تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 83 اولاول ... 81415161718192021222868 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 825

نام تاپيک: FC Barcelona | آبی اناری ها |فصل 16-2015

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

فکر کنم این بازی بعد از بازی با اتلتیکو، بهترین نمایش فصل بارسا بود. البته بد بازی کردن ختافه هم تاثیر داشت.
    صِرف حضور یه هافبک تهاجمی تر بنام روبرتو، خیلی مهم بود. باز هم نیمار عالی و موثر بود. بهترین های بارسا به ترتیب نیمار، روبرتو، بوسکتس و آلبا بودن.
    انریکه وقتی منیر رو آورد بیرون و اینیستا به بازی اومد، روبرتو برای دقایقی رفت جای منیر. فکر میکنم برای بازی جلوی ویارئال از این ترکیب استفاده کنه. واقعا منیر و ساندرو هیچ چیزی به تیم اضافه نمیکنن. بنظرم ترکیب خوبی بشه. البته روبرتو همچنان باید بعنوان هافبک بازی کنه و نه مهاجم سوم. فقط هنگام حمله مثل بال راست عمل میکنه.

پ.ن:
    دیگه کم کم داره باورم میشه که این داگلاس اصلا فوتبالیست نیست. فکر کنم زوبی رفت برزیل و در حال مستی با این بنده خدا اشتباهی امضا کرد. سالی یه بار هم میاد تو ترکیب، بعد اعلام میکنن مصدوم شده. فکر نکنم پزشکای تیم هم معاینه اش کنن. همون حرفش حجته. کسی هم اصراری به بازی کردنش نداره.
    ماجراش شبیه اون بازیکن برزیلی پرسپولیس باید باشه (اگر اشتباه نکنم. شاید هم استقلال بود.) فوتبالیست نیست. ساقی ای چیزی بوده احتمالا تو برزیل.
    Last edited by romantic; 01-11-2015 at 03:04.

2. 10 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ختافه ۰-۲ بارسلونا

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گلزنان لالیگا

1 - نیمار 9 گل
    2- آگیره، سوارز و ... 8 گل
    5- نولیتو 7 گل

سوارز: من نمیتوانم 4 بازیکن را دریبل کنم، این کار نیمار است

4. 10 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

ماجراش شبیه اون بازیکن برزیلی پرسپولیس باید باشه (اگر اشتباه نکنم. شاید هم استقلال بود.) فوتبالیست نیست. ساقی ای چیزی بوده احتمالا تو برزیل.
    فکر کنم منظورت دی کارمو بازیکن پرسپولیس بود. کلا به یه مثال معروف در این زمینه تبدیل شده !

6. 5 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض بیانیه رسمی باشگاه بارسلونا / مسی ال کلاسیکو را از دست داد

لیونل مسی که که با اضافه شدن دو فیزیوتراپ آرژانتینی و سه ماساژور اهل کوبا به کادر پزشکی بارسلونا برای حضور در ال کلاسیکودربی امیدوار شده بود، به صورت رسمی غیبت خود را در ال کلاسکیودربی پذیرفت.

روابط عمومی باشگاه بارسلونا نیز ضمن تایید این خبر آورده است: بازی 21 نوامبر بدون مسی برگزار می‌شود اما بارسلونا همان بارسلونا است و هواداران بارسا نباید نگران چیزی باشند. پزشکان بارسلونا به تلاش خود برای احیای ماهیچه آسیب دیده و تاندون منقبض شده ادامه می‌دهند اما از رساندن بهترین بازیکن جهان به ال کلاسیکودربی ناامید هستند.

8. 10 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

لیونل مسی که که با اضافه شدن دو فیزیوتراپ آرژانتینی و سه ماساژور اهل کوبا به کادر پزشکی بارسلونا برای حضور در ال کلاسیکودربی امیدوار شده بود، به صورت رسمی غیبت خود را در ال کلاسکیودربی پذیرفت.

