آقا یه سوال غیر مرتبط:
ظرفیت هارد کامپیوترم چون کم بود تنظیمات idm رو مستقیما گذاشتم روی هارد اکسترنال و مستقیم رو هارد دانلود صورت می گیره.خواستم ببینم اگه روزی 12 ساعت مدام به این صورت دانلود کنم(چراغ هارد دایم چشمک میزنه) آسیبی به هارد نمی رسه؟
آقا یه سوال غیر مرتبط:
ظرفیت هارد کامپیوترم چون کم بود تنظیمات idm رو مستقیما گذاشتم روی هارد اکسترنال و مستقیم رو هارد دانلود صورت می گیره.خواستم ببینم اگه روزی 12 ساعت مدام به این صورت دانلود کنم(چراغ هارد دایم چشمک میزنه) آسیبی به هارد نمی رسه؟
این کارو نکن من یه هارد اکسترنال 1 ترابایتی رو به همین روش از دست دادم . نمیخوام بترسونمت شایدم چیزی نشه ولی من برام این شکلی از دست رفت مثل شما جا نداشتم رو هارد سیستم زدم آی دی ام مستقیم رو اکسترنال سیو کنه که .....
سلام
امروز هیچ فایلی نتونستم مستقیم کنم و دانلود کنم!!!
همش پیغام "خطا در درخواست. احتمالا آدرس فایل اشتباه است." میده![]()
امروز مشکل خاصی ندارم و ریموت با موفقیت انجام میشه.
منم امروز نمی تونم فایل ریموت کنم یا پیغام خطا میده یا کلا ریموت نمیشه ساین اوت هم کردم درست نشد![]()
سلام دوستان این اولین پست من در این بحث هست، شما باعث شدید شاتل بگیرم
خواستم بگم که من هنوز دارم یوتوب ریموت میکنم و مشکلی ندارم جز اینکه سرعت آپلود شاتللند انقدر پایینه که برای یهه کلیپ 300 مگی من تب رو برای 1 ساعت باز نگه میدارم
کلا سرعت ریموت فایل خیلی پایین اومده و اکثر اوقات هم یا خطا میده یا آپلود نمیشه. چون ترافیک روی سرورش زیاد هست.
اصلا هم مدیریت درستی نداره. حتی شده اشتباها فایلی رو برام دو بار آپلود کرده. دقیقا یک فایل. حالا شما فرض کنید از سایت های معروف که اکثرا فیلم و سریال دانلود می کنن چند فایل مشابه روی سرور شاتل آپلود شده و چقدر به خاطر مدیریت ناصحیح فشار روش میاد.
قطعا اگه بخوان این طرح رو به هر طریقی ( رایگان یا پولی) ادامه بدن باید یه فکری به حالش بکنن. چند روزه می خوان چند تا فایل آپلود کنم اعصابم خورد کرده آپلود نمی شه.
اوایل ماه خیلی بهتر بود یک ساعته 50 گیگ آپلود می شد.
با توجه به علاقه جوانان ایرانی به دانلود این مشکل کاملا طبیعی هست
بنده در طی ایمیلی که به شرکت شاتل در مورد دائمی شدن این طرح دادم یک طرحی اضافه تر ارائه دادم مبنی بر اینکه بخشی جدا با قابلیت اشتراک گذاری فایل های کاربران قرار داده بشه تا کاربران هر فایلی رو که دوست دارن به اشتراک بزارن اونم تو زیربخش های فیلم سریال نرم افزار بازی و.....
اینجوری نیاز اکثر کاربران برطرف میشه و لزومی به ریموت صدباره یه فایل نیست
اگرم به شاتل ایمیل میزنید واسه دائمی شدن این طرح این بخش رو هم پیشنهاد بدید
Sent from my D6502 using Tapatalk
من از شاتل سرویس ندارم ولی در تکمیل پیشنهاد شما؛
شاید تا حالا از سایت virustotal استفاده کردین. این سایت مجموعه بزرگی از آنتی ویروس ها رو داره و وقتی شما فایلی رو بخوایین اسکن کنین اگه قبلا اون فایل در سرور سایت موجود باشه به شما پیام میده که " آیا تمایل دارین نتایج قبلیو ببینین -که سریعتره- یا اسکن جدید بشه".
این سایت با استفاده از الگوریتم هایی مثل sha1 یا sha256 و... مقدار hash فایلو به دست میاره. دقت این مقدار از الگوریتم md5 به بعد خیلی بالاتر رفته و تقریبا میشه گفت درصد خطاش صفره (حتی هش خود الگوریتم md5 هم خطای پایینی داره). یعنی نیاز نیس که نام یا پسوند فایل یکی باشه اگه مقدار hash اونها یکی باشه یعنی بیت به بیت فایلها مشابه هستن.
تا اینجا تشابه فایلها حل میشه. یه قسمت تکمیلی هم این میتونه باشه که اگه فایلی رو یوزر x داشت و میخواست پاک کنه ولی هم زمان یوزر y قبلا اونو به پنل خودش اضافه کرده بود فقط فایل از لیست یوزر x پاک بشه نه از سرور (طبیعتا)!
شاتل سرعت اینترنت خوبی داره و من با هاست خارجی تا 40 مگابایت بر ثانیه هم رو سرور موجود تو دیتاسنترش آپلود کردم. اگه سخت افزار سرورای شاتل لند مناسب باشه فکر نکنم دیگه کندی قابل محسوسی رو کاربر ببینه!
Last edited by IVAN; 15-01-2016 at 01:10.
اقا اگه پولی بشه دیگه مشکلات حل میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)