرت دریافتی از دکل مورد نظر شما بیشتره ، مثلا در تصویر تابش دهنده امواج Majid Repeater با قدرت سیگنال -34 قوی ترین سیگنال را در بین دکل های موجود دارد . بنابراین دکل مورد نظر خودتون رو که البته حتما علاوه بر قدرت زیاد ، باید متعلق به ISP شما باشه رو انتخاب کنید.

5.دکمه Connect را بزنید ، این همین حالتی است که در لینک آموزشی شما به آن اشاره شده است ، یعنی مشخصات فرکانس ، پهنای باند و غیره بطور خودکار از روی امواج دکل مورد نظر برداشته شده و در رادیو شما وارد می شود.

اما این به آن معنی نیست که شما بدون داشتن رمز عبور شبکه هوایی ، میتوانید به آن متصل شوید.

بعد از انجام این مراحل شما می بایست بخش Security Profile خود را چک کنید و مطمئن شوید رمز شبکه هوایی ISP همچنان در رادیو شما ذخیره شده باقی مانده است.
    اگر این چنین نیست باید از ISP رمز آنتن هوایی آنها را بگیرید ،
    البته آنها احتمالا این رمز را به شما نخواهند داد ، زیرا در این صورت رمز آنتنهای آنها بین مردم منتشر می شود و دستگاه های بدون مجوز نیز میتوانند با این رمز به دستگاه های آنها متصل شوند . به علت حفاظت از ساختار شبکه خودشان ، این رمز در اختیار شما قرار داده نخواهد شد و فقط در اختیار پرسنل و کارشناس این شرکت است که برای تنظیم رادیو ها به محل دستگاه های مشترکین می رود.

بعد از آنکه مطمئن شدین اطلاعات رمز شبکه هوایی همچنان در جای خود وجود دارد ، باید آنرا به عنوان پروفایل رمزگذاری شبکه هوایی رادیو خود مانند تصویر زیر انتخاب نمایید.

بعد از دریافت تنظیمات دکل معمولا Mode رادیو شما در حالت Station قرار خواهد گرفت.

اگربعد از بررسی و انجام مراحل همچنان موفق به اتصال به دکل سرویس دهنده خود نشده اید و زمان انتظار برای آمدن کارشناس برای شما نیز آزار دهنده است.
    پیشنهاد دیگری که میتوانم بکنم این هست که دستگاهی را که در آن WinBox دارید به صورت دیگری به اینترنت متصل کنید و سپس از کارشناسان فنی ISP بخواهید به دستگاه شما ریموت بزنند، دسکتاپ شما را در دست گرفته و از راه دور ، تنظیمات رادیو شما را انجام دهند.

تا زمانی که رادیو شما به دکل متصل نشده باشد و نام دکل سرویس دهنده خود را در سربرگ Registration ندیده باشید ، هیچ کار دیگری نمیتوانید انجام دهید .
    رمز اتصال PPPoE که دارید نیز به درد شما نخواهد خورد ، پس تا زمانی که ارتباط هوایی خود را با دکل بدست نیاورده اید ، از دستکاری دیگر اینترفیس ها و بخش PPPoE شدیدا پرهیز نمایید.
    Last edited by shaahani; 29-10-2018 at 08:59.

5. 3 کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

ببینید گفته تنظیمات ، نگفته که رمز شبکه هوایی هم از طرف شرکت دریافت میشه .
    وضعیت شما دقیقا مثل زمانی هست که میخواهید به وای فای شبکه همسایه وصل بشید ، تا زمانی که رمز شبکه رو نداشته باشید نمیتونید متصل بشید.
    به فرض که رمز گذاری WPA2 باشه باید کلید رمز و تنظیمات مربوط به اون رو در بخش Security Profiles انجام بدین و سپس اون پروفایل رو برای اتصال در بخش تنظیمات وایرلس خودتون انتخاب کنید.

من فرض رو بر این میگیرم که شما تمام تنظیمات رادیو خودتون رو طبق اون آموزشی که فرستادین ریست نکردین ،
    و همچنان تنظیمات پروفایل رمز که قبلا توسط کارشناس در رادیو شما انجام داده ، هنوز موجود هست .