روابط عمومی باشگاه بارسلونا نیز ضمن تایید این خبر آورده است: بازی 21 نوامبر بدون مسی برگزار می‌شود اما بارسلونا همان بارسلونا است و هواداران بارسا نباید نگران چیزی باشند. پزشکان بارسلونا به تلاش خود برای احیای ماهیچه آسیب دیده و تاندون منقبض شده ادامه می‌دهند اما از رساندن بهترین بازیکن جهان به ال کلاسیکودربی ناامید هستند.
    خبر اونقدرها بدی نیست چون در هر صورت مشخص بود مسی برای ال کلاسیکو آماده نیست و مصدومیتش کاملا خوب نشده، و مصدومیت های رباط های زانو خیلی خطر بدتر شدن دارن در صورت برگشتن زودتر از موعد به مسابقات (و ال کلاسیکو ها هم خطر مصدومیت بیشتر دارن)، با در نظر گرفتن همه چیز بهتره مسی بازی نکنه حتی اگه به قیمت باخت به حریف باشه. تیم به استثنای ال کلاسیکو احتمالا به راحتی از پس بقیه بازیها بر میاد تا وقتی مسی آماده بازی کردن باشه. به بازی با والنسیا هم که برسه خوبه (8 دسامبر).

10. 11 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خب بزنیم به تخته راکیتیچ هم مصدوم شد و ال کلاسیکو رو از دست میده تا تیم داشت کمی ترکیب اصلی خودش رو پیدا می کرد ناچارا برگشتیم به جایی که بازیکن کم داریم برای 11 نفر اصلی. احتمالا باید ماسکرانو رو به هافبک بیاریم و سرجی روبرتو رو به سمت راست حمله (یا در ترکیب ریسکی تر سرجی روبرتو در هافبک و مونیر/سندرو در حمله).

12. 10 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نیمار در گفتگو با رسانه beIN SPORTS :

"نمیدانم بهترین خط حمله دنیا را دراختیار داریم با خیر اما تلاش زیادی می کنیم و بین ما دوستی فوق العاده ایی وجود دارد .امیدوارم این همکاری هجومی بین من و مسی و سوارز تا سالهای طولانی وجود داشته باشد "
    "سال اولم در بارسا درس های زیادی اموختم و با چیزهای زیادی اشنا شدم حالا احساس می کنم در خانه هستم "
    "به نظرم مسی بهترین بازیکن دنیاست و تلاش می کنم راه او را دنبال کنم "
    "من و سوارز برای ایجاد موقعیت گلزنی باید هم زمان تحرک و فعالیت بالایی داشته باشیم "
    "امیدوارم سطح خود را برابر رئال مادرید پیشرفت بدهم و همیشه برابر آنها گلزنی کنم این امر برای من کافی است "
    "همیشه رویای بازی در الکلاسیکو را داشتم وقتی در اولین کلاسیکو گلزنی کردم و دوستانم را شگفت زده کردم "
    "نباید به رئال مادرید نگاه کنیم باید به خودمان نگاه کنیم و بی نهایت تلاش کنیم "
    "من زیاد مشاهده بازی فوتبال دوست ندارم "
    "مسابقات آرژانتین و برزیل به الکلاسیکو شباهت زیادی دارد "
    "مسی و رونالدو بازیکنانی از سیاره دیگری هستند"
    "شکست برابر آلمان در جام جهانی گذشته بدترین خاطره دوران ورزشی من است "
    "موسسه خیریه من از 2400 کودک مراقبت می کند و هنوز کارهای زیادی باقی مانده که انجام بدهم "
    "چیزی که برایم بسیار اهمیت دارد فتح عناوین قهرمانی است "
    "اقای گلی برایم اهمیت ندارم می خواهم با ساختن پاس گل و پاس های سرنوشت ساز به تیمم کمک کنم "

بهترین گلزنان بارسلونا در لیگ قهرمانان اروپا:

14. 8 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گل مسی به بیلبائو نامزد جایزه پوشکاش شد (5 دریبل از وسط زمین)

سطح این گل به نظر فیفا بالاتر از گلش به رییس (بهترین گل سال اروپا) بوده

به مناسبت 125 پاس تیاگو برای بایرن مقابل آرسنال

شکست یاران شجاعی مقابل تیم کاپیتان ژاوی

امشب تیم فوتبال الغرافه قطر در حضور 72 دقیقه‌ای شجاعی مقابل حریفش السد تن به شکست داد.

16. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

پیش بازی بارسلونا و ویارئال؛ اول ویارئال بعدا رئال!

بارسلونا و ویارئال از ساعت 18:30 امروز در نیوکمپ، مقابل هم صف آرایی کردند.

در حالی که کمتر از دو هفته به بازی حساس رئال مادرید و بارسلونا باقی مانده است، شاگردان انریکه برای عقب نماندن از رئال مادرید، باید زیردریایی های زرد را از پیش رو بردارند.

بارسا با 24 امتیاز و تفاضل کمتر بعد از رئال دوم جدول لالیگا است. در غیاب مسی که در مصاف با لاس پالماس از ناحیه همسترینگ مصدوم شد، نیمار و سوارز فرصت درخشش یافتند و در هفته های اخیر جور مسی آرژانتینی را کشیدند و با گلزنی های خود تیم آبی و اناری پوش کاتالان را در کورس قهرمانی نگه داشتند.

ویارئال هم با 20 امتیاز پنجم جدول است، آنها به هیچ وجه دوست ندارند روند رو به رشد خود را متوقف کنند. سولدادو و باکامبو توانستند با گل ها خود زیردریایی ها را در بالای جدول قرار دهند.

بازی امشب در نیوکمپ قبل از ال کلاسیکوی رفت، از اهمیت بالایی برای آبی و اناری ها برخوردار است. کاتالانی ها قبل از دیدار حساس سی ام آبان، باید از سد ویارئالی بگذرند که قصد پا پس کشیدن ندارد.

این بازی به قضاوت کارلوس کلوس انجام خواهد شد.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اطلاعات بازی:
    داور:کارلوس کلوس

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

یکشنبه ۱۷ آبان | ساعت 18:30

محل برگزاری: نیوکمپ

ترکیب احتمالی دو تیم:
    بارسلونا:
    تراشتگن، آلوز، پیکه، ماسکرانو، آلبا، اینیستا، بوسکتس، روبرتو، حدادی، سوارز و نیمار
    سرمربی: لوئیس انریکه
    ویارائال:
    چرنیک، ملادنوویچ، میلونوویچ، دوبرا، پولیاکوف، یابلونسکی، نیکولیچ، وولودکو، کوردیچوک، استاسویچ، سیگنویچ
    سرمربی:مارسلینو گارسیا تورال

محروم ها و مصدومان:
    بارسلونا: رافینیا، مسی، داگلاس و راکیتیچ (مصدوم) ماسکرانو (محروم)
    ویارائال: اسنخو، باپتیستائو، موساچیو و آدریان (مصدوم) اریک بایلی (محروم)

نتایج دیدار گذشته دو تیم مقابل یکدیگر:

نتایج دیدار گذشته دو تیم:
    Last edited by hossein blak; 08-11-2015 at 18:48.

18. 5 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

خیلی عالی بود ... هم کل بازی و هم گل آخر نیمار.
    با وجود نیمار در الکلاسیکو باز میشه امید به گل های اینچنینی داشت با فرق اینکه چنین گلی در مقابل ناواس کجا و ..!

خط دفاعی عملکرد خوبی رو داره و دیگه اون دفاع متزلزل
    چند هفته پیش نیست.

تبریک بابت این برد دلچسب ....

+

اگه امشب سویا بازنده باشه الکلاسیکوی خیلی جذابی رو احتمالا در پیش داریم.

هم رقابتی برای صدر جدول و هم تمام جنبه هایی که در الکلاسیکو های قبلی بوده منهای رقابت مسی و کریس.
    Last edited by Demon King; 08-11-2015 at 20:34.

20. 6 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •