آقا محمد عزيز ممنون از شما
اميدوارم كه شما هم هميشه موفق و مويد باشيد
آقا محمد از شما و مافيا خوا هش ميكنم هر طمر شده اين نرم افزار رو واسه من پيدا كنيد
باز هم از همه بچه ها به خاطر اين سايت با حال تشكر ميكنم
آقا محمد عزيز ممنون از شما
اميدوارم كه شما هم هميشه موفق و مويد باشيد
آقا محمد از شما و مافيا خوا هش ميكنم هر طمر شده اين نرم افزار رو واسه من پيدا كنيد
باز هم از همه بچه ها به خاطر اين سايت با حال تشكر ميكنم
سلام.
من ميخواستم بدونم كه آيا ميشه فونت موبايل هارو از جمله 1100 عوض كرد؟
سلامنوشته شده توسط 6025434
نه عزيزم اصلا" 1100 هنوز كابلش نيومده كه بشه يا نشه
سلام محمد جان
آقا اين لينك eti camcorder 2 رو كه دوباره دادي بهم نصب كردم ولي دوباره ازم input key ميخواد
چيكارش كنم عزيز؟
سلام دیگه مشکل از گوشیه خودته عزیز من چونکه همین الان خودم دارم استفاده میکنمنوشته شده توسط hossein1364
محمد جان 1100 كه اصلا كابل خور نيست عزيز. ميخواستم بدونم كه ميشه آي سيه حافظشو دست كاري كرد يه برنامه اي توش ريخت يا نه؟
سلامنوشته شده توسط 6025434
خوب دوست عزيز منظور از كابل كابل از طريق شارژرش هست بله در ضمن شما اگه اون كارو بكني گوشي بي گوشي
ببخشيد مكه گوشي هست كه از طريق كابل شارژ بشه اطلاعات رو ترنسليت كرد؟
سلام بله هست مثلا" 3310 چجوري فارسي ميشه يا 2600 اينم چجوري فارسي يا آهنگ توش ريخته ميشه از همين طريق كابل شارژر اگر باور نداري برو از يك موبايل فروشي سوال كننوشته شده توسط 6025434
من 1 هفـته پيش بر نامه آم رو فرستادم ولي هنوز كسي جوابي به من نداده من ,قت زيادي ندارم لطفا جوابم بديد مسيله مرگ و زندگيه بر نامه ام هم در رابطه با پشته بود لطفا جوابش روبه ايميلم بفرستيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by roonta; 11-12-2005 at 11:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)