برای اتصال به اون روش خودکار که در این سایت نوشته طبق تصویر زیر مراحل رو دنبال کنید :

1 . ابتدا حالت بخش تنظیمات رادیو خودتون رو به حالت Advanced در بیارید .
    2. بعد از اون با زدن دکمه اسکن ، وارد صفحه جستجو تمام دکل های اطراف بشید.
    3.از اونجایی که رادیو شما تنها یک اینترفیس شبکه هوایی داره ، نیاز به تغییر اون نیست و کافی هست دکمه Start را جهت شروع شدن جستجو بزنید.
    4.بعد از مدتی جستجو لیست تمام دکل های اطراف شما در این صفحه ظاهر میشه ، شما باید به دنبال دکلی بگردید که قوی ترین سیگنال را داشته باشد ، هرچه این عدد به صفر نزدیک تر باشه ، قدرت دریافتی از دکل مورد نظر شما بیشتره ، مثلا در تصویر تابش دهنده امواج Majid Repeater با قدرت سیگنال -34 قوی ترین سیگنال را در بین دکل های موجود دارد . بنابراین دکل مورد نظر خودتون رو که البته حتما علاوه بر قدرت زیاد ، باید متعلق به ISP شما باشه رو انتخاب کنید.

5.دکمه Connect را بزنید ، این همین حالتی است که در لینک آموزشی شما به آن اشاره شده است ، یعنی مشخصات فرکانس ، پهنای باند و غیره بطور خودکار از روی امواج دکل مورد نظر برداشته شده و در رادیو شما وارد می شود.

اما این به آن معنی نیست که شما بدون داشتن رمز عبور شبکه هوایی ، میتوانید به آن متصل شوید.

بعد از انجام این مراحل شما می بایست بخش Security Profile خود را چک کنید و مطمئن شوید رمز شبکه هوایی ISP همچنان در رادیو شما ذخیره شده باقی مانده است.
    اگر این چنین نیست باید از ISP رمز آنتن هوایی آنها را بگیرید ،
    البته آنها احتمالا این رمز را به شما نخواهند داد ، زیرا در این صورت رمز آنتنهای آنها بین مردم منتشر می شود و دستگاه های بدون مجوز نیز میتوانند با این رمز به دستگاه های آنها متصل شوند . به علت حفاظت از ساختار شبکه خودشان ، این رمز در اختیار شما قرار داده نخواهد شد و فقط در اختیار پرسنل و کارشناس این شرکت است که برای تنظیم رادیو ها به محل دستگاه های مشترکین می رود.

تا زمانی که رادیو شما به دکل متصل نشده باشد و نام دکل سرویس دهنده خود را در سربرگ Registration ندیده باشید ، هیچ کار دیگری نمیتوانید انجام دهید .
    رمز اتصال PPPoE که دارید نیز به درد شما نخواهد خورد ، پس تا زمانی که ارتباط هوایی خود را با دکل بدست نیاورده اید ، از دستکاری دیگر اینترفیس ها و بخش PPPoE شدیدا پرهیز نمایید.
    تشکر،وقتی اسکن کردم یه دکل که سیگنالش از همه قوی تتر بود رو انتخاب کردم و حرف R رو هم براش نشون داد و وصل شد

تو قسمت پسوردی که گفتید خب مگه نمیشه راحت پسورد شرکت رو دید؟؟ منظورم همون Security Profile

تو خود میکروتیک یه گزینه داره که ستاره دار بودن پسورها رو غیرفعال میکنی و راحت میشه پسوردها رو دید.
    Last edited by محمد7966; 29-10-2018 at 13:00.

7. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

تشکر،وقتی اسکن کردم یه دکل که سیگنالش از همه قوی تتر بود رو انتخاب کردم و حرف R رو هم براش نشون داد و وصل شد

تو قسمت پسوردی که گفتید خب مگه نمیشه راحت پسورد شرکت رو دید؟؟ منظورم همون Security Profile

تو خود میکروتیک یه گزینه داره که ستاره دار بودن پسورها رو غیرفعال میکنی و راحت میشه پسوردها رو دید.
    خواهش میکنم ، R به معنی رانینگ و در حال اجرا هست ، یعنی اتصال برقراره.

