فک کنم مدل بروز شده hu7000 باشه . این مدلی فرمودین تو سایت سامسونگ هم وجود نداره
چه پورتهایی داره؟
فک کنم مدل بروز شده hu7000 باشه . این مدلی فرمودین تو سایت سامسونگ هم وجود نداره
چه پورتهایی داره؟
Last edited by mohsenfhm; 31-08-2015 at 18:32.
دوستان مدل hu7000 سامسونگ فور کا هست و ظاهرا سه بعدی نیست.40 اینچش دو ملیونه.کسی از دوستان تست کرده؟کیفیتش چطوره؟
من برای مانیتور میخوام 40 اینچشو بگیرم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش HU7000 ندیدی؟4کا هست بدون سه بعدی.
سری j سری جدید هست و این مدل هم ظاهرا 4کاهست.البته اگه ju6445 باشه.
اینم لینک تی وی های جدید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من آخر هفته میخرم. امروز رفتم یه مغازه uf770 داشت که میداد سایز 55 اینچشو 3700 تومن. کسی میدونه به جز 3d نبودن چه تفاوتی با uf850 داره؟ (آخه اینم 2015 هستش)
خودش هم بهم پیشنهاد داد hu6400 سایز 55 اینچ بگیرم!! تعجب کردم گفتم مطمئنی اسم مدلش رو درست گفتی؟ آخه h6400 داریم ولی hu6400 تاحالا نشنیدم!! گفت آره تو انبار دارم اگه قصد خرید داری برات میارم 4k هم هست.
من تو اینترنت سرچ کردم این مدل رو تک و توکی سایت دیدم که هندی بودن!!! سایتی پیدانکردم که مشخصاتی ازش نوشته باشه. آدم میمونه چی بگه!!!
شما دوستان نظری ندارین؟
به نظرم مثل سری hu7000 هست.
ببینید از لحاظ پورت چطوره؟
سامسونگ داره روی پورت one conect مانور میده.
مرسی آقامحسن. تو اینترنت که چیزی ازش پیدانکردم این فروشنده هم فقط به قصد خرید از انبار میاورد. اصلا هیچ راهی برای بررسی برای آدم نمیزارن
آدم نمیدونه از کجا نسبت به مشخصات جنسش مطمئن بشه ریسک هم هست که بگم بیار. هرچند کنجکاو شدم ولی احتمالا بیخیالش میشم.
آقای ehsan_aaa شما تلویزیونتون رو از جعبه خارج کردین؟ نظرتون درمورد upscaling شبکه های داخلی چیه؟
سلام دوستان
استاد شیفو مبارکه
این سامسوگ 3dنداره فقط نه؟
دقیق مدلش چیه
48ju6400
یاueهم اولش داره
Sent from my LG-D380 using Tapatalk
سلام آقا محسن
وقتت بخیر
راستش دیدم توی پروفایلتون زده کرج، گفتم دیگه کی از بچه محل بهتر واسه راهنمایی.( منم بچه فردیسم)
راستش منم خیلی وقته که دنبال uf850 هستم.
میتونی در یک کلام بگی که توی این یک هفته از خریدت راضی بودی یا نه؟( البته با توجه به هزینه ای که کردی و نه با مقایسه با تلوزیونی گرونتر)
راستش من برای اتاق خواب میخوام و فقط میخوام باهاش سریالای 1080 ببینم و اصلا کاری با شبکه های داخلی ندارم.
ممنونم میشم راهنماییم بکنی.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)