مونیتور من چند وقتیه که گاهی خودبخود یه لحظه تصویرش از صفحه بزرگتر میشه ودباره بلا فاصله عادی میشه -گاهی هم موقع روشن شدن صدای عجیبی میکنه وچند بار سریع استارت میخوره -انگارکه های ولتاژش قطع ووصل بشه -کسی تا حالا برخورد کرده ؟
مونیتور من چند وقتیه که گاهی خودبخود یه لحظه تصویرش از صفحه بزرگتر میشه ودباره بلا فاصله عادی میشه -گاهی هم موقع روشن شدن صدای عجیبی میکنه وچند بار سریع استارت میخوره -انگارکه های ولتاژش قطع ووصل بشه -کسی تا حالا برخورد کرده ؟
hasan 11 آقا-از راهنمائیت ممنونم -دیشب مونیتورم سوخت -اگه عادی بود که سوال نمی کردم عزیز-خودم کارم تعمیراته -دنبال راه میان بر ازراهنمائی دوستان بودم که زودتر به نتیجه برسم -لطفا اگه اطلاعات کافی ندارید جواب ندید-ممنون میشم
بعضی ها اینقدر ناشین که آدم نمیفهمه کی درست میگه کی اشتباه.نوشته شده توسط babafa
سلام
babafa حالا كه متاسفانه سوخت اما اون مشكل براي قسمت ولتاژ مانيتورتون بود .. در هر حال بايد عوض ميشد.
بهترين انتخاب براي سامسونگ ال سي دي 17 و 19 اينچ بدون در نظر گرفتن قيمت ؟؟؟
بهترين انتخاب براي سامسونگ پلاسما 17 و 19 اينچ بدون در نظر گرفتن قيمت ؟؟؟
دوستان سلام
در مورد Lcd هاي فيليپس كسي نظري نداره ؟
لطفا راهنمايي كنيد ممنون
سلام دوستان . مانيتور من وقتي فركانس رو روي 85 هرتز میزارم ، صدا میده(صداي صوت خيلي نازك). گاهی وقتها هم که صفحات رو بالا پاین می کنم صدا میده. اشکال از چیه و هزینه تعمیرش حدودا چقدر میشه؟سامسونگ763 ام-بي 17 اينچ
سلام.
دوستان من جدیدا مانیتور lcd LG L1740P گرفتم اما در استفاده از پورت dvi آن مشکل دارم. وقتی روی این حالته پیغام digital power saving mode را نشان می دهد اما با پورت های دیگه به خوبی کار می کنه. در ضمن کارت گرافیک من xfx 5500 هست. فکر میکنید مشکل از کجاست؟
سلام
دوستان لطفا راهنمايي كنيد
مانيتور سامسونگ syncmaster mb 17870 با 17980 چه فرقي با هم دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فروشنده يك كاتالوگ به من نشان داد مشخصات هر دو مانيتور يكي هست!!!!!!!!!!
چرا 17870 TCO99 داره نه TCO 2003 ؟؟؟؟؟؟
پاك موندوم
لطفا كمكم كنييييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييييد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)