در مورد رمز عبور
    بستگی به این داره که با کاربر ادمین به روتر وارد شده باشید و یا خیر
    بله در منوی وین باکس گزیته hide Password وجود داره و اگه تیک اون رو بردارید ، رمز ثبت شده وایرلس نمایش داده خواهد شد .

9. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

همانطور که مشاهده میکنید ، کاربری که اجازه مجوز لازم برای دیدن کلمه عبور و یا حتی تغییر آن نداشته باشد ، امکان دیدن رمز عبور را نخواهد داشت .

11. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

در تنظیم و تعریف کاربر مجاز برای اتصال به روتر و یا رادیو اگه گزینه Sensitve تیک نداشته باشه کاربر نمیتونه رمز ها رو ببینه .

Last edited by shaahani; 29-10-2018 at 14:11.

13. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

در تنظیم و تعریف کاربر مجاز برای اتصال به روتر و یا رادیو اگه گزینه Sensitve تیک نداشته باشه کاربر نمیتونه رمز ها رو ببینه .

چندتا سوال:

1-شما الان خودتون پسورد قسمت security profile رو دارید؟یعنی شرکت بهتون داد؟

2-فرض کنیم شرکت به ما داد و من بیام در اختیار دوستم قرار بدم .فایده اش چیه؟دوستم که از شرکت اشتراک نداره.یعنی بدون اینکه اتصال pppoe رو برقرار کنیم یا هر اتصال دیگه ای میشه به فرستنده شرکت وصل شد و اینترنت دریافت کرد؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

چندتا سوال:

1-شما الان خودتون پسورد قسمت security profile رو دارید؟یعنی شرکت بهتون داد؟

2-فرض کنیم شرکت به ما داد و من بیام در اختیار دوستم قرار بدم .فایده اش چیه؟دوستم که از شرکت اشتراک نداره.یعنی بدون اینکه اتصال pppoe رو برقرار کنیم یا هر اتصال دیگه ای میشه به فرستنده شرکت وصل شد و اینترنت دریافت کرد؟؟
    1
    من سرویس اینترنت وایرلس ندارم ، برای ارتباط دادن دو رادیو میکروتیک یا ساختن یک اکسس پوینت سرویس دهنده در روتر های میکروتیک این بخش سکیوریتی پروفایل رو خودم از ابتدا تنظیم میکنم و رمز مورد نظر خودم رو به اون میدم و با دستگاه های دیگه با همین رمز به آن متصل میشوم .

2
    ممکنه نام کاربری و رمز اتصال pppoe بعضی از کاربران نیز به دست هکر ها بیفته .
    مشکل دیگه ای که ممکنه پیش بیاد اینه که یک هکر با داشتن رمز wifi و وارد شدن به شبکه هوایی میتونه اطلاعات کاربران رو مورد شنود قرار بده و یا با روش هک (man in the middle) تغییر بده و اطلاعات حیاتی و با ارزشی رو به سرقت ببره .

16. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

همانطور که مشاهده میکنید ، کاربری که اجازه مجوز لازم برای دیدن کلمه عبور و یا حتی تغییر آن نداشته باشد ، امکان دیدن رمز عبور را نخواهد داشت .

آقا من این قسمت رو چک کردم پسوردی نذاشته.name که به اسم دیفالت و mode هم none

مشکلی نیست از نظر امنیتی؟؟و بعدش حالا که رمز نذاشتن میشه راحت ریست کرد تنظیمات رو و دوباره از اول کانفیگ کرد؟؟؟

2-خود آنتن 2 تا مک آدرس داره درسته؟؟یکیش مخصوص lan و یکی wlan

ولی تو اتصال pppoe-out که یه مک آدرس هم داره.این مک آدرس این قسمت رو متوجه نشدم.مربوط به کجا میشه؟؟آنتن فرستنده میشه؟؟
    Last edited by محمد7966; 29-10-2018 at 19:54.

18. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •